Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Ελεγχος Ενισχυτη
:smileJap:
ΣΩΣΤΟΣ!!!!
Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
:smileJap:
ΣΩΣΤΟΣ!!!!
Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Λοιπον απο πικαπ στα 3.2μ αποσταση απ το κεντρο των ηχειων παιρνω ενδειξη 100db οταν κορυφωνει το κομματι της Sonique feel so good. To volume του προενισχυτη στο -5db καπου φοβηθηκα να το ανεβασω πιο πανω γιατι νομιζω αρχισε η παραμορφωση και με επιασε και λιγο πονοκεφαλος. Τα ηχεια που εχω ειναι τα kef reference model 2 2
με ενα mastech πολυμετρο
απλα η εμπλουτισει γνωσεων ειναι βιτσιο.
Σχετικά με τα εργαλεία σε PC τύπου wave editor ...δέν έχω κάποιο με ΚΑΛΗ ανάλυση και πάγωμα στο χρόνο για να δώ αυτό που βλέπετε ρε παιδιά , ωστόσο του Nero ο WAVE δέν λέει να πιάσει ούτε -6dB ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τουλάχιστον με 5-6 δυνατά δισκάκια που δοκίμασα ...μόλις τωρα
Σημείωση :
Οι μετρήσεις που ανέφερα πάτνως είναι με ....πώς να το πώ ? , σοβαρότερα εργαλεία εργαστηρίου ...
....πάντως επειδή ....λέμε - και λέμε διάφορα ...το σημαντικότερο ΔΕΝ ΕΙΔΑ/ /ΑΚΟΥΣΑ να το συζητάμε , σχετικά και με τήν δύναμη και τήν δυναμική περιοχή κλπ κλπ ....![]()
![]()
....είναι φυσικό άλλωστε να ταλαιπωρείται ένα ....σύστημα....απο το CD σάν μεσο οταν μπορεί να αποτυπώσει πολύ καλά τήν πραγματική δυναμική .
Μανώλη, τι ποιό σοβαρό απο έναν wave editor; Μιλάμε φαντάζομαι για data extraction;
Για τα υπόλοιπα, χίλια συγνώμη αλλά αδυνατώ να σε ακολουθήσω.
κ. Μανωλη να σας προτεινω ενα wave editor ειναι το wavelab. Ειναι επαγγελματικο editor δεν ξερω αν το εχετε υποψη σας
Μανώλη δέν ξέρω τι εννοείς σοβαρό , εγώ πάντως μιλάω για stand alone HP audio analyzer![]()
Φύγε λίγο απ το analog κι έλα στο data. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και πολύ πιο απλά για τον χρήστη απο οτιδήποτε με πολλά κουμπιά ότι μάρκα και να είναι. Ασε που τα πολλά κουμπιά σε φορτώνουν με πολλά προβλήματα που δεν βλέπεις ή δεν ξέρεις ότι υπάρχουν.
Σ αυτό που έγραψα αρχικά ότι δηλαδή τα cd είναι "υπερδιαμορφωμένα" -όπως λέγαμε παλιά στον αέρα- δεν πρόκειται να το σώσει τίποτα απ κει και κάτω. Μάλλον καλό θα του κάνει να ακολουθουν μέτριες βαθμίδες.
Με τροφοδοσία +/- 15Volts στα rails του πρώτου τελεστικού και με το Χ4, μόνο για παραλιακή :captain: Ξεχνάμε τα δύσβατο
Εγώ θα έλεγα καλύτερα με Χ2 (όμως να είναι εντούρο)
http://www.mindspring.com/~mrichter/dynamics/dynamics.htm
Εχει πολυ ενδιαφερων αυτο το λινκ, αν και δεν καταλαβαινω ακριβως τι θελετε να βγαλετε με την συζητηση σας
....για τήν υπερδιαμόρφωση , είναι γνωστό το θέμα γι αυτό κι επέμενα αν θυμάσαι σε πρό με χαμηλό κέρδος ..(χ4 χ5 ) :award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.