Και ο Χατζηγεωργίου στην Αγία παρασκευή, είναι και ένα από τα 12 μαγαζιά που εμπορεύονται τα conti δίνοντας και εγγύηση μαζί με οδική βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος του ελαστικού...
Μπορούμε να βρούμε περισσότερεs πληροφορίεs ή βάζω δύσκολα;
Και ο Χατζηγεωργίου στην Αγία παρασκευή, είναι και ένα από τα 12 μαγαζιά που εμπορεύονται τα conti δίνοντας και εγγύηση μαζί με οδική βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος του ελαστικού...
Δεν είναι τυχαίο ότι τα conti τα χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες που κάνουν custom κατασκευές σε ακριβά τουτού !!!!!!
Μια ματιά στην εταιρεία West Cost Custom θα σας πείσει !!!!
Σχετικό είναι αυτό και σωστό αν και παίζουν πολλά στον ανταγωνισμό.
Τα P Zero τα διάλεξαν προσφάτως ως πρώτης τοποθέτησης,οι Audi,BMW,Porsche και κάποιες άλλες στις νέες παραγωγές τους.
Που σημαίνει οτι ανεβασε την ποιότητα και τα στάνταρτς της η Pirelli.
Νομίζω οτι θα κονταροχτυπηθούν τους επόμενους μήνες/χρόνια και βέβαια αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό και για τους καταναλωτές,εμάς δηλαδή..
Σαφώς τα διάλεξαν γιατί τα προορίζουν για καλή ποιότητα ασφάλτου και όχι για τη δική μας η οποία είναι η μοναδική που έχει άργυλο στη σύνθεσή της !!!!! ( από άργυλο έχουμε να φαν και οι παχιές αγελάδες και είναι και φθηνός)
Από την άλλη όμως να υπολογίζεις ότι οι εταιρείες αυτές θέλουν να κατεβάσουν και το κόστος παραγωγής και είναι γνωστό ότι η Πιρέλι κάνει παζάρια μεγάλα.....
Θεωρώ ότι δεν μπορεί να σταθεί κοινό το ερώτημα η καλύτερα η ψηφοφορία γιά auto και moto και γιά αυτό δεν έχω ψηφίσει μέχρι στιγμής.
υπάρχουν άραγε γνώμες γιά conti sport contact 2 vs premium contact?
υπάρχουν άραγε γνώμες γιά conti sport contact 2 vs premium contact?
τα έχω φορέσει στο ΜΙΝΙ και τα δυο το ένα μετά το άλλο, πρώτα τα premium και μετά τα sport.
προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα sport αλλά το ζορίζω λίγο το αμαξάκι μου..
τα premium όμως ήταν πιο ήσυχα και πιο μαλακά σε σχέση με τα sport.
αναλόγως σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις και φυσικά με τι τρόπο οδηγείς Δημήτρη.
και τα δυο πάντως είναι εξαιρετικά ελαστικά.
*το sportcontact2 έχει αντικατασταθεί απο το sportcontact3 που είναι πολύ καλύτερο.
το 3 δεν βγαίνει σε 16άρες....
σε octavia 4X4 combi. ;ήσυχα θέλω και μαλακά....
βρε βγαίνει και παραβγαίνει άσχετα αν τα δικά μας τα τζιμάνια δεν τα εισάγουν....
εφόσον όμως θέλεις χαμηλό θόρυβο κύλισης και μαλακό πέλμα νομίζω οτι πας για premium και μόνο.
βλέπεις εσύ εδώ 205 55 16?
βλέπεις εσύ εδώ 205 55 16?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.