Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα , στις Samsung δεν υπάρχει τόσο έντονο dynamic contouring στην κίνηση όπως στις Panasonic. Άρα η εικόνα Panasonic με το IFC στο off δεν προσομοιάζει την κίνηση σε άλλες πλάσμα όπως κάποιοι θα ήθελαν.
Άσε που κάποιοι που τώρα χρεώνουν στην Samsung την έλλειψη IFC ήταν στο παρελθόν φανατικοί πολέμιοι των συστημάτων frame interpolation.
Βέβαια όλα αυτά είναι off topic για το θέμα της UT50. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έμπλεξε η συζήτηση για την αρκετά τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της και φτάσαμε να συζητάμε για σύγκριση με τηλεοράσεις που είναι μακράν καλύτερες.
Άσε τα καρφιά για άλλους κατόχους Panasonic με αποδεδειγμένα προβλήματα , εκτός και είμαστε στην Cosa Nostra και όποιος αναφέρει πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα πρέπει να εξοντωθεί.
Ουφφφ. Αιντε να τα παρουμε ενα ενα (σε δουλεια να βρισκομαστε και σημερα).
-Τιποτα απο την Σαμσουνγκ επισης δεν προσομοιαζει και την κινηση της Πανασονικ σε οποιοδηποτε απο
τα 3(!) επιπεδα του ifc οταν ειναι on.
-Δεν ξερω αν εννοεις εμενα οταν λες για πολεμιους του frame interpolation, ή τα λες στη νυφη για να τα
ακουει η πεθερα. Θα απαντησω ομως για μενα. Προσωπικα ειμαι οπαδος της κινηματογραφικης εικονας
(γι'αυτο πηρα την εν λογω tv) και της κινηματογραφικης κινησης
οταν βλεπω ταινια. Ειμαι τοσο "παραδοσιακος"
σινεφιλ που δεν μου λενε τιποτα τα 48fps του Χομπιτ. Εγω το ειδα στα 24. Παρολα αυτα υπαρχουν συγκεκριμενες θεασεις που το επιβαλουν. Στο τηλεοπτικο πχ το ποδοσφαιρο και η φορμουλα. Τεραστια διαφορα θα κανει φανταζομαι και στο gaming. Aλλα και στην απλη θεαση καποιων τηλεοπτικων σειρων
εχω δει τεραστια διαφορα. Αλλο λοιπον να μιλαμε για τη χρηση του σε κινηματογραφικες ταινιες και αλλο
να μην εχει καν η tv τη δυνατοτητα να μας το προσφερει! Στο κατω-κατω, ας ασχοληθει να βαλει και η
Σαμσουνγκ και σε οποιον δεν αρεσει ας το κραταει κλειστο βε αδερφε. Τοσα λεφτα βγαζει καθε
χρονο. Χαθηκε να δωσει και ενα μικρο μερος για να αναπτυξει κατι, στο οποιο ειναι πισω, σεβομενη τους καταναλωτες της?
-Δεν ξερω πως φαινεται στα δικα σου ματια η κινηση της Σαμσουνγκ, αλλα θα αξιζε να δουμε ποσα απο
τα motion tests περναει. Ετσι απο περιεργεια...
-Η συζητηση εμπλεξε κυριως γιατι οπως σου εδειξα και σε αλλο νημα οι tvs στις οποιες αναφερεσαι
ειναι καλυτερες σε ΚΑΠΟΙΑ θεματα και ΥΣΤΕΡΟΥΝ σε καποια αλλα της ut. Εμπλεξε γιατι η ut
ειναι συγκρισιμη με πολυ ακριβοτερες τηλεορασεις. Ενδεχομενως αυτο να ενοχλει.
Κι εγω αν σε 2-3 χρονια βγει μια tv συγκρισιμη με τη δικη μου στα 200 μπορει να νιωσω καπως.
Παντως δεν θα μπω στο νημα των κατοχων της με σκοπο να την υποβιβασω.
-Επειδη το περι καρφιων και Cosa Nostra ειναι κομματακι χοντρο θα σε παρακαλεσω να μου πεις
σε ποια ακριβως λογια μου αναφερεσαι. Εγω ισα ισα πιστευω εχω αποδειξει οτι με τις πεπερασμενες
γνωσεις μου επι του θεματος εχω προσπαθησει να βοηθησω οσο μπορουσα πολλες φορες τους
φιλους σε αυτο το νημα. Οχι μονο αυτο αλλα προσφερα τη γνωμη μου (εποικοδομητικα θελω να πιστευω)
και στον polakis στο νημα που ανοιξε για τα προβληματα του με αλλη εταιρια.
Οποτε αν θες εξηγησε μου ποιον προσπαθησα να εξοντωσω!