Ελλάς το μεγαλείο σου

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Θελω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου με το ταμειο μου (ΤΣΜΕΔΕ)

Την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορεσε ενας γιατρος να μου γραψει φαρμακα γιατι ηταν λεει μη ενημερωμενο το βιβλιαριο μου στο συστημα!
Σημειωτεον οτι ειμαι με υπαλληλικη σχεση σε ολη μου την επαγγελματικη ζωη αρα κρατησεις κτλ γινονται αυτοματα.
Μετα απο ψαξιμο μου ειπαν απο το ΤΣΜΕΔΕ Λιβαδειας οτι χρωσταω 595 ευρω λογω μιας εκτακτης ασφαλιστικης εισφορας απο το 1ο 6μηνο του 2007!
Πηγα λοιπον στην Τρ.Αττικης εβαλα το ποσο και με το καταθετηριο πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ και εσβησα το χρεος μου ωστε να απελευθερωθει ο λογαριασμος μου.
Ρωταω λοιπον -σκεφτομενος την νεα τεχνολογια- γιατι δεν στελνουν καποιο SMS που να ειδοποιει οσους χρωστανε ωστε να τακτοποιησουν τις εκκρεμοτητες.
Μου ειπαν οτι εχω δικιο αλλα δεν το κανουν.
Ρωταω τοτε λοιπον ποτε ειχαν στειλει την αρχικη ειδοποιηση για το χρεος αυτο...
Δεν ειχαμε στειλει ποτέ μου λενε!
Μα... πως θα το μαθαινα ωστε να το πληρωσω? τους ρωτω...
Εχετε δικιο (2 δικια = ενα αδικο) μου λενε αλλα δεν ειχαμε ειδοποιησει ποτε!

Φυσικα τα 595 ευρω περιεχουν ολες τις προσαυξησεις τοσων ετων!!

Σου κοτσαρουν μια οφειλη λοιπον η οποία τοκιζεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει και μετα τρεχεις σαν μαλακας.

Τι να πω ρε παιδια... Ελλας το μεγαλειο σου!!

Οποιος εχει λοιπον αναγκη να γραψει φαρμακα αμεσα παει και πληρωνει...

Last edited by a moderator:
Re: Ελλας το μεγαλειο σου

Πάω στη ΔΕΗ για μια αίτηση και μου δίνουν ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσω μαζί τους σε καμιά βδομάδα να δω τι έγινε.
Αφού περνάει η εβδομάδα προσπαθώ ανά 1 ώρα να επικοινωνήσω μαζί τους για άλλη μια εβδομάδα.

Αφού είδα και απόειδα, πάω από κει και αφού κάνω τη δουλειά μου τους λέω για το τηλέφωνο και ότι δεν απάντησε ποτέ κανείς.

Πρέπει να μου το δώσατε λάθος τους λέω.
Σωστό είναι μου λένε αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η πρόσληψη του ατόμου που προβλέπεται να είναι σε εκείνη τη θέση....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τότε γιατί μου το δώσατε ρε παιδιά??????

Γιατί αυτό το τηλέφωνο μας έχουν πει να δίνουμε στο κοινό!!!!!

Ελλάς το μεγαλείιιιιιιιο σου!!!

Κάτι άλλο που θα πρέπει να αναφερθεί εδώ είναι το εξής. Όταν χρωστάς χρήματα στο δημόσιο και καθυστερείς να τα δώσεις, για οποιονδήποτε λόγο, φυσικά σου βάζουν τόκους ως πρόστιμο. Το δημόσιο όμως όταν χρωστάει σε εσένα ποτέ δεν στα δίνει με τις προσαυξησεις. Δίκαιο έτσι......

Νομικά τί ισχύει με τις προσαυξήσεις σε περίπτωση που δεν έχεις ειδοποιηθεί για το αρχικό χρέος. Αν αποδείξεις οτι δεν ενημερώθηκες, είσαι υποχρεωμένος να τις πληρώσεις?

ΌΛΛΑ γίνονται και τίποτα δεν γίνεται ! έχω κατασχετήρια 2 για το σπίτι για κάτι παράλληλο με αυτό , η εφορία ανακαλύπτει τζερεμέδες 10ετίας και στους χώνει στα κάλα καθούμενα ! ρε παιδιά πως τρυπάω βιβλία και είμαι θεωρημένος τόσο καιρο ?

τι να σας πω κύριε ...

εάν μιλάς για μικρά νουμερα πλέρω και ντουμέκιαζεις , εάν μιλάμε για πάκο χοντρό τραβιέσαι στ δικαστήρια και τα λέμε !!

η απλά εάν έχεις τον έφορα ξάδελφο ,, θα βρεθεί η ακρη ..

Oλα αυτα συμβαινουν επειδη οι ηγετες (κυβερνησεις) ΔΕΝ σκαμπαζουν απο καθημερινοτητα
(η ... ηταν εφηβοι οταν πηγαν για τελευταια φορα να πληρωσουν λογαριασμο ΔΕΗ).

Η Ληθη ειναι αδελφη της Χλιδης.

(Αμα ολοι οι λογαριασμοι πληρωνονται αυτοματα μεσω τραπεζης ... ουτε που τους νοιαζει.
Ο βουλευτης βλεπει το κανατι αν εχει κατεβει κατω απ'το μισο. Οσο ειναι πανω απ'το μισο
... :2thumb22sup: ...)

Last edited:

Oλα αυτα συμβαινουν επειδη οι ηγετες (κυβερνησεις) ΔΕΝ σκαμπαζουν απο καθημερινοτητα

Δηλαδή ο Ομπάμα, ο Κάμερον και η Μέρκελ τα κάνουν όλα μόνοι τους και γι αυτό δεν συμβαίνουν τέτοια στις χώρες τους;;;

Ήρθε ειδοποίηση για πληρωμή τέλους επιτηδεύματος για επιχείρηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 1973. Οι δύο τότε συνέταιροι χώρισαν κι άνοιξε ο καθένας το δικό του μαγαζί. Σήμερα είναι συνταξιούχοι εδώ και 15 χρόνια.
Μάλιστα υπάρχει και ΑΦΜ στην ειδοποίηση. :flipout:

Η οικογενειοκρατία,το βόλεμα των συγγενών των πολιτικών ειδικότερα,είναι μιά απο τις λαμπρότερες σελίδες δόξας στη χώρα μας!

Ενα φρέσκο παράδειγμα...

http://www.inewsgr.com/0/staikouras-kai-baltakos-diorisan-tis-syzygous-tous-sti-vouli.htm

ΣΤΑΊΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα , Άρτεμις Πάνου ενώ οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η Άρτεμις Πάνου δεν απασχολήθηκε ποτέ στην Βουλή αλλά αποσπάστηκε αμέσως στο γραφείο του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τσουκαλά.

Όμως , όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το...σπίτι με την αμοιβή της να φτάνει στις 3.000 ευρώ το μήνα.

Η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, Μαρίνα Παπαϊωάννου προσελήφθη ένα μήνα πριν την εντολή του πρωθυπουργού να κοπούν τα οικογενειακά ρουσφέτια στη Βουλή.

Εργάζεται σε οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τις απολαβές της να φτάνουν στα 1700 ευρώ.

Last edited: