Τι φήμες; Mήπως ήσουν εκεί κατά τις 9.30 και ξέρεις;Άκουσα για ποδοπατήματα, βγαλμένα παπούτσια και ασθενοφόρο… όλες οι φήμες είναι φήμες
Γιατί εγώ που πέρασα είδα 2 ασθενοφόρα, ανακριτικά τροχαίας και περιπολικά...
Τι φήμες; Mήπως ήσουν εκεί κατά τις 9.30 και ξέρεις;Άκουσα για ποδοπατήματα, βγαλμένα παπούτσια και ασθενοφόρο… όλες οι φήμες είναι φήμες
Αν, λέω ΑΝ, είχες στο πρόγραμμα να πάρεις μια 46" κ θα έδινες 1500-2000 ευρώ, τότε αξίζει να στηθείς κ να δώσεις 900 ευρώ, γλυτώνεις άλλα τόσα ! :a0210:
Αυτο που συμβαινει ειναι το αντιθετο του ελευθερου ανταγωνισμου, δηλαδη κατι που πλησιαζει σε καρτελ.
Επειδη βγαζουν για 2 μερες 30 ειδη σε περιορισμενες ποσοτητες "για σκοτωμα", απλως για να γινει φασαρια, δεν σημαινει οτι οι τιμες πεφτουν λογω ανταγωνισμου.
Στο SATOURN πηγα 3 μερες μετα τα εγκαινια. Πηγα για να χαζεψω και αν βρω την CANON IXUS 75 που την ειχαν 99ευρω. Οντως τη βρηκα και πηρα αλλες δυο για φιλους. Επειδη εψαχνα για ενισχυτη ομως εκεινες τις μερες, εριξα μια ματια στις τιμες. Και βρηκα τον DENON 1500 να πωλειται 900 κατι ευρω οταν γενικως μπορεις να τον βρεις απο 730-750. Στα υπολοιπα των στερεοφωνικων οι τιμες ηταν αναλογα ακριβοτερες. Στα φωτογραφικα το ιδιο, εκτος απο συγκεκριμενα πραγματα.
Τον Αυγουστο εψαχνα για την CANON EOS 450. ΟΛΑ τα μεγαλα πολυκαταστηματα την ειχαν 729 αδιαπραγματευτα.
Την πηρα τελικα 675 απο καταστημα φωτογραφικων στο κεντρο.
Τηλεορασεις δε, ψωνιζω απο μικρο σχετικα μαγαζι στο Περιστερι και πετυχαινω τιμες παντα καλυτερες απο τα πολυκαταστηματα.
Αν μειωνονται οι τιμες και βελτιωνεται η ποιοτητα αυτου που παιρνεις για δεδομενα χρηματα, ειναι οχι λογω ανταγωνισμου των retailers, αλλα κατι που συμβαινει φυσιολογικα.
Μη μου πεις ότι τον ζηλεύεις ε; Πάρε μια πόρσε καγιέν για να τον κάνεις να σκάσει!Υ.Γ. Ο γείτονας μου έχει πάρει μία αμαξάρα...:driver:
Δεν ξερω για τους αλλους συγχρονους πολιτισμους αλλα για τον Ελληνικο θα συμφωνησω.... οχλος και πλιατσικο...
απο τη θεση σταθμευσης, απο την προτεραιοτητα στο δρομο, απο τη θεση στο λεωφορειο, απο την καρεκλα στο μπαρ, απο την ουρα στα ταμεια, απο τα σκουπιδια στο δρομο.... τα ηλεκτρονικα θα γλιτωναν?
Amstrad 464 ?djx33 μου αρεσει το εικονακι που εχεις... παλιες καλες εποχες
Amstrad 464 ?
Ακολούθησε o πράσινος και ο έγχρωμος 6128 Color Personal Computer. Με τη δισκέτα δεν θυμάμαι ποιων ιντσών, όχι πάντως 3.5 που έχουμε σήμερα... Και μετά όπως λες Μιχάλη η Amiga με εξωπραγματικά γραφικά για την εποχή...Το είχα για λίγο καιρό, πιτσιρικάς τότε και μετά πήγα στην "επανάσταση του αιώνα" το Amstrad 6128 με δισκέτα!!!
Τι φοβερές εποχές.
Και μετά ήρθε η Amiga.
Nαι παιδιά, Αmstrad 464 με κασέτα! Μία ώρα να φορτώσουν τα παιχνίδια, που τα γράφαμε σε διπλό κασετόφωνο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.