--- Εκτός Θέματος ---

Re: Αγορα 55'' 3D πια προτείνετε; Η samsung 55ES8000 αξίζει?

Για να δουμε.Θα καθαριζουμε λεβητες φετος.Πηρα 7 τοννους υλικο το αυστριακο με 330ευρω τον τονο

Και εγώ πήρα ένα τόνο πέλλετ Biotherm (DIN+) προς το παρόν και βλέπουμε. Περιμένω να φέρει ένας γνωστός από Τσεχία με 280 ευρώ τον τόνο.

Κοιτα να μην εχει αρκετη σκονη στην σακουλα και σου κανει χαζα το μηχανημα.Του χρονου θα τα παρω καλοκαιρι.Παντως παρε γιατι 1προς 2.2 ειναι η αναλογια πετρελαιο πελλετ σε ποσοτητα καυσιμου υλικου.Περσι ειχαν ελλειψη καποια στιγμη.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω θα πω απλα οτι περσι ή προπερσι (οι πιο παλιοι μπορουν να βοηθησουν)
που παλι ολως τυχαιως εβγαιναν καποιοι και μιλουσαν για προβληματα στις Πανασονικ,
δευτερα παρουσια, τελος του κοσμου και λοιπα εγινε μια δημοσκοπηση αναμεσα στους κατοχους
για το ποσοστο και το ειδος των προβληματων που αντιμετωπιζαν, η οποια εδειξε οτι
τελικα μαλλον η εταιρια δεν πουλουσε φυκια γαι μεταξωτες κορδελες και οι κατοχοι ηταν ικανοποιημενοι.
Αναρωτιεμαι αν πρεπει να γινεται κατι αντιστοιχο καθε χρονο και γιατι πρεπει μια
συγκεκριμενη εταιρια να αποδεικνυει συνεχως οτι δεν ειναι ελεφαντας.
Αν εχει κανεις καμμια ιδεα ειμαι ολος αυτια.:ears:

Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάνω από 50% έχουν δηλώσει ότι είχαν έστω ένα θεματάκι στη δημοσκόπηση. Το τσίρκο Medrano μάλλον κατασκήνωσε στην Ιαπωνία εδώ και 2 χρόνια...

Οι 8 στους 10 που παρακολουθούν η γράφουν σε φόρουμ είναι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα με την συσκευή τους, αρα το ποσοστό είναι ελάχιστο...οι υπόλοιποι 100νταδες, προφανώς δεν έχουν πρόβλημα.

Last edited:

Πάνω από 50% έχουν δηλώσει ότι είχαν έστω ένα θεματάκι στη δημοσκόπηση. Το τσίρκο Medrano μάλλον κατασκήνωσε στην Ιαπωνία εδώ και 2 χρόνια...

Αν ξερεις καθολου απο στατιστικη θα ξερεις οτι μπορει κανεις να τη χρησιμοποιησει για να υποστηριξει οποια αποψη θελει.
Με μια πολυ προχειρη ματια:
-Το 50% λεει οτι δεν εχει/δεν εχει δει καποιο προβλημα.
-Ενα 30% μιλαει για υπερευαισθησια σε IR. Αυτο ειναι κατι μετρησιμο?
Μετρησε κανενας το χρονο και τις συνθηκες που χρειαζεται το ir σε Πανασονικ και αλλες τηλεορασεις?
Μπορω κι εγω να εφευρω καναδυο προβληματα, αλλα η τεκμηριωση ειναι αλλο πραμα.
-Πολλοι απο αυτους που αναφερουν ενα "προβλημα" αναφερουν και καποιο αλλο, ανεβαζοντας ετσι
το φαινομενικο ποσοστο των "προβληματικων" πανελ.
Συνεπως αυτοι που δεν εχουν προβλημα ειναι σαν ποσοστο αρκετα περισσοτεροι απο οσους φαινονται.
-Τα 3 συχνοτερα εμφανιζομενα προβληματα ειναι γνωστα θεματα της τεχνολογιας πλασμα, με green blob,
dse, και φυσικα το ΙR να υπαρχουν απο εποχης kuro και βγαλε

Επισης να αναφερω οτι στο τελευταιο σου ποστ εκει αναφερεις
"Banding υπάρχει και με το νέο panel, το έγραψα και από την πρώτη ημέρα"
"Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος των plasma, πρόβλημα στο coating του panel των Panasonic είναι"
Φανταζομαι αυτο το τελευταιο σου το διεψευσε ο polakis που πηρε το κορυφαιο φετινο μοντελο
της samsung και βρηκε -ω,του θαυματος- banding.
Μαλλον το πανελ το ειχαν αγορασει απο την Πανασονικ ε?
Αναρωτιεμαι τελος τι θα γινοταν στα νηματα του ανταγωνισμου της Πανασονικ αν τιθονταν
αντιστοιχα ερωτηματα, οπως και τους λογους που γινεται αυτο μονο σε συγκεκριμενα νηματα.
Αυτα γιατι ειναι και αργα. Καλο σου βραδυ

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Panasonic 37px80 - p42s10 - p50ut50. Ουδέποτε συνάντησα πρόβλημά banding, green blob, ir. Ειδικά σε ότι άφορά στο τελευταιο, ενώ είμαι φανατικός gamer, δεν πλησιασα καν σε ir. Ομολογώ ότι ποτέ δεν έκλεισα 5ωρα gaming, ωστόσο δεν εκανα πότε και κάτι ιδιαίτερό για να αποφύγω το burn in εκτος ενος σχετικου στρωσιματος. Θέλω μάλιστα να πω σε όσους ενδιαφέρονται ότι η εμπειρία gaming ειδικά σε παιχνίδια με πλαγία κίνησή της κάμερας όπως τα fifa και pro, είναι κατά πολύ ανώτερη των lcd, τόσο στην απεικονιση των textures, όσο στην κίνηση, το χρόνο απόκρισης και to input lag.

Θα σας πω τις δικες μου εντυπωσεις απο την 6μηνη ταλαιπωρια μου απο panasonic 55vt50 και samsung ps64e8000:

4 αλλαγες 55vt50 και ολες ειχαν: right vertical band, dse σχεδον σε ολο το πανελ, υπερευαισθητες σε ir οπου μετα απο 2 λεπτα εμενε οποιοδηποτε αποτυπωμα. Καμια δεν ειχε καμμενο pixel, ουτε σημαδι πανω στο πανελ. Επιπεδο μαυρου εξαιρετικο, χρωματα φυσικα

Παμε στην samsung την 64αρα που την εχω (αλλα περιμενω ισως πιθανη αλλαγη εξαιτιας αμυχης και καμμενου pixel):

Ελαχιστοτατο vertical band που ομως δεν γινεται αντιληπτο, ειναι σχεδον ανυπαρκτο, καμια σχεση με το σπαστικο και εντονο της vt50. Dse δεν εχει, και ειναι εξαιρετικη σε προστασια απο ir. Επειδη ειναι σκυλι επαιξα για δοκιμη 2 ωρες top spin 4 οπου αριστερα πανω φαινεται το σκορ συνεχεια. Εμεινε πολυ αχνο το σκορ και μετα απο 5 λεπτα απλης προβολης εφυγε εντελως! Εχει καμμενο πιξελ και ενα σημαδι ομως. Οι 64" ομως της δινουν αλλον αερα. Καλο επιπεδο μαυρου, χρωματα αναλογα της vt50.

Συνολικα αν με ρωτουσατε θα σας συνιστουσα samsung κι οχι panasonic για φετος...

Θα σας πω τις δικες μου εντυπωσεις απο την 6μηνη ταλαιπωρια μου απο panasonic 55vt50 και samsung ps64e8000:

4 αλλαγες 55vt50 και ολες ειχαν: right vertical band, dse σχεδον σε ολο το πανελ, υπερευαισθητες σε ir οπου μετα απο 2 λεπτα εμενε οποιοδηποτε αποτυπωμα. Καμια δεν ειχε καμμενο pixel, ουτε σημαδι πανω στο πανελ. Επιπεδο μαυρου εξαιρετικο, χρωματα φυσικα

Παμε στην samsung την 64αρα που την εχω (αλλα περιμενω ισως πιθανη αλλαγη εξαιτιας αμυχης και καμμενου pixel):

Ελαχιστοτατο vertical band που ομως δεν γινεται αντιληπτο, ειναι σχεδον ανυπαρκτο, καμια σχεση με το σπαστικο και εντονο της vt50. Dse δεν εχει, και ειναι εξαιρετικη σε προστασια απο ir. Επειδη ειναι σκυλι επαιξα για δοκιμη 2 ωρες top spin 4 οπου αριστερα πανω φαινεται το σκορ συνεχεια. Εμεινε πολυ αχνο το σκορ και μετα απο 5 λεπτα απλης προβολης εφυγε εντελως! Εχει καμμενο πιξελ και ενα σημαδι ομως. Οι 64" ομως της δινουν αλλον αερα. Καλο επιπεδο μαυρου, χρωματα αναλογα της vt50.

Συνολικα αν με ρωτουσατε θα σας συνιστουσα samsung κι οχι panasonic για φετος...

Βεβαια δεν ειπες οτι το σημαδι που αναφερεις ειναι μια (μικρη μεν) τρυπα στο πανελ!!!
Προσωπικα δεν εχω ξανακουσει κατι τοσο χοντρο και αν ειχε βρεθει κατι αντιστοιχο,
οχι στο τοπ μοντελο της Πανασονικ αλλα στην xt50, οχι για τσιρκα θα διαβαζαμε, αλλα
θα το βλεπαμε στα καναλια μου φαινεται. Καμμενο πιξελ επισης τοσες δεκαδες συμφορουμιτες
που πηραν την ut δεν ακουσα να αναφερουν.
Φυσικα κατανοω τη μερια σου. Αν εχεις αλλαξει 4 ιδιες tv, δεν προκειται να πεις και καλα λογια για αυτες.
Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις στο νημα αυτων που εχουν ηδη αγορασει Πανασονικ αλλα τεσπα...
Ομως αναγκαζομαι να φυγω λιγο απο το θεμα και να σου πω οτι περα απο τα προβληματα που αναφερεις
στη σαμσουνγκ και δεν υπαρχουν σε καμμια Πανασονικ υπαρχουν και αλλες βασικοτατες διαφορες
που δεν δικαιολογουν τη συσταση που κανεις. Γιατι δεν μας λες για την κινηση της Σαμσουνγκ στα παιχνιδια
και στα αθλητικα? Για να καταλαβουν οι συμφορουμιτες, να πω οτι η κορυφαια για φετος σαμσουνγκ
(οπως και ολες) δεν ειχε εν ετει 2012 συστημα παρεμβολης καρε (ifc). Φανταστειτε λοιπον την κινηση
σε gming και τηλεοπτικο, σε ποδοσφαιρο και φορμουλα με το ifc στο off για να καταλαβετε πως ειναι
η κινηση της.
Α και οσο για το ΙR δεν εχω συναντησει τιποτα που να μην φευγει οχι σε 5 λεπτα που λες αλλα σε 1.
Αυτη τη φορα σας καληνυχτιζω και το εννοω!

Ιστορίες για αγρίους διαβάζουμε για να μην το χαρακτηρίσω πιο χοντρά.

Βρήκε κάποιος σε τηλεόραση ~3000 αμυχή στην οθόνη ή τρύπα στο πάνελ και μάλιστα αυτός ο ίδιος έχει αλλάξει 4 VT50;

Το μότο του gal'en νομίζω τα λέει όλα.

Καλημέρα.

Ο polakis είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γκαντεμιάς ή μιζέριας(με την καλή έννοια).
Ακόμα το ερευνώ το θέμα.
Πάντως ήμουν σίγουρος ότι και η samsung θα είχε θέμα.

Γιατι δεν μας λες για την κινηση της Σαμσουνγκ στα παιχνιδια
και στα αθλητικα? Για να καταλαβουν οι συμφορουμιτες, να πω οτι η κορυφαια για φετος σαμσουνγκ
(οπως και ολες) δεν ειχε εν ετει 2012 συστημα παρεμβολης καρε (ifc). Φανταστειτε λοιπον την κινηση
σε gming και τηλεοπτικο, σε ποδοσφαιρο και φορμουλα με το ifc στο off για να καταλαβετε πως ειναι
η κινηση της.

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα , στις Samsung δεν υπάρχει τόσο έντονο dynamic contouring στην κίνηση όπως στις Panasonic. Άρα η εικόνα Panasonic με το IFC στο off δεν προσομοιάζει την κίνηση σε άλλες πλάσμα όπως κάποιοι θα ήθελαν.

Άσε που κάποιοι που τώρα χρεώνουν στην Samsung την έλλειψη IFC ήταν στο παρελθόν φανατικοί πολέμιοι των συστημάτων frame interpolation.:flipout:

Βέβαια όλα αυτά είναι off topic για το θέμα της UT50. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έμπλεξε η συζήτηση για την αρκετά τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της και φτάσαμε να συζητάμε για σύγκριση με τηλεοράσεις που είναι μακράν καλύτερες.

Άσε τα καρφιά για άλλους κατόχους Panasonic με αποδεδειγμένα προβλήματα , εκτός και είμαστε στην Cosa Nostra και όποιος αναφέρει πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα πρέπει να εξοντωθεί.:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα , στις Samsung δεν υπάρχει τόσο έντονο dynamic contouring στην κίνηση όπως στις Panasonic. Άρα η εικόνα Panasonic με το IFC στο off δεν προσομοιάζει την κίνηση σε άλλες πλάσμα όπως κάποιοι θα ήθελαν.

Άσε που κάποιοι που τώρα χρεώνουν στην Samsung την έλλειψη IFC ήταν στο παρελθόν φανατικοί πολέμιοι των συστημάτων frame interpolation.:flipout:

Βέβαια όλα αυτά είναι off topic για το θέμα της UT50. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έμπλεξε η συζήτηση για την αρκετά τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της και φτάσαμε να συζητάμε για σύγκριση με τηλεοράσεις που είναι μακράν καλύτερες.

Άσε τα καρφιά για άλλους κατόχους Panasonic με αποδεδειγμένα προβλήματα , εκτός και είμαστε στην Cosa Nostra και όποιος αναφέρει πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα πρέπει να εξοντωθεί.:flipout:

