Έλληνας εξωτερικού - Ελληνικά κανάλια

Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Δηλαδη καταλήξαμε ότι είναι νόμιμο, ΟΚ!

Απο τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει νόμος ούτε στο Ελληνικό κράτος ούτε και σε κανένα άλλο που να χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη δραστηριότητα παράνομη, τοτε ΝΑΙ είναι νόμιμο (ή καλύτερα, δεν είναι παράνομο).

Επιπλέον, απο την στιγμή που ο πάροχος "κάνει τα στραβά μάτια" (ορμώμενος ασφαλώς απο το κέρδος), ούτε ανήθικο είναι !

'Αρα, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που συζητάμε κανείς λόγος να το απαγορεύσει το forum.

Αν όμως κάτι απο τα παραπάνω αλλάξει, να είσαι σίγουρος οτι το forum θα εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα, όποια κι αν είναι αυτά...

Γεια χαρα κ παλι

Ηθελα απλως να επιβεβαιωσω πως εκανα ενεργοποιηση καρτας/συνδρομης nova απο το εξωτερικο.

Επισης η εικονα στο sd και στο hd δειχνει μια χαρα με 60αρι πιατο προς το παρον. Ολα αυτα απο Λονδινο.

Αρχικα δοκιμασα να χρησιμοποιησω ενα 40αρι η 45αρι πιατο (του sky) που υπηρχε στο σπιτι αλλα επιανα πολυ λιγα καναλια και ηταν αδυνατον να εχω ακομα και τη στοιχειωδη ληψη για καναλια της nova. Δε νομiζω οτι αξιζει να το δοκιμασει κανεις.

Ευχαριστω για τη βοηθεια

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες με το mytv. Μπορείς να μου πεις ακριβώς το λινκ για να μπω σε αυτή τη σελίδα; Έχει καλή ποιότητα η εικόνα; Πιάνει τα μεγάλα κανάλια όπως, MEGA, ALPHA, ANT1, STAR κλπ; και η πληρωμή της συνδρομής πώς γίνεται; (πολλές ερωτήσεις αλλά με ενδιαφέρει πολύ)
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

γιατι να ενδιαφερεται καποιος να βλεπει (επι πληρωμη κιολας) αυτα τα σαπιοκαναλα?!?!?

η ερτ world με τις ειδησεις και τισ ενημερωτικεσ εκπομπες που δειχνει μια χαρα ειναι νομιζω

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά!

Μια ερώτηση, είμαι κάτοικος εξωτερικού γαλλία και θα ήθελα να πιάνω τα ελληνικά κανάλια όσο γίνετε με πιο φτηνό τρόπο!

Τι μου προτείνεται??

Σας παρακαλώ οποιος έχει τις γνώσεις και την όρεξη να με βοηθήσει!

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Ελληνική τηλεόραση ούτε η Γαλλική δεν κοιτάω καθόλου τηλεόραση, πρόκειται για τον πεθερό μου που είναι πολύ άρρωστος, και θα τον φιλοξενήσω στην Γαλλία και προσπαθώ να του φτιάξω το δωμάτιο του με ελληνική τηλεόραση κτλ να είναι όσο γίνετε πιο άνετα τώρα στα τελευταία του!

Έχω ένα φιλαράκι που μου είπε να πάρω nova και ότι θα παίζει αλλα δεν είναι σίγουρος 100% ok να πάρω τον εξοπλισμό, συμβόλαιο κτλ και 50 το μηνα κτλ και να μην είμαι 100% ότι παίζει ΔΕΝ λέει...

Στρέφομαι στα δορυφορικά σαν ΑΣΧΕΤΟΣ που είμαι και λέω ΑΝ και κατά ποσο είναι εφικτό, κάποιος να μου πει ένα οικονομικό setup να πιάνω ελληνικά κανάλια!

ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

Νίκος

Παρε το πακετο nova in a box με 99 ευρω και 6 μηνες στο start pack που περιλαμβανει τα ελληνικα ιδιωτικα καναλια και χωρις υποχρεωση δεσμευσης για μετα τους 6 μηνες.Το μονο που χρειαζεται ειναι ελληνικα στοιχεια απο καποιον που κατοικει Ελλαδα για να παρει το πακετο να το ανοιξει και να στο στειλει.
gab

Νικόλα βρες κάποιον απο Ελλάδα να πάρει στο όνομα του το Start Pack της Nova. Αν υπάρχει και η προσφορά που λέει και ο Gabkon είναι μια χαρά.

Ναι Ναι, είναι η καλύτερη λύση αυτό θα κάνω,:2thumb22sup:

ήδη ήρθα σε επαφή με δικά μου άτομα στην ελλάδα προκειμενου να πάρω εξοπλισμό και συνδρομή...

Το μονο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι επίσημα, η nova δεν πουλάει εξωτερικό και μάλιστα λένε ότι δεν θα "παίζει" ....

Αλλα προφανώς το λένε λόγο του ότι δεν έχουν δικαίωμα εκτος ελλάδος!

τέλος πάντων μια μικρή ανησυχία υπάρχει!:grandpa:

και πάλι ευχαριστώ όλους

Νίκος

Μια χαρά θα παίζει μην ανησυχείς. Όσο πληρώνεις τη συνδρομή σου θα παίζει.

:a0210:

Όλα πήγανε πολύ καλά έως που : ok πάρτε τον εξοπλισμό και θα έρθει όπου και να είσαστε στην ελλάδα ο τεχνικός της nova προκειμενου να ενεργοποίηση τον δέκτη:

τι κάνω ρε παιδιά???

υπόψιν εγώ θέλω να τον πάρω τον εξοπλισμό στο εξωτερικό

επείγον σας παρακαλώ

Τίποτα δεν κάνεις, ας έρθει.
Εκεί που θα πάει υπάρχει πιάτο;
Αν ναι βάζει τον δέκτη τον ενεργοποιεί μετά τον βγάζεις και τον πας όπου θέλεις.

Re: Ελληνας εξωτερικού - Ελληνικά κανάλια

Πάρε τον εξοπλισμό και πες τους ότι έχεις δικό σου άνθρωπο για την εγκατάσταση. Δεν σε υποχρεώνουν να κάνει την εγκατάσταση ο δικός τους τεχνικός.

Απάντηση: Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Γεια σου πατριώτη στην Γαλλία :fahne90:. Υποθέτω Νίκο ότι τώρα δεν έχεις δορυφορικό πιάτο. Τα ελληνικά κανάλια μέσω της ΝΟVA απαιτούνε δορυφορική εγκατάσταση και δέκτη. Μια και τώρα έχεις τηλεοπτική λήψη μέσω της ADSL και για να μην μπεις στον κόπο της δορυφορικής εγκατάστασης (τοποθέτηση δορυφορικού κάτοπτρου στην ταράτσα η στην σκεπή, τοποθέτηση δορυφορικού καλωδίου, τρύπες στον τοίχο κλπ.) υπάρχει για μας τους ξενιτεμένους Έλληνες επίσης η δυνατότητα της λήψης των ελληνικών καναλιών μέσω του Ιντερνετ με το ZAAP.TV που δείχνει πολλά κανάλια, μέσα σε αυτά έχει νομίζω και 30 ελληνικά κανάλια.

zaaptvfrontback__43762_zoom.jpg
33.jpg

Απότι άκουσα έχει πολύ καλή εικόνα αφού δείχνει και κανάλια σε ποιότητα HD. Με το ΖΑΑΡ.TV απλώς αγοράζεις την συσκευή την συνδέεις στο Ιντερνετ και βλέπεις δωρεάν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο αυτά. Πέρυσι σκεφτόμουνα για την αγορά του ΖΑΑΡ.TV αλλά τελικά δεν το αγόρασα επειδή είχε κόστος περίπου 400ευρω και κυρίως επειδή δεν ήξερα αν θα έχει πάντα τα ελληνικά κανάλια. Πάντως με τον έλληνα προμηθευτή του ZAAP που μίλησα τηλεφωνικά με διαβεβαίωσε ότι είναι όλα νόμιμα , ότι τα ελληνικά κανάλια τα προμηθεύεται και τοποθετεί στο σέρβερ του νόμιμα. Τα ελληνικά κανάλια που έδινε ήτανε τα:

(GREEK:ANT1, MEGA, ALTER, STAR, SKAI, ALPHA, 4E, MAD, ERT1, ERT3, NET, RIK, SPORT TV, VOULI TV, KONTILIES TV, ELLADA, AXELLOS TV, WEST CHANNEL, OMEGA RHODOS, DELTA TV, SIGMA, BLUE SKY, ACHAIA, NEA TILEORASI, KRITI TV, CRETA TV, THRAKI TV, STAR DRAMAS, Greek Movies 1, Greek Movies 2, Greek Movies 3, Greek Movies 4, Greek Movies 5, Greek Movies 6, Over 20 Radio Channels, Over 200 VOD Movies)

Δεν ξέρω αν ακόμη δίνει τα ελληνικά κανάλια στο διαδικτυο. Αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια μάτια στα παρακάτω link.

