Έλληνας εξωτερικού - Ελληνικά κανάλια

Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Παιδια συγγνωμη αν εχει αναφερθει νωριτερα αλλα ειναι σημαντικο για 'μενα. Μπορειτε να μου διευκρινισετε αν γινεται ενεργοποιηση καρτας απο το εξωτερικο (τηλεφωνοντας με αποκρυψη);

Εχω παραλαβει τον εξοπλισμο στην ελλαδα και θα μου σταλει στο εξωτερικο. Να μπω στη διαδικασια να εξηγω στους δικους μου πως να κανουν την ενεργοποιηση (γκρρρρρρρ) ή να μου στειλουν ολο το πακετο και να το ενεργοποιησω απο εδω;

Μπορουν απο τη νοβα κατα την ενεργοποιηση να καταλαβουν αν βρισκομαι εκτος ελλαδος παρα την αποκρυψη;

Παιδια συγγνωμη αν εχει αναφερθει νωριτερα αλλα ειναι σημαντικο για 'μενα. Μπορειτε να μου διευκρινισετε αν γινεται ενεργοποιηση καρτας απο το εξωτερικο (τηλεφωνοντας με αποκρυψη);

Εχω παραλαβει τον εξοπλισμο στην ελλαδα και θα μου σταλει στο εξωτερικο. Να μπω στη διαδικασια να εξηγω στους δικους μου πως να κανουν την ενεργοποιηση (γκρρρρρρρ) ή να μου στειλουν ολο το πακετο και να το ενεργοποιησω απο εδω;

Μπορουν απο τη νοβα κατα την ενεργοποιηση να καταλαβουν αν βρισκομαι εκτος ελλαδος παρα την αποκρυψη;

Γινεται, αλλά θα ειναι καλό να κάνεις απόκρυψη αριθμού και....να έχεις πάροχο με δωρεάν τηλέφωνα σε Ελλάδα γιατι με την αναμονή και την όλη διαδικασία μπορει να φάς άνετα ενα μισάωρο στο τηλέφωνο...
Αν σε ρωτήσουν, θα πεις ότι εισαι ελλάδα

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για την προδιαθεση για αναμονη..

Θα σας ενημερωσω για την εξελιξη

Απάντηση: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Δεν χρειάζεται απόκρυψη, θα σε περάσουνε πιο γρήγορα,δεν απαγορεύεται
να πάρεις τηλέφωνο από τo εξωτερικό να ενεργοποίησης ένα λογαριασμό,αν σε ρωτήσουνε που δεν νομίζω πες τους ότι βρίσκεσαι εκτος και θέλεις να ενεργοποίησης την κάρτα σου που παραλάβανε στο σπίτι σου στη ελλάδα.

Πες τους ότι παράλληλα στην άλλη γραμμή έχεις τους δικούς σου και θα τους μεταφέρεις τις οδηγίες εσύ επειδή εκείνοι δεν γνωρίζουν καλά. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Καλως σας βρηκα μαγκες!

Αλλος ενας Ελληνας του εξωτερικου που θελει να βλεπει ελλ. καναλια! Μεχρι τωρα εβλεπα στο ιντερνετ το mytv, που με 20 ευρω το μηνα βλεπεις ολα τα ελληνικα καναλια.
Αληθεια, πως κατεληξε η εμπειρια σου NickFrance και krok?
Λοιπον, απο οτι καταλαβα πρεπει να γινει η συνδρομη στην Ελλαδα και μετα να σταλει ο εξοπλισμος εξω...το πιατο καλυτερα να το παρω μεσω Νοva, η οχι? Τωρα στο σαιτ εχει δωρεαν εγκατασταση, αμα καποιος δεν την θελει οπως εμενα? :cool4:
Τι με συμβουλευετε να κανω?

Last edited:

κατ' αρχάς σε ποια χώρα είσαι? Μην και δεν εισαι Ευρώπη ρωτάω.
το πιατο βαλτο απο εκει που εισαι. Πες στο τεχνικο που θα ερθει οτι θελεις να βλεπεις Hotbird.
Η εγκατάσταση από τεχνικό της Nova δεν ειναι υποχρεωτική.
Βαλε ενα φίλο ή συγγενή στην Ελλάδα να κανει συνδρομή και να σου στείλει πακέτο αποκωδικοποιητη και καρτα. Μετα τους παίρνεις τηλεφωνο για ενεργοποιηση και τελείωσες.
Τα' χουμε πει τοσες φορες.

Φιλικά
Αντώνης -bye-

Last edited:

κατ' αρχάς σε ποια χώρα είσαι? Μην και δεν εισαι Ευρώπη ρωτάω.
το πιατο βαλτο απο εκει που εισαι. Πες στο τεχνικο που θα ερθει οτι θελεις να βλεπεις Hotbird.
Η εγκατάσταση από τεχνικό της Nova δεν ειναι υποχρεωτική.
Βαλε ενα φίλο ή συγγενή στην Ελλάδα να κανει συνδρομή και να σου στείλει πακέτο αποκωδικοποιητη και καρτα. Μετα τους παίρνεις τηλεφωνο για ενεργοποιηση και τελείωσες.
Τα' χουμε πει τοσες φορες.

Φιλικά
Αντώνης -bye-

Ιταλια βρισκομαι. Ευχαριστω για τις χρησιμοτατες πληροφοριες! Οποιοδηποτε πιατο κανει, η πρεπει να ζητησω κατι συγκεκριμενο?
Μαλλον για start pack σκεφτομαι, αλλα δεν εχει μπαλα ετσι?

Ιταλια οτι πιατο θελεις εισαι στο κεντρο της δεσμης.
Start pack μονο τα ελευθερα ελληνικα, οχι sports

Συγνώμη για το offtopic αλλά θα ήθελα μια διευκρίνιση από τους διαχειριστές. Το θέμα αυτό δεν αναφέρεται σε παράνομη δορυφορική δραστηριότητα; Γιατί παραμένει ανοιχτό; Επειδή η συγκεκριμένη παρανομία δεν ζημιώνει τον πάροχο;

Δηλαδή τo θεωρείς κακό και δεν πρέπει να βοηθήσουμε έναν Έλληνα του εξωτερικού που αγόρασε και πληρώνει μια συνδρομή στην Ελλάδα,εκτος τον υπολοιπων επιβαρύνσεων,μονο και μονο για να έχει Ελληνικά κανάλια για να κρατάει επαφή με την ελλάδα,και ενδεχομένως να βοηθάνε αυτόν και τα παιδιά του ώστε να μην ξεχνιέται η Ελληνική γλώσσα?

Οποια και να είναι η απόφαση τον διαχειριστών είναι κρίμα να τα ισοπεδώνουμε όλα,την στιγμή που δεν βλάπτουν ουσιαστικά κανέναν,αντίθετα μπορεί να βοηθήσουνε,αλλα...............

Απάντηση: Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Συγνώμη για το offtopic αλλά θα ήθελα μια διευκρίνιση από τους διαχειριστές. Το θέμα αυτό δεν αναφέρεται σε παράνομη δορυφορική δραστηριότητα; Γιατί παραμένει ανοιχτό; Επειδή η συγκεκριμένη παρανομία δεν ζημιώνει τον πάροχο;
Ισα ισα απο αυτην και μονο ζει και βασιλευη. Παρανομια που την βλεπεις εσυ? εδω η γοβα κανει τα στραβα ματια σε αυτα...αλλα αλλου ξερει να στελνει τα παπαγαλακια της.:argue:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παλικάρι που θέλει να βλέπει ελληνικά κανάλια στο εξωτερικό, ίσα ίσα. Απλά επισημαίνω την υποκρισία όσων κόπτονται όταν γίνεται αναφορά σε card sharing, paid servers κλπ. Παράνομο εκείνο, παράνομο κι αυτό. Δεν έχει περισσότερο και λιγότερο παράνομο.

Ε ψιτ παμε στην γαδα.........αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Μαυρη οχια που σε εφαγε, και σε παρει χαμπαρι ο σφακιανακης ωρε....ιντα και καταλαβει οτι κανεις card sharing οξω απο το σπιτι....ωρε συντεκνε την γ#$#$%

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παλικάρι που θέλει να βλέπει ελληνικά κανάλια στο εξωτερικό, ίσα ίσα. Απλά επισημαίνω την υποκρισία όσων κόπτονται όταν γίνεται αναφορά σε card sharing, paid servers κλπ. Παράνομο εκείνο, παράνομο κι αυτό. Δεν έχει περισσότερο και λιγότερο παράνομο.

Ο συμφορουμίτης δεν θέλει να βλέπει παράνομα, να πληρώνει και να βλέπει θέλει. Και μάλιστα θέλει να πληρώνει αυτόν που νόμιμα παρέχει την υπηρεσία, όχι κάποιον άλλο τρίτο !
Επίσης δεν θέλει να μοιράσει το κόστος της συνδρομής, όλο ο ίδιος θέλει να το πληρώσει !

Αναγνωρίζω το παράνομο της θέασης στο εξωτερικό λόγω αντικρουόμενων τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά ως εκεί. Για να μην πούμε για την παντελή έλλειψη πρόνοιας απο πλευράς Ελληνικού Κράτους που δεν έχει τρόπο να δώσει σε Ελληνες του εξωτερικού εικόνα απο την πατρίδα τους, παρά μόνο την ERT World και τον ANT1 Europe που ήδη πετσοκόβουν τα προγράμματα κανονικής ροής ...

