- 19 June 2006
- 11,029
Θελω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου με το ταμειο μου (ΤΣΜΕΔΕ)
Την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορεσε ενας γιατρος να μου γραψει φαρμακα γιατι ηταν λεει μη ενημερωμενο το βιβλιαριο μου στο συστημα!
Σημειωτεον οτι ειμαι με υπαλληλικη σχεση σε ολη μου την επαγγελματικη ζωη αρα κρατησεις κτλ γινονται αυτοματα.
Μετα απο ψαξιμο μου ειπαν απο το ΤΣΜΕΔΕ Λιβαδειας οτι χρωσταω 595 ευρω λογω μιας εκτακτης ασφαλιστικης εισφορας απο το 1ο 6μηνο του 2007!
Πηγα λοιπον στην Τρ.Αττικης εβαλα το ποσο και με το καταθετηριο πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ και εσβησα το χρεος μου ωστε να απελευθερωθει ο λογαριασμος μου.
Ρωταω λοιπον -σκεφτομενος την νεα τεχνολογια- γιατι δεν στελνουν καποιο SMS που να ειδοποιει οσους χρωστανε ωστε να τακτοποιησουν τις εκκρεμοτητες.
Μου ειπαν οτι εχω δικιο αλλα δεν το κανουν.
Ρωταω τοτε λοιπον ποτε ειχαν στειλει την αρχικη ειδοποιηση για το χρεος αυτο...
Δεν ειχαμε στειλει ποτέ μου λενε!
Μα... πως θα το μαθαινα ωστε να το πληρωσω? τους ρωτω...
Εχετε δικιο (2 δικια = ενα αδικο) μου λενε αλλα δεν ειχαμε ειδοποιησει ποτε!
Φυσικα τα 595 ευρω περιεχουν ολες τις προσαυξησεις τοσων ετων!!
Σου κοτσαρουν μια οφειλη λοιπον η οποία τοκιζεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει και μετα τρεχεις σαν μαλακας.
Τι να πω ρε παιδια... Ελλας το μεγαλειο σου!!
Οποιος εχει λοιπον αναγκη να γραψει φαρμακα αμεσα παει και πληρωνει...
Την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορεσε ενας γιατρος να μου γραψει φαρμακα γιατι ηταν λεει μη ενημερωμενο το βιβλιαριο μου στο συστημα!
Σημειωτεον οτι ειμαι με υπαλληλικη σχεση σε ολη μου την επαγγελματικη ζωη αρα κρατησεις κτλ γινονται αυτοματα.
Μετα απο ψαξιμο μου ειπαν απο το ΤΣΜΕΔΕ Λιβαδειας οτι χρωσταω 595 ευρω λογω μιας εκτακτης ασφαλιστικης εισφορας απο το 1ο 6μηνο του 2007!
Πηγα λοιπον στην Τρ.Αττικης εβαλα το ποσο και με το καταθετηριο πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ και εσβησα το χρεος μου ωστε να απελευθερωθει ο λογαριασμος μου.
Ρωταω λοιπον -σκεφτομενος την νεα τεχνολογια- γιατι δεν στελνουν καποιο SMS που να ειδοποιει οσους χρωστανε ωστε να τακτοποιησουν τις εκκρεμοτητες.
Μου ειπαν οτι εχω δικιο αλλα δεν το κανουν.
Ρωταω τοτε λοιπον ποτε ειχαν στειλει την αρχικη ειδοποιηση για το χρεος αυτο...
Δεν ειχαμε στειλει ποτέ μου λενε!
Μα... πως θα το μαθαινα ωστε να το πληρωσω? τους ρωτω...
Εχετε δικιο (2 δικια = ενα αδικο) μου λενε αλλα δεν ειχαμε ειδοποιησει ποτε!
Φυσικα τα 595 ευρω περιεχουν ολες τις προσαυξησεις τοσων ετων!!
Σου κοτσαρουν μια οφειλη λοιπον η οποία τοκιζεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει και μετα τρεχεις σαν μαλακας.
Τι να πω ρε παιδια... Ελλας το μεγαλειο σου!!
Οποιος εχει λοιπον αναγκη να γραψει φαρμακα αμεσα παει και πληρωνει...
Last edited by a moderator: