Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Τι μάρκα προτιμάτε;

• Total voters
    0
Και ο Χατζηγεωργίου στην Αγία παρασκευή, είναι και ένα από τα 12 μαγαζιά που εμπορεύονται τα conti δίνοντας και εγγύηση μαζί με οδική βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος του ελαστικού...

Μπορούμε να βρούμε περισσότερεs πληροφορίεs ή βάζω δύσκολα;

Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Δεν είναι τυχαίο ότι τα conti τα χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες που κάνουν custom κατασκευές σε ακριβά τουτού !!!!!!

Μια ματιά στην εταιρεία West Cost Custom θα σας πείσει !!!!

Σχετικό είναι αυτό και σωστό αν και παίζουν πολλά στον ανταγωνισμό.

Τα P Zero τα διάλεξαν προσφάτως ως πρώτης τοποθέτησης,οι Audi,BMW,Porsche και κάποιες άλλες στις νέες παραγωγές τους.
Που σημαίνει οτι ανεβασε την ποιότητα και τα στάνταρτς της η Pirelli.
Νομίζω οτι θα κονταροχτυπηθούν τους επόμενους μήνες/χρόνια και βέβαια αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό και για τους καταναλωτές,εμάς δηλαδή..

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Σχετικό είναι αυτό και σωστό αν και παίζουν πολλά στον ανταγωνισμό.

Τα P Zero τα διάλεξαν προσφάτως ως πρώτης τοποθέτησης,οι Audi,BMW,Porsche και κάποιες άλλες στις νέες παραγωγές τους.
Που σημαίνει οτι ανεβασε την ποιότητα και τα στάνταρτς της η Pirelli.
Νομίζω οτι θα κονταροχτυπηθούν τους επόμενους μήνες/χρόνια και βέβαια αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό και για τους καταναλωτές,εμάς δηλαδή..

Σαφώς τα διάλεξαν γιατί τα προορίζουν για καλή ποιότητα ασφάλτου και όχι για τη δική μας η οποία είναι η μοναδική που έχει άργυλο στη σύνθεσή της !!!!! ( από άργυλο έχουμε να φαν και οι παχιές αγελάδες και είναι και φθηνός)

Από την άλλη όμως να υπολογίζεις ότι οι εταιρείες αυτές θέλουν να κατεβάσουν και το κόστος παραγωγής και είναι γνωστό ότι η Πιρέλι κάνει παζάρια μεγάλα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Σαφώς τα διάλεξαν γιατί τα προορίζουν για καλή ποιότητα ασφάλτου και όχι για τη δική μας η οποία είναι η μοναδική που έχει άργυλο στη σύνθεσή της !!!!! ( από άργυλο έχουμε να φαν και οι παχιές αγελάδες και είναι και φθηνός)

Από την άλλη όμως να υπολογίζεις ότι οι εταιρείες αυτές θέλουν να κατεβάσουν και το κόστος παραγωγής και είναι γνωστό ότι η Πιρέλι κάνει παζάρια μεγάλα.....

Αυτό ομολογουμένως δεν το ήξερα..

Οπως επίσης για την ποσότητα αργίλου στους θεϊκούς δρόμους μας !:worshippy:

κανα άλλο ευχάριστο έχεις να μου φτιάξεις την διάθεση αύριο που θα βγώ για σουλάτσο με το "μικρό" μου ??? :bigcry:

Θεωρώ ότι δεν μπορεί να σταθεί κοινό το ερώτημα η καλύτερα η ψηφοφορία γιά auto και moto και γιά αυτό δεν έχω ψηφίσει μέχρι στιγμής.

Συμφωνώ Γιάννη !
Και 'γώ έχω αλλάξει καμιά δεκαριά λάστιχα σε διάφορα αυτοκίνητα, αλλά φυσικά δεν τα έχω δοκιμάσει και τα δέκα σε όλα από αυτά, άρα ασφαλή συμπέρασμα αδυνατώ να εξάγω.
Επιλεκτικά να αναφέρω μόνο
Yokohama C.Drive πολύ καλά μόνο όταν ζεσταθούν πάρα πολύ
&
Michelin Pilot Exalto εξαιρετικά αλλά μόνο στα πρώτα 8000χλμ

υπάρχουν άραγε γνώμες γιά conti sport contact 2 vs premium contact?

Είναι πιστεύω σε τι αυτοκίνητο θα τοποθετηθει το καθένα.Και τα 2 είναι εξαιρετικά ελαστικά.
Τα sport είναι οπως λέει και το όνομα τους για σπορ καταστάσεις και σε αυτοκίνητα επιδόσεων.
Τα άλλα είναι για πιο premium καταστάσεις...

Πάντως έδαφος κερδίζουν..ειδικά στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαικές χώρες τα "πράσινα" ελαστικά,με πολύ χαμηλή αντίσταση κύλησης και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.

υπάρχουν άραγε γνώμες γιά conti sport contact 2 vs premium contact?

τα έχω φορέσει στο ΜΙΝΙ και τα δυο το ένα μετά το άλλο, πρώτα τα premium και μετά τα sport.

προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα sport αλλά το ζορίζω λίγο το αμαξάκι μου..
τα premium όμως ήταν πιο ήσυχα και πιο μαλακά σε σχέση με τα sport.

αναλόγως σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις και φυσικά με τι τρόπο οδηγείς Δημήτρη.
και τα δυο πάντως είναι εξαιρετικά ελαστικά.

*το sportcontact2 έχει αντικατασταθεί απο το sportcontact3 που είναι πολύ καλύτερο.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τιμούλα και περισσότερα πράγματα γιά ελαστικά continental,βρήκα ένα μαγαζί εδώ:

EMA AE
Γαλήνης 17, Κηφισιά
Τηλ: 210 6290300
Fax: 210 6290250
E-Mail: [email protected]

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

τα έχω φορέσει στο ΜΙΝΙ και τα δυο το ένα μετά το άλλο, πρώτα τα premium και μετά τα sport.

προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα sport αλλά το ζορίζω λίγο το αμαξάκι μου..
τα premium όμως ήταν πιο ήσυχα και πιο μαλακά σε σχέση με τα sport.

αναλόγως σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις και φυσικά με τι τρόπο οδηγείς Δημήτρη.
και τα δυο πάντως είναι εξαιρετικά ελαστικά.

*το sportcontact2 έχει αντικατασταθεί απο το sportcontact3 που είναι πολύ καλύτερο.

το 3 δεν βγαίνει σε 16άρες....
σε octavia 4X4 combi. ;ήσυχα θέλω και μαλακά....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

το 3 δεν βγαίνει σε 16άρες....
σε octavia 4X4 combi. ;ήσυχα θέλω και μαλακά....

βρε βγαίνει και παραβγαίνει άσχετα αν τα δικά μας τα τζιμάνια δεν τα εισάγουν....

εφόσον όμως θέλεις χαμηλό θόρυβο κύλισης και μαλακό πέλμα νομίζω οτι πας για premium και μόνο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

βρε βγαίνει και παραβγαίνει άσχετα αν τα δικά μας τα τζιμάνια δεν τα εισάγουν....

εφόσον όμως θέλεις χαμηλό θόρυβο κύλισης και μαλακό πέλμα νομίζω οτι πας για premium και μόνο.

βλέπεις εσύ εδώ 205 55 16?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Αφου το λέει....διαθέσιμο
Απο 16 ιντσών εως 22 ιντσών
Απο 195 εως 325 πάχος πέλματος
Απο 55 προφίλ πέλματος εως 25..
Μέσα είναι και η διάσταση που ζητάς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

μα μίλησες για 16άρες γενικότερα βρε συ Δημήτρη..
που να θυμάμαι πριν 2 μέρες που ανέφερες συγκεκριμένη διάσταση?