- 21 January 2007
- 21,629
δεν ξερω αλλα ολοι μου λενε οτι με λαστιχο 4 εποχων δεν εχεις λάστιχο ουσιαστικά καμια εποχή
το διαβασα και γω το ρηβιου...τι λες Δημήτρη, διάβασα ένα ρηβγιού να πούμε που έλεγε ότι είναι σούπερ, ότι λέει αν τα βάλεις στ'αμάξι αυτά γίνεται από σιτροέν φεράρι.
Και το είπαν και άλλοι 2 που το είχαν ακούσει από άλλους 3 που είχαν κάτι ξαδέρφια που τα βάλανε.
![]()
Michelin. Έχω δοκιμάσει πολλές άλλες μάρκες, αλλά την πρόσφυση, την αίσθηση, την ασφάλεια που αισθάνεσαι ότι έχεις, δεν τη έχω βρει σε άλλο ελαστικό. Μόνο μειονέκτημα φθείρονται γρήγορα στα 3 χρόνια οπωσδήποτε αλλαγή. Αλλά κάθε φορά 3 χρόνια απόλαυση.
+1
Έχουν σχεδιαστεί με βάση τους Γαλλικούς δρόμους που μοιάζουν αρκετά με τους Ελληνικούς σε ποιότητα και θερμοκρασία ασφάλτου. Έυχαριστη εκπληξη μου προκαλεσαν και τα Hankook που έχει το Hyundai Fastback που έχω 4 μήνες. Βέβαια το αυτοκίνητο είναι απιστευτο σε αίσθηση έτσι και αλλιώς (θυμίζει BMW).
Επίσης να προσθέσω ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια τα επώνυμα ελάστικά έχουν βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ και οι διαφορές είναι μικρές. Και μακρυα βέβαια απο β διαλογής μάρκες (Aeolus κτλ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.