Τα είχα παραγγείλει από εκεί πριν κάνα 6μηνο. Μου τα φέρνει με άκυρες ημερομηνίες και τα 4(!), του το λέω μου δηλώνει ότι έχει εγγύηση (όντως επίσημη αντιπροσωπίας με πολλά μικρά γραμματάκια) και ότι συμβεί θα μου το αλλάξει, αποτέλεσμα? Σε λιγότερο από μήνα η δεξιά πλευρά έσκασε μπρός-πίσω ταυτόχρονα και μάλιστα σε πιό άκυρο σημείο, στα πλαινά στη βουλιαγμένης! Σκέψου το σκηνικό αυτό σε πισωκίνητο τώρα.. Η απάντηση του Επαγγελματία? Δε σε καλύπτει η οδική, σε αυτο τον τομέα δεν μπορώ να βοηθήσω..Αν το λάστιχο είναι κοπανημένο σε λακούβα τότε και πάλι δεν ισχύει η εγγύηση..Μα είναι δυνατόν 17άρα ζάντα με 50,000χλμ σε ελληνικούς δρόμους να μην έχει σημάδια κοπανήματος?!!! Τεσπά επειδή το λάστιχο είναι κορυφαίο, το έχω αλλάξει άλλες 3 φορές, ξαναγύρισα στον Μοσχό στον Αγ.Δημήτριο, έβαλα τα ίδια και δεν έχει πάθει τίποτα με τα όσα κοπανήματα έχει φάει μέχρι τώρα. Φυσικά δεν έγινε ούτε νίξη για κοπάνημα ζάντας.
Συμπέρασμα? Ότι πληρώνεις παίρνεις ακόμα και στην ίδια μάρκα. Υπάρχουν παραεισαγωγές και μαγειρέματα. Να πας σε αυτόν που εμπιστεύεσαι καλύτερα, δεν είναι και κανένα λα´στιχο της πλάκας. Θα σου αντέξουν μέχρι να βγούνε τα λινά του και μάλιστα δε θα χάσει τραγικά σε απόδωση. Αν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα θα το έκανα αλλά ούτε να αλλάξω τα λάστιχα δε προλάβαινα, έστειλα τον αδερφό μου (άσχετος από τετοια θέματα) και τα άλλαξε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Μοσχό. Προσωπική εμπειρία πάντα, απλά ενημερώνω.