--- Εκτός Θέματος ---

I wasn�t sure what to expect while watching actual HDTV while wearing the HD glasses. Would I see 1080 x 2? 1080 x 1080? Or perhaps 1080 raised to the power of 1080? What I did see was regular HD, just a lot darker and with that pinky-yellowy-brown color. Then I recalled that the owner�s manual cautioned against wearing the glasses indoors — this would likely avoid just such an HD resolution conflict.

Και μετά λέμε για FULL HD ή HD READY...εδώ μιλάμε για SUPER, EXTRA, ULTRA, TURBO, GTI, POWER HD....η ανάλυση Γιώργο, μπορεί να είναι και 1080 εις την χιλιοστή ογδοηκοστή....που πας και τα βρίσκεις ρε μπαγάσα...???...-bye-

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

που πας και τα βρίσκεις ρε μπαγάσα...???...-bye-

Τι να κάνω ρε Χρήστο ... αφού δεν έχω Kuro ψάχνω να βρω προσιτό τρόπο να χαρώ λίγο HD :flipout::flipout::flipout:

Δίνεις $19.95 και παίρνεις άψογο κομμάτι σύμφωνα με το "review" :ernaehrung004:

Edit: Άσε που έχει πέσει και το δολάριο σε σχέση με το ευρώ ;)

Last edited:

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...όλα στην ώρα τους, έτσι είναι το σωστό...:grinning-smiley-043

......-bye-

Ναι ναι ... αλλά διαβάζω κάτι ανησυχητικά για τις επιπτώσεις του HD και προβληματίζομαι...

... το φιλτράρω και επανέρχομαι ...:vroam:

Με το HD λέει φαίνονται όλες οι ατέλειες και μπορεί οι μοντέλες και λοιπές σελέμπριτις να μην δείχνουν τόσο όμορφες.

10 Stars Who Look Bad On HD

Κάτι παρόμοιο με το να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα σε 1080p τηλεόραση δηλαδή ;)

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η Αντζελίνα και η Τζέσικα ανήκουν στην λίστα με αυτές που δείχνουν άψογες.

http://www.tvpredictions.com/swannihoneys091907.htm

Μάλλον έχουμε 1:1 pixel mapping σε αυτή την περίπτωση.

Για το κοινό καλό η Samsung εξελίσσει μια νέα τεχνολογία "επεξεργασίας" που υπόσχεται να εξαλείψει τα προβλήματα, όπου υπάρχουν:

Even makeup has entered the age of high definition. To our surprise, Samsung recently teamed with makeup-services provider Make Up For Ever to present a workshop that paired makeup with HDTVs.

Πολύ μπέρδεμα ...

... σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω τα HD γυαλιά ή να περιμένω τα νέα μοντέλα ? -bye-

Last edited:

Η συνάντηση θα γίνει τελικά;

Δεν είδες πως ήταν για την Τετάρτη που μας πέρασε :D

Δεν υπήρχε ανταπόκριση αφού λείπει αρκετός κόσμος, αλλά συναντηθήκαμε εγώ ο czoun και ο gzoun και τα είπαμε/ήπιαμε.:ADFADF1:

Νομίζω πως θα είναι καλύτερα να κανονίσουμε κάτι προς το τέλος του μήνα που θα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι. Θα είσαι διαθέσιμος ή θα λείπεις ?

Εγώ φεύγω την Παρασκευή στις 8 Αυγούστου και επιστρέφω 31.
Οπότε μάλλον από Σεπτέμβρη.
Νόμιζα πως ήταν για την επόμενη Τετάρτη και είπα ωραία, θα είμαι μόνος στην Αθήνα, η οικογένεια στο εξοχικό, θαύμα!
Αλλά ατύχησα όμως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Νομίζω πως θα είναι καλύτερα να κανονίσουμε κάτι προς το τέλος του μήνα που θα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι. .....

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς Γιώργο...τότε αρχίζουν πάλι τα μαθήματα...(μη μας χρεώσεις και υπερωρία)...-bye-

Αφού θα απουσιάζω στις 15 Αυγούστου (ΑΔΕΙΑ-ΜΕΡΟΣ Β....:Banane0:)...να ευχηθώ προκαταβολικά... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες την μέρα αυτή..!!!...:flowers:

Υ.Γ.: Πάνο πολύχρονος....-bye-....τις καλύτερες ευχές μου για σένα και την οικογένειά σου.... (άντε με το καλό και κανένα, κανδύο, καντρία...κουτσούβελα!!!)

Παιδιά, καλημέρα -bye-

Συγνώμη που χάθηκα αλλά έχει πέσει τρελή δουλειά και δυστυχώς έτσι θα με πάει για κανένα 2μηνο ακόμα περίπου... Βλέπετε όταν εσείς πάτε τις διακοπές σας εμείς εδώ στα τουριστικά μέρη δουλεύουμε φουλ! Ετσι είναι, τι να κάνουμε?

Χρήστο, σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές σου. Απλά στην περιοχή που μένω τους Παναγιώτηδες τους γιορτάζουμε στις 26 Δεκεμβρίου κι όχι τον 15αύγουστο. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ.

Παίδες ελπίζω να είστε όλοι καλά, εσείς και οι οικογένειες σας και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε. Οποτε κανονίσω να ανέβω ΑΘήνα πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση (πάντα με φαϊ εννοείται :eating:)

Καλημέρα σας :ernaehrung004:

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, είχε λίγη ομοιότητα με αυτή της Αθήνας ....????....ή μου φάνηκε...???

Καταπληκτικός ο τρόπος έναυσης της φλόγας και ακόμα καταπληκτικότερα τα πυροτεχνήματα...!!!!!