Μην συγχέουμε το οικονομικό έγκλημα με την καταστρατήγηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ευτυχώς, δεν μπαίνουν τα πάντα στον ίδιο κουβά ...

Ο συμφορουμίτης δεν θέλει να βλέπει παράνομα, να πληρώνει και να βλέπει θέλει. Και μάλιστα θέλει να πληρώνει αυτόν που νόμιμα παρέχει την υπηρεσία, όχι κάποιον άλλο τρίτο !
Επίσης δεν θέλει να μοιράσει το κόστος της συνδρομής, όλο ο ίδιος θέλει να το πληρώσει !

Αναγνωρίζω το παράνομο της θέασης στο εξωτερικό λόγω αντικρουόμενων τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά ως εκεί. Για να μην πούμε για την παντελή έλλειψη πρόνοιας απο πλευράς Ελληνικού Κράτους που δεν έχει τρόπο να δώσει σε Ελληνες του εξωτερικού εικόνα απο την πατρίδα τους, παρά μόνο την ERT World και τον ANT1 Europe που ήδη πετσοκόβουν τα προγράμματα κανονικής ροής ...

Μην συγχέουμε το οικονομικό έγκλημα με την καταστρατήγηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ευτυχώς, δεν μπαίνουν τα πάντα στον ίδιο κουβά ...

Σωστότατα όλα αυτά και με βρίσκουν κι εμένα 100% σύμφωνο...αυτό όμως δεν κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια "λιγότερο παράνομη"...

'Η είναι ή δεν είναι...

Τη διαφορά που έχει το πνεύμα με το γράμμα του νόμου μπορείς να τη διακρίνεις αγαπητέ επιτέλους;

Όχι, ο συμφορουμίτης θέλει να βλέπει παράνομα. Καλώς ή κακώς, ο νόμος είναι αυτός και λέει ότι απαγορεύεται αυτό το πράγμα. Ίσως να είναι παράλογο, αλλά σίγουρα όχι περισσότερο παράλογο από το να μην μπορείς να μοιράσεις εικόνα σε όλο σου το σπίτι από την υπηρεσία που πληρώνεις. Απλά επειδή η συγκεκριμένη παρανομία δε θίγει τα συμφέροντα του παρόχου, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Και το να κάνει ο πάροχος τα στραβά μάτια είναι λογικό, λεφτά παίρνει άλλωστε. Εμείς εδώ πέρα γιατί κάνουμε τα στραβά μάτια;

Ή μάλλον καλύτερα γιατί ΔΕΝ κάνουμε τα στραβά όταν ανοίγουν συζητήσεις για παρανομίες που ενοχλούν τον πάροχο; Είναι ζήτημα αρχών τελικά ή εκδούλευση;

Όχι, ο συμφορουμίτης θέλει να βλέπει παράνομα. Καλώς ή κακώς, ο νόμος είναι αυτός και λέει ότι απαγορεύεται αυτό το πράγμα.

Ααααχχχχ ...Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, αλλά μάλλον δεν γίνομαι αντιληπτός....
Οι συμφωνίες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι αυτό ακριβώς : συμφωνίες. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δεν καλύπτονται απο νομοθετικό πλαίσιο. Οι πάροχοι κάθονται σε ένα τραπέζι και αποφασίζουν, δεν υπάρχει νόμος για αυτό. Δέχομαι οτι οι όποιες αποφάσεις τους πρέπει να είναι σύννομες, αλλά αυτό δεν κάνει παράνομο αυτόν που τις καταστρατηγεί. Μπορεί ασφαλώς ο πάροχος να του διακόψει τη σύνδεση, καταγγέλοντας την σύμβαση του με τον πελάτη του, αλλά δεν μπορεί να τον πάει στα δικαστήρια.

Τα άλλα όμως είναι πειρατικά και καλύπτονται απο το νόμο, γι αυτό και η μη επίσημη διανομή είναι και παράνομη. Αλλά και πάλι, νομικά διώκεται ο "εναλλακτικός πάροχος" και όχι ο "συνδρομητής" !

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Απάντηση: Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Θα μπορούσε η nova να δίνει στο εξωτερικό μόνο το start pack και να τελειώνει το θέμα.Οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούσαν να δουν νόμιμα τα ελληνικά κανάλια και δεν θα υπήρχε και θέμα με τηλεοπτικά δικαιώματα (αγώνες κ.λ.π.).Αυτό για όσους ενδιαφέρονται και τους λείπουν τα ελληνικά κανάλια,για τους άλλους.......