ειμαι εδω και 2 μηνες κατοχος της lg pj550. αυτο που βιωνω τις τελευταιες μερες ειναι οτι πιο σπαστικο εχω συναντησει σε τηλεοραση! οτι μα οτι και αν δω στην τηλεοραση εστω και με την παραμικρη στατικη εικονα ( ειτε αυτο ειναι logo σταθμου,ειτε οι μπαρες που συνηθιζουν να βαζουν τα καναλια τους στα δελτια ειδησεων, ειτε ακομα και τα ´παραθυρα' που π.χ το mega χρησιμοποιει στις ειδησεις του ) μου αφηνουν image retention ακομα και αν δω 5 λεπτα το ιδιο καναλι:!!! σβηνω τον αποδικοποιητη της nova και υπαρχει παντα σταμπα του τελευταιου καναλιου - η´ακομα και του προτελευταιου που εβλεπα....!!!- καναι αρκετη ωρα να φυγει και μετα φτου κι απ´την αρχη με το καναλι που θα δω!! ειμαστε σοβαροι??? το διαβαζα αλλα δεν το περιμενα τοσο χαλια! και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα ειναι κατι που το παρουσιαζει τις τελευταιες μερες και δεν το εκανε προηγουμενως!
οι ρυθμισεις που χρησιμοποιω μετα απο περιπου 400 ωρες ειναι αντιθεση : 90, φωτεινοτητα : 40, οξυτητα: 65, χρωμα : 65, αποχρωση :R14.
μου αρεσει που στο forum της τηλεορασης ενθουσιασμενος εγραφα πριν απο λιγες μερες οτι βρηκα επιτελους τις ρυθμισεις που με αφηνουν ικανοποιημενο!!
οι ρυθμισεις που χρησιμοποιω μετα απο περιπου 400 ωρες ειναι αντιθεση : 90, φωτεινοτητα : 40, οξυτητα: 65, χρωμα : 65, αποχρωση :R14.
μου αρεσει που στο forum της τηλεορασης ενθουσιασμενος εγραφα πριν απο λιγες μερες οτι βρηκα επιτελους τις ρυθμισεις που με αφηνουν ικανοποιημενο!!