--- Εκτός Θέματος ---

Γειά σας τηλεορασάκηδες! Δύσκολη μέρα σήμερα, ούτε λεπτό δεν άνοιξα avclub με κάτι κ..οσυμβόλαια.
Λοιπόν βάλτε και σε μένα ένα Jack και γειά μας!

Από κατάστημα γνωστής αλυσίδας, παιδικών ειδών και παιχνιδιών...

balakiamalaka.jpg

Χώρα εισαγωγής...Κίνα...

Κάτι ξέρει ο Νίκος Σχ. και ψάχνει για τηλεόραση με PIP ... να δούμε πως θα μοιράσω τον χρόνο μεταξύ Euro και F1 σήμερα και αύριο ...

Αυτά είναι προβλήματα :Banane0:

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Κάτι ξέρει ο Νίκος Σχ. και ψάχνει για τηλεόραση με PIP ... να δούμε πως θα μοιράσω τον χρόνο μεταξύ Euro και F1 σήμερα και αύριο ...

Αυτα δεν ειναι προβλήματα, προβλήματα ειναι οτι εχω 2 γάμους σήμερα, 2 παιδικά παρτυ αύριο, και δεν θα προλάβω να δώ τιποτα ουτε από Euro ούτε από F1
:rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Αυτα δεν ειναι προβλήματα, προβλήματα ειναι οτι εχω 2 γάμους σήμερα, 2 παιδικά παρτυ αύριο, και δεν θα προλάβω να δώ τιποτα ουτε από Euro ούτε από F1
:rifle:

Εσύ Γιώργο εκτός από PIP χρειάζεσαι και 2-3 κλώνους -bye-

εγω παντως απο Παρασκευη βραδυ εχω το κινητο κλειστο,σημερα κοιμομουν μεχρι τωρα αλλα απο εδω και περα με περιμενει ενα σ/κ με πολυ ποδοσφαιρο!

α εχω κλειδωθει και εχω κατεβασμενα τα πατζουρια ωστε να νομιζουν ολοι οτι εφυγα για σ/κ....

θα γινει κολαση!

ποτε εχει φορμουλα ρε παιδια?

δεν βρισκω πουθενα προγραμμα και στο sport-fm δεν λεει τιποτα για μεταδοση..

υγ:Κροατια στον τελικο!

Μόλις άρχισε το EURO...

Καλές μας θεάσεις παιδιά και εύχομαι από βδομάδα
να είμαι παρέα με τη νέα μου Sony.

Εμ, εδώ χρειάζεται ο διπλός δέκτης. Να σου πω ότι και η 9618 & η 9731 που έχω βγάζουν ακόμα και τον ήχο του 2ου καναλιού στην έξοδο ακουστικών;

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα φίλε jopar
a026.gif

k008.gif

Το EURO άρχισε, η εικόνα ήταν καλή, στα κοντινά πλάνα πολύ καλή.....αλλά, έχω την εντύπωση ότι στα μακρινά πλάνα....δεν έφτασε σε απόδοση τις αντίστοιχες μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League....ως σημείο αναφοράς σε τηλεοπτική μετάδοση, εγώ προσωπικά έχω την Savouravision, ήταν ότι καλύτερο έχω δει έως τώρα (σαν εικόνα, για τα υπόλοιπα άστα να πάνε).

edit: jopar πολύχρονος....(για να το λέει ο Γιώργος κάτι ξέρει παραπάνω)

Last edited:

Από κατάστημα γνωστής αλυσίδας, παιδικών ειδών και παιχνιδιών...

View attachment 26027

Χώρα εισαγωγής...Κίνα...

Απαγορεύονται οι φωτογραφίες εντός του καταστήματος :flipout:
Την επόμενη φορά πάντως μην κοιτάξεις τα παιχνίδια (ούτως ή άλλως πλέον όλα Κίνα είναι - δυστυχώς) , αλλά δες πού φτιάχνονται τα χαιμαλιά και σταυρουδάκια - φυλαχτά , ειδικά τα σταυρουδάκια

edit: jopar πολύχρονος....(για να το λέει ο Γιώργος κάτι ξέρει παραπάνω)

Χρήστο στην αρχική σελίδα του φόρουμ τέρμα κάτω έχει τα άτομα που έχουν γενέθλια κάθε μέρα. Σε ενημερώνω για να μην παραξενευτείς όταν θα σου ευχηθώ -bye-

Χρήστο στην αρχική σελίδα του φόρουμ τέρμα κάτω έχει τα άτομα που έχουν γενέθλια κάθε μέρα. Σε ενημερώνω για να μην παραξενευτείς όταν θα σου ευχηθώ -bye-

Στα γενέθλια μου....μια ζωή....όλοι ασχολούνται με τους Μήτσους και τις Μήτσαινες.....:flipout: