Electroworld offers sony kdl 46d3500

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως είναι το πως κάποιος (κάποιοι μάλλον) μπαίνουν σε τέτοια ταλαιπωρία -χρονική & ψυχική- για να αγοράσουν κάτι το οποίο δεν είναι και φθηνό, ενώ είναι σίγουρο πως υπάρχουν τεράστιες εναλλακτικές -αν πραγματικά θέλουν αυτό που αγοράζουν...

HERD PSYCHOLOGY RULEZ !!!:guitarist:

Στο εξωτερικό γίνονται ουρές αλλά όταν τα βγάζει ΟΛΑ στο σφυρί....Όχι 10 προιόντα από 50 κομμάτια!

Θα μπορούσαν να βάλουν ένα μηχανάκι που εκδίδει σειρά προτεραιότητας (όπως στις τράπεζες)!

Στη Φλωρεντία, στις αποθήκες της Prada, επειδή υπάρχει πολύς κόσμος κάθε μέρα για να αγοράσει μισοτιμής, υπάρχει τέτοιο μηχανάκι. Όχι πάνω απο 100 πελάτες μέσα στο κατάστημα!

Άλλα τι συγκρίνω τώρα...

συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια στο θέμα αυτό περί μπανανίας κτλ.
Όμως εκτός από αυτούς που χρεώνωνται για να αγοράσουν κάτι που δεν το χρειάζονται απλά και μόνο γιατί είναι "φθηνό", ας συνυπολογίζουμε και τα οικονομικά χάλια που έχουμε και φτάσαμε στο σημείο να κατασκηνώνουμε έξω από αλυσίδες ηλεκτρονικών και σουπερμαρκετ για να πάρουμε σε προσφορά τηλεόραση ή μακαρόνια ή να πηγαίνουμε στην λαική στο κλείσιμο για καλύτερες τιμές.... Δεν φταίνε μόνο οι αγοραστές πάντα...

Φίλος που ήταν από τα χαράματα εκεί (06:40), έφυγε χωρίς την τηλεόραση!!!
Μου περιέγραψε πως με το που άνοιξαν οι πόρτες, ο κόσμος που ήταν στην ουρά έσπασε τα προστατευτικά και μαζεύτηκε στις πόρτες και έσπρωχναν μετά μανίας!!! περίπου 800 άτομα λέει αν και δεν είναι σίγουρος για τον πρώτο αριθμό!
Έκλεισαν προσωρινά τις πόρτες αλλά ο κόσμος έσπρωχνε και κατάφερναν και έμπαιναν πάλι!!!
Τώρα κατάλαβα γιατί στο Saturn (που είχε πάει ξανά ο φίλος μου και πήρε το φορητό) είχαν περισσότερους ασφαλίτες από πελάτες!!! :slapface:

O δικος μου παντως που πηγε κατα τις 7+, μολις πηρε μια...

ή να πηγαίνουμε στην λαική στο κλείσιμο για καλύτερες τιμές... Δεν φταίνε μόνο οι αγοραστές πάντα...
Φίλτατε σου υπενθυμίζω πως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που τα βγάζουν πέρα με ένα μισθό 750 ευρώ το μήνα, και εύλογα κάνουν τα παραπάνω! και όχι μόνο!!!

Δεν μπορώ να τους κατακρίνω, απεναντίας όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι :argue::
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=276943

Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Φίλτατε σου υπενθυμίζω πως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που τα βγάζουν πέρα με ένα μισθό 750 ευρώ το μήνα, και εύλογα κάνουν τα παραπάνω! και όχι μόνο!!!

Δεν μπορώ να τους κατακρίνω, απεναντίας όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι :argue::

Εγώ όμως δεν κατακρίνω ούτε τους 2ους. Γιατί να μην το κάνουν;
Τα αγόρασε και τα μεταπουλάει.
Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο κύριος και από πού βρήκε 3!!! laptop τη στιγμή που άλλοι ποδοπατούνται και δεν μπορούν να πάρουν ούτε μισό;

φίλε μου, κι εγώ αυτό ακριβώς είπα.. μας έχουν αναγκάσει σε αυτό το κατάντημα.

σορρυ κιολας πεδες αλλα εγω μπηκα με το 2ο κυμα πηγα αρπαξα το ps3 μου και μετα περιμενα στην ουρα για να πληρωσω ε εκει που περιμενα βλεπω μπροστα μου μια παρεα 3 ατομων ο ενας με 3 λαπτοπ και οι αλλοι 2 απο 1.Και το κακο ειναι οτι ημουν με τον κολιτο μου και την κοπελα του που φαγαμε ολη τη βροχη εξω και η κοπελα εμεινε χωρις λαπτοπ.Ασε που στην εισοδο ειδαμε το καρατε κιντ 25 σεκουριτας να δερνει πελατη τοχετε ξαναδει εσεις αυτο?Ε τοδαμε και αυτο!

Καλά μιλάμε η απόλυτη ξεφτίλα. Τι να κάνουν όμως αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη από ένα laptop; (πχ κάποιοι φοιτητές που δεν έχουν και τρομερή οικονομική άνεση ή γονείς που δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με 600-700 ευρώ για να πάρει λάπτοπ το παιδί τους). Να μην πάνε να στηθούνε με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούνε; Εδώ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον για το PS3 βγάλανε ανακοίνωση ένα τεμάχιο ανά πελάτη.

Καλά για τα λαπτοπ γινόταν Ο χαμός...
(Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι πρόλαβα να πάρω τηλεόραση :))
Πάντως εγώ πήγα με το πρώτο κύμα και ενώ ανέβηκα κατευθείαν επάνω, είχαν μόνο 4 κομμάτια από τις 47άρες και ο διευθυντής έλεγε στους υπαλλήλους "τα πουλήσατε όλα, δεν έχει μείνει τίποτα στην αποθήκη, μόνο με παραγγελία δώστε" :damnyou::damnyou::damnyou:

Ούτε γάλα στην κατοχή να μοιράζανε...

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την κατάντια και την τροπή που πέρνουν τα πράγματα... :bang:

Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά τα καταστήματα έχουν κράχτες κατά καιρούς με στόχο να σε βάλουν μέσα. Ετσι και μπεις και απλώσεις το χέρι σου σε τίποτα άλλο εκτός των προσφορών, έχουν βγάλει τα σπασμένα.... (βλ. super market).
Αν έχεις κανά κολλητό μαγαζί μπορείς να πετύχεις πιστεύω παρόμοιες τιμές.
Το μόνο καλό σε όλα αυτά τα ηλεκτρομάγαζα είναι ότι βλέπεις μαζεμένη μεγάλη ποικιλία.

Πολυ σωστος ο Τασος. Συμφωνω απολυτως.

Καλημερα. Να σας πω και τη δικη μου εμπειρια. Ειχε παει ενας φιλος το πρωι με την προοπτικη να παρει ενα λαπτοπ και αν προλαβαινε και την 46 για μενα. Εννοειται βεβαια οτι δεν πηρε τπτ απο τα δυο. Το απογευμα λεω δεν παω μια βολτα saturn να χαζεψω μια και δεν ειχα καταληξει ακομα τι lcd να παρω. Πηγαινοντας βλεπω ακομα 500 ατομα περιπου ουρα στο elctro. Ρωταω μια κοπελα που εβγαινε και μου λεει οτι δεν ξερει αν υπαρχει τπτ πρωινο αλλα ειδε καλες τιμες σε καποιες tv και οτι η ουρα περπαταει γρηγορα. Λεω δεν ,,,,ιεται θα περιμενω. Σε 20 λεπτα μπηκα οντως. Πολυ πιο κυριλε τα πραγματα. Παω σε εναν πωλητη και μου λεει υπαρχει ακομα αλλα μονο με παραγγελια και 10 εργασιμες παραδοση στην ιδια τιμη!!! Εννοειται βεβαια οτι την παραγγειλα κατευθειαν, αφου και εδω στο σαιτ ειχα ακουσει καλα λογια. Το τελευταιο που μπορω να πω ειναι μπραβο στα παιδια που δουλευουν εκει! Μετα απο 12 ωρες δουλειας ηταν ευγενεστατοι και πολυ προθυμοι. Οσοι θελετε, αν εχει χαλαρωσει η κατασταση, πηγαινετε μια βολτα μηπως βρειτε απο tv τιποτα.