Ουφφφ. Αιντε να τα παρουμε ενα ενα (σε δουλεια να βρισκομαστε και σημερα).
-Τιποτα απο την Σαμσουνγκ επισης δεν προσομοιαζει και την κινηση της Πανασονικ σε οποιοδηποτε απο
τα 3(!) επιπεδα του ifc οταν ειναι on.
-Δεν ξερω αν εννοεις εμενα οταν λες για πολεμιους του frame interpolation, ή τα λες στη νυφη για να τα
ακουει η πεθερα. Θα απαντησω ομως για μενα. Προσωπικα ειμαι οπαδος της κινηματογραφικης εικονας
(γι'αυτο πηρα την εν λογω tv) και της κινηματογραφικης κινησης οταν βλεπω ταινια. Ειμαι τοσο "παραδοσιακος"
σινεφιλ που δεν μου λενε τιποτα τα 48fps του Χομπιτ. Εγω το ειδα στα 24. Παρολα αυτα υπαρχουν συγκεκριμενες θεασεις που το επιβαλουν. Στο τηλεοπτικο πχ το ποδοσφαιρο και η φορμουλα. Τεραστια διαφορα θα κανει φανταζομαι και στο gaming. Aλλα και στην απλη θεαση καποιων τηλεοπτικων σειρων
εχω δει τεραστια διαφορα. Αλλο λοιπον να μιλαμε για τη χρηση του σε κινηματογραφικες ταινιες και αλλο
να μην εχει καν η tv τη δυνατοτητα να μας το προσφερει! Στο κατω-κατω, ας ασχοληθει να βαλει και η
Σαμσουνγκ και σε οποιον δεν αρεσει ας το κραταει κλειστο βε αδερφε. Τοσα λεφτα βγαζει καθε
χρονο. Χαθηκε να δωσει και ενα μικρο μερος για να αναπτυξει κατι, στο οποιο ειναι πισω, σεβομενη τους καταναλωτες της?
-Δεν ξερω πως φαινεται στα δικα σου ματια η κινηση της Σαμσουνγκ, αλλα θα αξιζε να δουμε ποσα απο
τα motion tests περναει. Ετσι απο περιεργεια...
-Η συζητηση εμπλεξε κυριως γιατι οπως σου εδειξα και σε αλλο νημα οι tvs στις οποιες αναφερεσαι
ειναι καλυτερες σε ΚΑΠΟΙΑ θεματα και ΥΣΤΕΡΟΥΝ σε καποια αλλα της ut. Εμπλεξε γιατι η ut
ειναι συγκρισιμη με πολυ ακριβοτερες τηλεορασεις. Ενδεχομενως αυτο να ενοχλει.
Κι εγω αν σε 2-3 χρονια βγει μια tv συγκρισιμη με τη δικη μου στα 200 μπορει να νιωσω καπως.
Παντως δεν θα μπω στο νημα των κατοχων της με σκοπο να την υποβιβασω.
-Επειδη το περι καρφιων και Cosa Nostra ειναι κομματακι χοντρο θα σε παρακαλεσω να μου πεις
σε ποια ακριβως λογια μου αναφερεσαι. Εγω ισα ισα πιστευω εχω αποδειξει οτι με τις πεπερασμενες
γνωσεις μου επι του θεματος εχω προσπαθησει να βοηθησω οσο μπορουσα πολλες φορες τους
φιλους σε αυτο το νημα. Οχι μονο αυτο αλλα προσφερα τη γνωμη μου (εποικοδομητικα θελω να πιστευω)
και στον polakis στο νημα που ανοιξε για τα προβληματα του με αλλη εταιρια.
Οποτε αν θες εξηγησε μου ποιον προσπαθησα να εξοντωσω!

Last edited:

Και εγώ πήρα ένα τόνο πέλλετ Biotherm (DIN+) προς το παρόν και βλέπουμε. Περιμένω να φέρει ένας γνωστός από Τσεχία με 280 ευρώ τον τόνο.
Πελλετ? ουτε οι αλβανοι δεν τα καινε... δεν υπαρχει πιο ανθυγιεινο καυσιμο υλικο για τον ανθρωπο.. μιλουσα με τη ξαδελφη μου που ειναι πνευμονολογος και μου ελεγε ποσο βλαβερο ειναι για τον πνευμονα... θεωρω οτι υπαρχουν και αλλες εξισου οικονομικες λυσεις για θερμανση... μην φτασουμε στο σημειο να προσεχουμε τις τηλεορασεις πιοο πολυ απο την υγεια μας..

Πελλετ? ουτε οι αλβανοι δεν τα καινε... δεν υπαρχει πιο ανθυγιεινο καυσιμο υλικο για τον ανθρωπο.. μιλουσα με τη ξαδελφη μου που ειναι πνευμονολογος και μου ελεγε ποσο βλαβερο ειναι για τον πνευμονα... θεωρω οτι υπαρχουν και αλλες εξισου οικονομικες λυσεις για θερμανση... μην φτασουμε στο σημειο να προσεχουμε τις τηλεορασεις πιοο πολυ απο την υγεια μας..

Δηλαδή το καυσαέριο από το πετρέλαιο είναι πιο υγιεινό?:flipout:

Άσε που ο καυστήρας είναι στο υπόγειο όπως ήταν και του πετρελαίου, δεν συνηθίζω να τον τοποθετώ μέσα στο σπίτι μου.:BDBDG54:

Προφανώς και όλη η Ευρώπη που καίει πέλλετ είναι χαζοί σε σχέση με τους πανέξυπνους Έλληνες.

Υπεριον ακουσε με ειναι καρκινογονο... μην γελας... Αυτοι οι αλητες στον βωμο του χρηματοςθα μας βαλουν να καιμε και βιομηχανικα αποβλητα σε λιγο ... και ας ειναι ο λεβητας 100 μετρα κατω απο τη γη...

Last edited:
Ουφφφ. Αιντε να τα παρουμε ενα ενα (σε δουλεια να βρισκομαστε και σημερα).
-Τιποτα απο την Σαμσουνγκ επισης δεν προσομοιαζει και την κινηση της Πανασονικ σε οποιοδηποτε απο
τα 3(!) επιπεδα του ifc οταν ειναι on.!

Απλά θα σου θυμίσω ότι είχα Panasonic και ξέρω πολύ καλά την συγκεκριμένη μάρκα. Επίσης την Panasonic UT50 στις 42" την είχε στο Multirama της γειτονιάς μου και επειδή ξέρω τον ιδιοκτήτη την είχα "ξεψαχνίσει" επί 2 ώρες.

Για τα motion test της Panasonic τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο τα παρουσιάζεις , δεν βρίσκω αυτη την στιγμή τα αποτελέσματα απο την ST50 που είχε παρουσιάσει άλλο μέλος αλλά μόλις τα βρώ θα τα ποστάρω.

Για τα υπόλοιπα ουσιαστικά δεν έχω να πω κάτι αλλά σαν συμβουλή σου λέω ότι ο φανατισμός δεν είναι καλός σύμβουλος.

Υπεριον ακουσε με ειναι καρκινογονο... μην γελας...

Το πελλετ είναι ξύλο ουσιαστικά. Και αν είναι καλό έχει και προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Όταν λέμε κάτι ας μπορούμε πρώτα να το υποστηρίξουμε και ας μην κάνουμε τυφλή αναπαραγωγή ανυπόστατων φημών.

Last edited by a moderator:

Αν ξερεις καθολου απο στατιστικη θα ξερεις οτι μπορει κανεις να τη χρησιμοποιησει για να υποστηριξει οποια αποψη θελει.
Με μια πολυ προχειρη ματια:
-Το 50% λεει οτι δεν εχει/δεν εχει δει καποιο προβλημα.
-Ενα 30% μιλαει για υπερευαισθησια σε IR. Αυτο ειναι κατι μετρησιμο?
Μετρησε κανενας το χρονο και τις συνθηκες που χρειαζεται το ir σε Πανασονικ και αλλες τηλεορασεις?
Μπορω κι εγω να εφευρω καναδυο προβληματα, αλλα η τεκμηριωση ειναι αλλο πραμα.
-Πολλοι απο αυτους που αναφερουν ενα "προβλημα" αναφερουν και καποιο αλλο, ανεβαζοντας ετσι
το φαινομενικο ποσοστο των "προβληματικων" πανελ.
Συνεπως αυτοι που δεν εχουν προβλημα ειναι σαν ποσοστο αρκετα περισσοτεροι απο οσους φαινονται.

Περί στατιστικής, πες μας εσύ πως κατέληξες στο
η οποια εδειξε οτι τελικα μαλλον η εταιρια δεν πουλουσε φυκια γαι μεταξωτες κορδελες και οι κατοχοι ηταν ικανοποιημενοι.

Έιμαι κι εγώ όλο αυτιά για να δω πως εσύ έχεις βγάλει το δικό σου συμπέρασμα. Σχετικά με το IR, οι ίδιοι οι κάτοχοι έχουν περιγράψει αναλυτικά, όχι μόνο το πρόβλημα και την ένταση σου αλλά το πως αυτό διαφοροποιείται με τις ώρες λειτουργίας. Υπάρχουν εδώ, στο forum.

-Τα 3 συχνοτερα εμφανιζομενα προβληματα ειναι γνωστα θεματα της τεχνολογιας πλασμα, με green blob,
dse, και φυσικα το ΙR να υπαρχουν απο εποχης kuro και βγαλε

I beg your pardon? Green blob 'θέμα' της τεχνολογίας plasma; Θα ήθελα πηγές για αυτό. Επίσης, το DSE, ναι μεν πρωτοεμφανίστηκε σε plasma, αλλά ΔΕΝ αποτελεί 'θέμα' της τεχνολογίας. Οι τηλεοράσεις με βάση τη τεχνολογία plasma, υπερτερούν άλλων τεχνολογιών στο θέμα της ομοιομορφίας. Εδώ μιλάμε για ανομοιομορφία σε αρκετά υψηλό βαθμό. Θα έλεγα ειδικά για τη σειρά 50, στα επίπεδα clouding των LED/LCD. Επίσης, δεν μιλάμε για θέμα IR. Ναι το IR υπήρχε και θα υπάρχει. Μιλάμε για υπερευαισθησία. Μιλάμε πχ για το να ρίξεις το menu για 15" και να βλέπεις τα γράμματα του menu για λεπτά.

Επισης να αναφερω οτι στο τελευταιο σου ποστ εκει αναφερεις
"Banding υπάρχει και με το νέο panel, το έγραψα και από την πρώτη ημέρα"
"Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος των plasma, πρόβλημα στο coating του panel των Panasonic είναι"
Φανταζομαι αυτο το τελευταιο σου το διεψευσε ο polakis που πηρε το κορυφαιο φετινο μοντελο
της samsung και βρηκε -ω,του θαυματος- banding.
Μαλλον το πανελ το ειχαν αγορασει απο την Πανασονικ ε?

Υπάρχει η εξαίρεση, υπάρχει και ο κανόνας. Ψάξε στο θέμα και άλλων τηλεοράσεων plasma της Samsung για εμπειρίες χρηστών και το αν έχουν banding. Με την Panasonic είναι πλέον ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Στα υπόψη, το πρόβλημα πιθανώς βρίσκεται στο AF φίλτρο. Κάποια μοντέλα της Panasonic απλά δεν το έχουν, οπότε και πάλι προφανώς δεν θα το δουν οι κάτοχοι τους. Από τη στιγμή που διαβάζεις πλέον και σε reviews να αναφέρεται το banding, κάτι δεν πάει καλά. Εκτός και αν πρέπει να πούμε 'ωχ αδελφέ´ και τέλος.

Αναρωτιεμαι τελος τι θα γινοταν στα νηματα του ανταγωνισμου της Πανασονικ αν τιθονταν
αντιστοιχα ερωτηματα, οπως και τους λογους που γινεται αυτο μονο σε συγκεκριμενα νηματα.
Αυτα γιατι ειναι και αργα. Καλο σου βραδυ

Να σου πω, πολλούς μας πληρώνει ο ανταγωνισμός για να κράζουμε. Για ποια δικαιώματα ως αγοραστές-καταναλωτές μιλάμε; 'Υπάλληλοι' είμαστε όλοι. Θα σου πω ότι έχω πει και σε άλλον. Αν έχεις πρόβλημα με το ότι κάποιοι κάτοχοι τηλεοράσεων Panasonic είναι δυσαρεστημένοι, κάνε report τα posts. Υπάρχει συντονιστική ομάδα να κρίνει, να διαγράψει, να τιμωρήσει.

Επίσης, για την απάντηση που έδωσες στον polakis, πόσες ώρες έχεις στην UT50; Το IR, κατόπιν αναφορών των χρηστών, αλλάζει ανάλογα με τις ώρες που γράφει το panel. Και στο νέο μου panel, δεν είχα θέμα, αρχικά. Πλέον, κοντά στις 300 ώρες, το πρόβλημα αρχίζει και γίνεται πάλι αισθητό.

Για να κλείσω, θα σου πω ότι στο παρελθόν έχω αγοράσει πολλές συσκευές Panasonic και πάντα η Panasonic μου ήταν συμπαθής. Από τρατζιστοράκια National Panasonic, σε VCR National, κάμερες panasonic αλλά και τηλεοράσεις. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, η εταιρία έχει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα και αυτό βγαίνει και σε κάποια προϊόντα. Μακάρι να ανταπεξέλθει, όπως και οι άλλες Ιαπωνικές εταιρίες γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι σε βάρος δικό μας.

Εγώ πιστεύω ότι τα green blob/dse κτλ. είναι μια παγκόσμια συνωμοσία των Illuminati , Σιωνιστών , Ροταριανών , εξωγήινων , Λέσχης Μπίλντερμπεργκ των οποίων είμαστε πράκτορες αγαπητέ vertical και μαζί με τον πράκτορα Polakis και χιλιάδες άλλους στρατιώτες καταφέραμε ένα καίριο πλήγμα στον "εχθρό".

Δυστυχώς η Panasonic απάντησε με την υπερτηλεόραση UT50 που με την άκρως ανταγωνιστική τιμή της δημιούργησε πανικό στην αγορά και έκανε κατόχους τηλεοράσεων 2500 ευρώ να τις πουλήσουν και να αγοράσουν 3-4 κομμάτια ο καθένας (για παν ενδεχόμενο ρε αδερφέ , ας υπάρχουν και κάποιες καβάντζα)...οπότε το σατανικό σχέδιο ναυάγισε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για τα υπόλοιπα ουσιαστικά δεν έχω να πω κάτι αλλά σαν συμβουλή σου λέω ότι ο φανατισμός δεν είναι καλός σύμβουλος.

Θα συμφωνησω απολυτα με τη συμβουλη σου. Ειναι τοσο καλη που αξιζει να την τηρεις και εσυ ο ιδιος.

Να σου πω, πολλούς μας πληρώνει ο ανταγωνισμός για να κράζουμε. Για ποια δικαιώματα ως αγοραστές-καταναλωτές μιλάμε; 'Υπάλληλοι' είμαστε όλοι. Θα σου πω ότι έχω πει και σε άλλον. Αν έχεις πρόβλημα με το ότι κάποιοι κάτοχοι τηλεοράσεων Panasonic είναι δυσαρεστημένοι, κάνε report τα posts. Υπάρχει συντονιστική ομάδα να κρίνει, να διαγράψει, να τιμωρήσει.

Συ ειπας...
Εγω σε καμμια περιπτωση δεν υπονοησα καν τιποτα απο αυτα που λες.
Και αν τα πιστευα δεν θα τα υπονοουσα καν. Θα εβγαινα και θα τα ελεγα.
Οποτε παρακαλω μην βαζουμε λογια στο στομα αλλων που ουτε καν τους εχουν
περασει απο το μυαλο.
Το report post ειναι ενα εργαλειο που το φορουμ αποφασισε να παρεχει, οπως ηταν δικαιωμα του.
Με την προσωπικη μου ηθικη και τις δικες μου αρχες ΔΕΝ ταιριαζει, χωρις να γκρινιαζω για την υπαρξη του.
Οποιος θελει το χρησιμοποιει. Εγω επελεγα οταν δω ενα ποστ που δεν μου αρεσει να απανταω σε αυτο,
οσο μπορω τεκμηριωμενα. Πλεον αλλαζω τακτικη και δεν θα απαντω καν. Ειναι προτιμοτερο ισως
απο το να με παιρνει κι εμενα η μπαλα.
Στην κατηγορια ειδικα των τηλεορασεων παυω να ασχολουμαι με οτιδηποτε περα απο το να
προσφερω οποιαδηποτε μικρη συνεισφορα σε φιλους που εχουν τυχον προβληματα.
Για τα υπολοιπα ας ασχολουνται οι moderators.
Και επαναλαμβανω δεν κατηγορησα κανεναν και για τιποτα. Οσα εγραψα ειναι ξεκαθαρα οσο και αν
θελει κανεις να τους αλλαξει το νοημα. Ουτε για μαφιοζους μιλησα, ουτε για εξοντωσεις...
(Για τα οποια παρεμπιπτοντως δεν ελαβα απαντηση και αναμενω ακομα.
Ειναι και τα μονα που περιμενω για να κλεισει για μενα το θεμα δια παντος.)