Τα χαιρετίσματα μου από την Τσεχία

Tasos.cz :fahne90:

http://kentgate.com/index.php?p=1_4_Channels

http://www.sat-shop.co.uk/p451/Zaap-TV-HD209N-Subscription-Free-IPTV-Receiver/product_info.html

http://www.zaaptv.com/

Last edited:
Πάρε τον εξοπλισμό και πες τους ότι έχεις δικό σου άνθρωπο για την εγκατάσταση. Δεν σε υποχρεώνουν να κάνει την εγκατάσταση ο δικός τους τεχνικός.
Κι εγώ δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ειδικά μετά την ιστορία με την pub στην Αγγλία που έχει βάλει Nova για να δείχνει premier league νομίζω πως έχει σιγουρέψει το πράγμα.

Χαιρετώ! Θα επιστρέψω σ' ένα θέμα που απ' ότι βλέπω είχε συζητηθεί πριν από αρκετό καιρό! Είμαι στη Γαλλία και θα μ' ενδιέφερε να βρω τρόπο να βλέπω ελληνικά κανάλια και αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος. Απ' ότι διάβασα από τους προηγούμενους μια τέτοια λύση είναι η nova. Έχω όμως κάποιες "πρακτικές" απορίες... Αρχικά, υποθέτωντας ότι η δυνατότητα "nova επίγεια" δεν υπάρχει για το εξωτερικό, 1) που ακριβώς θα μπει το πιάτο σε κλασσικό Παρισιάνικο σπίτι χωρίς ταράτσα, μπαλκόνι κλπ και 2) με πολύ ιδιότροπο ιδιοκτήτη πως θα περάσω το καλώδιο από το πιάτο μέσα στο σπίτι που θα είναι ο αποκωδικοποιητης? Αυτά και ευχαριστώ!

Για να φτάσεις στο 2 θα πρέπει πρώτα να βρεις λύση στο 1.

Στα γύρω σπίτια δεν υπάρχουν δορυφορικά κάτοπτρα; Για ρίξε μία ματιά. Που τα έχουν τοποθετήσει αυτοί;

Χαιρετώ! Θα επιστρέψω σ' ένα θέμα που απ' ότι βλέπω είχε συζητηθεί πριν από αρκετό καιρό! Είμαι στη Γαλλία και θα μ' ενδιέφερε να βρω τρόπο να βλέπω ελληνικά κανάλια και αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος. Απ' ότι διάβασα από τους προηγούμενους μια τέτοια λύση είναι η nova. Έχω όμως κάποιες "πρακτικές" απορίες... Αρχικά, υποθέτωντας ότι η δυνατότητα "nova επίγεια" δεν υπάρχει για το εξωτερικό, 1) που ακριβώς θα μπει το πιάτο σε κλασσικό Παρισιάνικο σπίτι χωρίς ταράτσα, μπαλκόνι κλπ και 2) με πολύ ιδιότροπο ιδιοκτήτη πως θα περάσω το καλώδιο από το πιάτο μέσα στο σπίτι που θα είναι ο αποκωδικοποιητης? Αυτά και ευχαριστώ!

O γαλλικός νομος επιτρεπει να βαλεις πιατο αλλα στην στεγη και κατα προτιμηση όχι ορατο απο τον δρομο. Κανεις ιδιοκτητης δεν μπορει να σε εμποδισει σ αυτό αλλα θα χρειαστει να το ψαξεις με ενωσεις προστασιας καταναλωτων αν αυτος ειναι δύστροπος. Αλλιως αν εχεις Νοτιο παραθυρο που μπορει να βλέπει τον δορυφορο μπορεις και μεσα ή ακόμη και στο μικρο μπαλκονακι που θα εχεις αν ειναι καποια επίπεδη κεραια απο αυτές....που δεν δείχνουν για πιατα (φυσικά στοιχιζουν πολύ περισσότερο και πρεπει να σιγουρευτεις οτι επαρκει για λήψη Nova)

Αν για ένα πράγμα χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα... είναι επειδή όλα είναι μπάχαλο...
και σιγά μην μου κάνει παρατήρηση ο απέναντι επειδή έχω 1-2-3-4-5 πιάτα ή να μου κάνουν παρατήρηση επειδή φαίνονται από τον δρόμο. :flipout:
Θα τους φέρω την αστυνομία για περεμπόδιση ενημέρωσης! :twoguns: