Electroworld offers sony kdl 46d3500

Εμενα ολη αυτη η δουλεια μου μυριζει ξεστοκαρισμα της 46D3500.... Πουλησαν ο,τι ειχαν στο μαγαζι, αδειαζουν και τις αποθηκες της αντιπροσωπειας και πουλανε και με παραγγελιες, και ετσι κερδιζουν και το καταστημα και η SONY!

Μην σας πω, οτι μπορει και να εχει γινει καμια συμφωνια μεταξυ τους, για να ξεστοκαρουν, και να μην τα πληρωνει το καταστημα τα "σπασμενα" απο την τιμη αλλα η SONY....

Ειναι καθαρα τεχνικες marketing αυτες.... Σου λεει " με τοσα νεα μοντελα που βγαινουν καθε λιγο και πεφτουν οι τιμες, παρα να μου μεινουν απουλητες στην αποθηκη, τις πουλαω σε τιμη κοστους και ετσι δεν χανω τιποτα... "........

Τα θυματα σε καθε περιπτωση ειμαστε εμεις οι καταναλωτες, που υποκυπτουμε στην πλυση εγκεφαλου και στις διαφημισεις και πεφτουμε στον πειρασμο του αλογιστου καταναλωτισμου και της απληστειας... ( Γιατι ΜΗΝ μου πειτε ότι ΟΛΟΙ αυτοι που αγορασαν την τηλεόραση ειχαν αναγκη να παρουν LCD, εδω και τωρα, και μαλιστα 46αρες...)

Για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ απο κανεναν, ΔΕΝ λεω ότι δεν ειναι καλη η τηλεοραση, το αντιθετο μαλιστα....... Ευχομαι να ειναι καλοριζικη και καλοθεατη στα παιδια που την αγορασαν απο εδω, αλλα και εκτος φορουμ....:grinning-smiley-043

Απλα να ξερουμε ολοι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν χανει απο αυτη την ιστορια... Οι "προσφορες" τους ειναι απλα ενα ακομα μεσο για να πουλανε περισσοτερο , να ανανεωνουν τις αποθηκες τους, και να υπερχρεωνουν τον κοσμακη τρωγοντας του ολο και περισσοτερα χρηματα....:grandpa:

Last edited:
Σιγουρα φιλε tromb1 καπως ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα. Εγω ειχα ηδη αποφασισει να αγορασω μια , 42 ειναι η αληθεια, οπως μπορειτε να δειτε στα threads οπου ρωταγα γνωμες. Τωρα απο 42 με ψησατε οσοι λεγατε οτι θα μου φανει μικρη, και βρεθηκα στις 46! Ειμαι επισης σιγουρος οτι υπαρχουν δεκαδες καλυτερες 46 αλλα οχι στα βαλαντια μου. Οποτε καλα μου εκατσε και με τη λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια. Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια του forum.:grinning-smiley-043

ps: στο αναλογικο θα ειναι πολυ χαλια τα πραγματα?

Pires SONY montelo 2008 FULL HD, 46'' gia 800 euro...

Gnwmh mou...den ga@@tai to analogiko!-bye-

παρε και μια 14''crt με 50 ευρω που παιζει το αναλογικο καλυτερα απο την 50αρα κουρο και εισαι οκ

Last edited:
Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Ο τυπος πρεπει να ηταν σε απιστευτη αναγκη ανεργος κλπ Για να βγαλει 120 ευρω καθησε και περασε απιστευτη ταλαιπωρια Το μεροκαματο του τρομου. Α ρε μυαλο που εχουν μερικοι.
Στα επομενα εγκαινια θα επιλεξω τι θέλω και θα βαλω αγγελια ζητειται ανδρας εως 30 ετων καλογυμνασμενος κατα προτιμηση με εκπαιδευση στις ειδικες δυναμεις να στηθει στα εγκαινια καταστηματος με σκοπο την αγορα προιοντων για λογαριασμο μου .
Εγώ όμως δεν κατακρίνω ούτε τους 2ους. Γιατί να μην το κάνουν;
Τα αγόρασε και τα μεταπουλάει.
Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο κύριος και από πού βρήκε 3!!! laptop τη στιγμή που άλλοι ποδοπατούνται και δεν μπορούν να πάρουν ούτε μισό;

Ούτε γάλα στην κατοχή να μοιράζανε...

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την κατάντια και την τροπή που πέρνουν τα πράγματα... :bang:

συμφωνω..

οσο και καψα να εχω για ενα προιον,τετοιες "αμερικανιες" δεν θα εκανα ποτε.
χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι το σωστο ή οτι οποιοι πηγαν κακως επραξαν.

να στηθω εξω απο το καταστημα με τις ωρες και αφου μπω,πιθανονατα δεν θα υπαρχει-ή δεν υπηρχε ποτε..-το προιον που θελω,σορρυ συμφορουμιτες,αλλα νοιωθω πολυ "αβολα" μονο που το σκεφτομαι.

τωρα στην περιπτωση που ηρεμησουν τα πραγματα και σκασει κατι οντως κατι ενδιαφερον και με δελεαστικη τιμη,πολυ ευχαριστως να παω σαν ανθρωπος να το αγορασω.

Re: Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Ο τυπος πρεπει να ηταν σε απιστευτη αναγκη ανεργος κλπ Για να βγαλει 120 ευρω καθησε και περασε απιστευτη ταλαιπωρια

Ισως απλα να ειναι υπαλληλος του καταστηματος...

Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Pires SONY montelo 2008 FULL HD, 46'' gia 800 euro...

Gnwmh mou...den ga@@tai to analogiko!-bye-

παρε και μια 14''crt με 50 ευρω που παιζει το αναλογικο καλυτερα απο την 50αρα κουρο και εισαι οκ

Σωστος vasdar! :flipout:

Ευχαριστω czoun!:a0210:

Με το που θα ερθει θα μαθετε νεα της.

Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Σιγουρα φιλε tromb1 καπως ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα. Εγω ειχα ηδη αποφασισει να αγορασω μια , 42 ειναι η αληθεια, οπως μπορειτε να δειτε στα threads οπου ρωταγα γνωμες. Τωρα απο 42 με ψησατε οσοι λεγατε οτι θα μου φανει μικρη, και βρεθηκα στις 46! Ειμαι επισης σιγουρος οτι υπαρχουν δεκαδες καλυτερες 46 αλλα οχι στα βαλαντια μου. Οποτε καλα μου εκατσε και με τη λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια. Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια του forum.:grinning-smiley-043

ps: στο αναλογικο θα ειναι πολυ χαλια τα πραγματα?

Καλα εκανες και την αγορασες φιλε μου! -bye-
Δεν θα το μετανιωσεις καθολου, γιατι απλουστατα στα λεφτα αυτά, ΔΕΝ μπορεις να βρεις καλυτερη!

Απλα εγω εξηγησα πως εχουν τα πραγματα, μονο και μονο για να μην μας πιανουν αφελεις καποιοι και μας κανουν δηθεν προσφορες κλπ για να κερδιζουν...

Καλως ήρθες και στο φορουμ μας, μιας και βλεπω ότι εισαι νεος στα μυνηματα...:a0210:

Και ελπίζουμε να μην σε χασουμε τωρα που αγορασες τηλεόραση... Να μας προτιμας που και που. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Καλα εκανες και την αγορασες φιλε μου! -bye-
Δεν θα το μετανιωσεις καθολου, γιατι απλουστατα στα λεφτα αυτά, ΔΕΝ μπορεις να βρεις καλυτερη!

Απλα εγω εξηγησα πως εχουν τα πραγματα, μονο και μονο για να μην μας πιανουν αφελεις καποιοι και μας κανουν δηθεν προσφορες κλπ για να κερδιζουν...

Καλως ήρθες και στο φορουμ μας, μιας και βλεπω ότι εισαι νεος στα μυνηματα...:a0210:

Και ελπίζουμε να μην σε χασουμε τωρα που αγορασες τηλεόραση... Να μας προτιμας που και που. :ernaehrung004:

Να σαι καλα! Οσο προλαβαινω, εννοειται πως θα μπαινω!

Με τη ευκαιρια, θα με ενδιεφερε να μαθω αν πηγε κανενας φιλος σημερα απο electro και τι συναντησε μπροστα του. Οπως επισης αν μπορεσε καποιος να βρει την ιδια tv εστω με παραγγελια στα ιδια λεφτα.

Καλησπέρα,εγώ πήγα για την συγκεκριμένη tv και μόνο,sony 46,δεν πίστεψα ότι θα γινότανε τέτοιος χαμός χτές και πήγα με το μηχανάκι κατά τις 8:30 χαλαρός έμεινα στην ουρά κανά μισάωρο και είπα δεν μαμιέται και τηλεόραση.Τα πνεύματα ήτανε τεταμένα βροχή και τέτοια,πήγα στην δουλειά μου ήπια καφεδάκι και κατα τις 11 ξαναπήγα,έφαγα ουρά μία και μισή ώρα και βέβαια όταν μπήκα δεν υπήρχε τπτ.ΤΕΛΟΣ.

Σήμερα όμως με έτρωγε κάτι να ξαναπάω έτσι κατα τις 10 το πρωί χωρίς καθόλου ουρά,ρώτησα αν υπήρχε και η τεράστια κολοφαρδία μου ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ το έξωφλησα και το περιμένω τη Τρίτη,ελπίζω να είναι σφραγισμένο ...θα δούμε,ααα ξέχασα να πω ότι η απόσταση θέασης είναι 4+ m minimum.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Εγώ όμως δεν κατακρίνω ούτε τους 2ους. Γιατί να μην το κάνουν;
Τα αγόρασε και τα μεταπουλάει.
Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο κύριος και από πού βρήκε 3!!! laptop τη στιγμή που άλλοι ποδοπατούνται και δεν μπορούν να πάρουν ούτε μισό;

Εγω ειμαι αυτος ο κυριος.
Δεν εκανα καμια παρανομια. Τα αγορασα εντελως ΝΟΜΙΜΑ.
Μαλλον ειμαι πολυ ομορφος και με συμπαθησε η υπαλληλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Μαλλον ειμαι πολυ ομορφος και με συμπαθησε η υπαλληλος.

Eεετσι:a0210:

Μα καλα, το συζητατε κιολας? Οσα ηθελε και μπορουσε να παρει θα επαιρνε ο ανθρωπος. Ελευθερη αγορα και δημοκρατια εχουμε. Εχετε δει αγορα με δελτιο πουθενα?

Τι εχουμε? πολεμο?

Ειναι αστειο να γραφονται τετοια πραματα

Το τελευταιο που μπορω να πω ειναι μπραβο στα παιδια που δουλευουν εκει! Μετα απο 12 ωρες δουλειας ηταν ευγενεστατοι και πολυ προθυμοι. Οσοι θελετε, αν εχει χαλαρωσει η κατασταση, πηγαινετε μια βολτα μηπως βρειτε απο tv τιποτα.

Να'σαι καλά! :grinning-smiley-043 οι 12 ώρες που λες είναι λίγο....
Επειδή διάβασα πολλά που δεν ισχύουν, πιστεύω πως θα πρέπει να απαντήσω.
Οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν αγοράσαμε ΤΙΠΟΤΑ το διήμερο των εγκαινίων και πόσο μάλλον σιγά μην είχαμε και την διάθεση μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας, να κάτσουμε να μεταπουλήσουμε το οτιδήποτε.

Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

Επειδή διάβασα πολλά που δεν ισχύουν, πιστεύω πως θα πρέπει να απαντήσω.
Οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν αγοράσαμε ΤΙΠΟΤΑ το διήμερο των εγκαινίων και πόσο μάλλον σιγά μην είχαμε και την διάθεση μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας, να κάτσουμε να μεταπουλήσουμε το οτιδήποτε.

....καλά τώρα, έτσι κάνουν έχεις χαθεί τελείως -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

....καλά τώρα, έτσι κάνουν έχεις χαθεί τελείως -bye-

δεν ξέρω για τους υπαλλήλους σε άλλες εταιρίες, εμείς όμως δεν το κάνουμε...
τρέχω Σίμο!!!! έκανα όμως επιτέλους αίτηση για σύνδεση στο σπίτι, οπότε θα επιστρέψω σύντομα....

Να 'σαι καλα και εσυ! Θα δειτε και παρακατω οτι τα καλα λογια για τους εργαζομενους εκει ειναι οντως δικαια.

Καλημερα. Να σας πω και τη δικη μου εμπειρια. Ειχε παει ενας φιλος το πρωι με την προοπτικη να παρει ενα λαπτοπ και αν προλαβαινε και την 46 για μενα. Εννοειται βεβαια οτι δεν πηρε τπτ απο τα δυο. Το απογευμα λεω δεν παω μια βολτα saturn να χαζεψω μια και δεν ειχα καταληξει ακομα τι lcd να παρω. Πηγαινοντας βλεπω ακομα 500 ατομα περιπου ουρα στο elctro. Ρωταω μια κοπελα που εβγαινε και μου λεει οτι δεν ξερει αν υπαρχει τπτ πρωινο αλλα ειδε καλες τιμες σε καποιες tv και οτι η ουρα περπαταει γρηγορα. Λεω δεν ,,,,ιεται θα περιμενω. Σε 20 λεπτα μπηκα οντως. Πολυ πιο κυριλε τα πραγματα. Παω σε εναν πωλητη και μου λεει υπαρχει ακομα αλλα μονο με παραγγελια και 10 εργασιμες παραδοση στην ιδια τιμη!!! Εννοειται βεβαια οτι την παραγγειλα κατευθειαν, αφου και εδω στο σαιτ ειχα ακουσει καλα λογια. Το τελευταιο που μπορω να πω ειναι μπραβο στα παιδια που δουλευουν εκει! Μετα απο 12 ωρες δουλειας ηταν ευγενεστατοι και πολυ προθυμοι. Οσοι θελετε, αν εχει χαλαρωσει η κατασταση, πηγαινετε μια βολτα μηπως βρειτε απο tv τιποτα.

.. και εφτασε η πολυποθητη μερα!!! Παιρνω τηλ να μαθω τι γινετε, την ψαχνουν την παραγγελια γυρω στις 4-5 ωρες και με παιρνουν και μου λενε οτι τηλεοραση δεν υπαρχει!!!! 1ο εγκεφαλικο. ενω επρεπε να ηταν στην αποθηκη δεν ηταν πουθενα! κατεβαινω συγγρου απο χαλανδρι 8.20 το βραδυ, με αγριες διαθεσεις. Βρισκω καποιον υπευθυνο και , προς τιμην τους, μου λενε χιλια συγγνωμη εγινε λαθος, θα διαλεξετε καποια αλλη και θα γινει πολυ καλυτερη τιμη. Ερχεται κι ενας τυπακος με κοτσιδα, που ειχε γνωσεις απο tv, ευγενεστατος και κυριολεκτικα με πηρε απο το χερι και πηγαμe μαζι να δουμε τι θα παρω. Εγω ευτυχως ειχα εσας εδω, και ειχα διαμορφωσει γνωμη περιπου για το τι ειναι καλο και τι οχι. Αφου ψαξαμε βρισκω την 46v4000 στα 1400 και πηγαμε να ρωτησουμε ποσο θα την αφησουν. Και ξαναλεω προς τιμην τους μου την εδωσαν στην ιδια τιμη με την tv της προσφορας, αναγνωριζοντας το λαθος τους. Κρατησαν τα ταμεια ανοικτα για μενα μεχρι τις 9.20. Και ενταξει ο υπευθυνος το εκανε για τη φημη, τα παιδια ομως δεν ειχαν ιδιαιτερο λογο και με καθησυχαζαν συνεχεια οτι ολα θα τα κανονισουνε προκειμενου να μεινω ευχαριστημενος. Και στην τελικη εμεινα!!!