Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Τι μάρκα προτιμάτε;

• Total voters
    0
Παίδες παρατήρησα σήμερα στο εμπρός δεξιά ελαστικό ένα μικρό καρουμπαλάκι στο πλάι....

Είχα προγραμματίσει να αλλάξω λάστιχα στα 35000Km και τώρα είμαι στα 28... είναι επικίνδυνο λέτε να το επισπεύσω?

τα ελαστικα δεν τα αλλαζεις προγραμματησμενα αλλα οταν χρειαστη αρα παρολο που δεν εφτασεσ στα 35000 πηγενε να τα δεις.

Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

τα ελαστικα δεν τα αλλαζεις προγραμματησμενα αλλα οταν χρειαστη αρα παρολο που δεν εφτασεσ στα 35000 πηγενε να τα δεις.

κανονικά είσαι για αλλαγή. άμεσα!
αν είσαι όμως απο το γραφείο μέχρι το σπίτι με μηδενικές ταχύτητες τότε -με μεγάλο ρίσκο- κάνε το κορόιδο.

κοίτα..
τα καρούμπαλα πάσης φύσεως είναι περίεργη φάση.
καθότι μπορεί να βγουν κι απο την μέσα μεριά και να μην τα πάρουμε χαμπάρι και να οδηγούμε όπως πάντα.
οπότε εκεί, ναι μεν το έχεις αλλά δεν το ξέρεις.
ε τώρα που το ξέρεις, καλύτερα είναι να φυλάγεσαι.

Είναι στο πλάι βέβαια, όχι δηλαδή στο σημείο επαφής με το δρόμο, αλλά οι πίεσεις είναι πιέσεις, δε μπορείς να το εμπιστεύεσαι...

Καμιά ιδέα για άφραγκο, αρκετά συντηρητικό, μη γκαζιάρη οδηγό και Ford Focus 1.6 του 2008 με 16άρες ζάντες??

Οι διαδρομές είναι κατά κανόνα μέσα στην πόλη, συχνά αττική οδός, αρκετά σπάνια ταξίδια... και κάνω περί τα 15 χιλιάδες Km το χρόνο...

Παίδες παρατήρησα σήμερα στο εμπρός δεξιά ελαστικό ένα μικρό καρουμπαλάκι στο πλάι....

Είχα προγραμματίσει να αλλάξω λάστιχα στα 35000Km και τώρα είμαι στα 28... είναι επικίνδυνο λέτε να το επισπεύσω?

ειναι σοβαρο.Σκεψου οτι τα πλαινα των ελαστικων ειναι πιο αντοχης,εξαιτιας της πυκνης πλεξης των λινων.Εκει που βγηκε το καρουμπαλο,τα λινα εχουν παραμορφωθει,κανοντας το αδυνατο σημειο.Αν θες να μη δωσεις πολλα,πηγαινε και φορα ενα ζευγος μτχ με κανα 50αρι και κανε κανονικα την αλλαγη σου,ή ζευγος καινουριων.Τα λαστιχα μην τα αμελεις,κανουν τη διαφορα στην κρισιμη στιγμη...

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Continental ιδίων διαστάσεων στα 340-360 Ευρώ!
Και στη γειτονιά μου και μακριά από αυτή!

τα premium contact ίσως.
Μιλάμε γιά την πολύ κοντινή γειτονιά μου όπου ζαντάρω ξεζαντάρω χειμώνα καλοκαίρι

Μακριά από Pirelli P6000. Τα φοραγε η 147 μου απο το εργοστασιο και έχω να γράψω τα χειρότερα. Πρεπει να έχουν καταργηθεί, αλλά εγώ το γράφω. ΥΠΟΥΛΑ λάστιχα. Σου δίνουν την εντύπωση ότι εχεις πρόσφυση και σε πουλάνε απότομα. Ο λόγος που δεν ήθελα να ξαναδω Pirelli στα μάτια μου.
Εκτοτε φοράω (λόγω χαμηλής τιμής) τα Fulda Extremo & Exelero. Μαλακό λάστιχο, τίμιο, καλό κράτημα, χαμηλή τιμή, δουλεύει πολύ καλά από κρύο, στον 1,5 χρόνο όμως αρχιζει να χανει απόδοση. Ουτως ή αλλως δεν κρατάω λαστιχο ποτέ πάνω απο 2 χρόνια.

Τα Pirelli από τοτε τα φοβόμουν γενικώς, κατι που ειναι λαθος, γιατι η αποδοση εξαρτάται απο το κάθε μοντέλο και όχι γενικά από την μάρκα. Πείστηκα όμως κι έβαλα στην μηχανή τα Pirelli Diablo Corsa III. Μέχρι στιγμής εξαιρετικό. Εμπνέει ασφάλεια στον άπειρο οδηγό να πλαγιάσει και να φρενάρει πλαγιάζοντας χωρίς προβλημα. Κατι που με τα εργοστασιακά Bridgestone δεν συνέβαινε με τίποτα.

Σε μικρές διαστάσεις ( 13-14" ) ένα είναι το λάστιχο. Uniroyal Rallye 680. Πολύ καλό κράτημα, δουλεύει στην γυαλιστερή ασφαλτο της Αθήνας από κρύο, εχει καλή διαρκεια στον χρόνο, ειναι φθηνο, αθόρυβο αν και με V pattern, και φυσικά στο βρεγμένο κορυφαίο (uniroyal γαρ). Κι εχει και χρυση εγγύση.

Καμιά ιδέα για άφραγκο, αρκετά συντηρητικό, μη γκαζιάρη οδηγό και Ford Focus 1.6 του 2008 με 16άρες ζάντες??

Οι διαδρομές είναι κατά κανόνα μέσα στην πόλη, συχνά αττική οδός, αρκετά σπάνια ταξίδια... και κάνω περί τα 15 χιλιάδες Km το χρόνο...

Kανείς???!!!!:bigcry:

Kανείς???!!!!:bigcry:

Ιδιο αμαξι με εσενα προχθες εβαλα παλι τα sport contact 2.
Καταπληκτικο λαστιχο με φοβερες επιδοσεις/κρατημα και με μεγαλη αντοχη στον χρονο.
350ευρω θα τα βρεις.

Ξεθάβω το νήμα για προσωπική χρήση...

Θέλω λάστιχα για το Terios...

205/70/15

Τι προτείνετε??

Βλέπω Continental οι περισσότεροι, αλλά δεν βλέπω τις διαστάσεις μου...

Ααααα ναι τιμή μέχρι 350 -400 .....

Ευχαριστώ...

Ξεθάβω το νήμα για προσωπική χρήση...

Θέλω λάστιχα για το Terios...

205/70/15

Τι προτείνετε??

Βλέπω Continental οι περισσότεροι, αλλά δεν βλέπω τις διαστάσεις μου...

Ααααα ναι τιμή μέχρι 350 -400 .....

Ευχαριστώ...

Αιμίλιε για ρίξε μια ματιά σε αυτά εδώ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop....ansport=P&dsco=137&Ang_pro_Seite=10&weiter=10
με προτίμηση στο michelin,toyo
ειναι και στο budget σου...