Καταγράφηκαν αρκετές γνώμες, καταγράφηκε επίσης το ότι αρκετά μέλη έστω ενημερώθηκαν.
Κατά τα άλλα δεν σκοπεύω (πλέον) να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα. Ποτέ δεν το επεδίωξα.
Σπύρο, το να γράφει κάποιος ότι η προσφορά του εδώ μέσα προσφέρεται στα σκυλιά, προϋποθέτει ότι κάποια είναι τα σκυλιά.
Εάν το θάρρος και η οικειότητα που έχουμε μεταξύ μας, κάποια στιγμή εκλαμβάνεται ως προσβολή, τότε ίσως είτε θα πρέπει να περιορίσουμε τις ανοχές μας ή τη δεκτικότητά μας είτε να περιορίσουμε τα θάρρητα...
Περί τα ταχύτητας, να μην εκπλήσσεσαι, όντως είμαι ταχύς, και αν κάποια στιγμή αργοπορήσω, σπεύδω να επανορθώσω, όπως έκανα και δημόσια, αλλά φαίνεται ότι είσαι επιλεκτικός και στις συγγνώμες.
Τελεία εδώ.
Εχω μάθει να ανταπεξέρχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις, και ευτυχώς ή δυστυχώς έχω περάσει αρκετές. Είσαι φίλος και σε δέχομαι όπως είσαι. Όπως και τα υπόλοιπα μέλη, γιά τα οποία διαχειρίζομαι το περιβάλλον εδώ και από τα οποία θα κρατώ ΠΑΝΤΑ πολιτική ίσων απόστάσεων.
@Δημήτρη Ιωάννου, ευχαριστώ που, όπως και άλλοι, ξανατοποθετήθηκες.
Το περι 70'ς και το ότι η μουσική σταμάτησε εκεί, είναι γιά μένα σχεδόν τρόπος ζωής, άσχετα αν ακούω ως επί το πλείστον μουσική του 40 και του 50 και ενίοτε μέχρι το 07. Λίγοι γνωρίζουν τι περιλαμβάνουν τα καθημερινά μου ακούσματα. Η υπογραφή περί 70'ς θα παραμείνει έστω ως πιστεύω ή αν θέλεις ως αυτοσαρκασμός. Δεν σημαίνει όμως ότι επιβάλλεται στους άλλους