ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.

Εμένα μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τα ηχεία της ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.

Τα άκουσα στην περσινή έκθεση στο Marriot και στη φετινή στο Athens Imperial.

Από ότι είχα ακούσει και στις 2 εκθέσεις ήταν μακράν πιο κοντά σε αυτό που ονομάζω ζωντανό και σωστό ήχο από οτιδήποτε άλλο άκουσα ανεξαρτήτως τιμής και ειδικά ήταν καταπληκτικά στις μεσαίες και στα πρίμα.

Κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζει και μια καινούρια δημιουργία.
Τον εκτιμώ αφάνταστα.
Ειδικά για τα μικρά και πάμφθηνα ηχεία του!
Τα ηχεία που μπορείς να αγοράσεις από τα χεράκια του με 100-200ε δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα εμπορικά. Και μετά σου λένε ότι η γραμμή παραγωγής είναι που μειώνει το κόστος…

Να ναι καλά ο άνθρωπος, και να έχει πάντα το κέφι και το κουράγιο να πειραματίζεται.
Δυστυχώς δεν έχει ‛μανούλες’ πωλητές για να τον μάθει ο κόσμος.

Χμμ...
Επειδή δεν κατάλαβα καλά το thread.
Θέλετε να κανονίσω κάτι με τον Παναγιώτη της Ηχοδιάστασης; :ADFADF1:

Κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζει και μια καινούρια δημιουργία.
Τον εκτιμώ αφάνταστα.
Ειδικά για τα μικρά και πάμφθηνα ηχεία του!
Τα ηχεία που μπορείς να αγοράσεις από τα χεράκια του με 100-200ε δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα εμπορικά. Και μετά σου λένε ότι η γραμμή παραγωγής είναι που μειώνει το κόστος…

Να ναι καλά ο άνθρωπος, και να έχει πάντα το κέφι και το κουράγιο να πειραματίζεται.
Δυστυχώς δεν έχει ‛μανούλες’ πωλητές για να τον μάθει ο κόσμος.
Εγώ είχα κατενθουσιαστεί με τα μεγάλα ηχεία του (αυτά με το woofer στο πλάι). Ίσως τα καλύτερα πρίμα που άκουσα ποτέ σε ηχείο και φοβερά μεσαία, δυναμικά και έλεγχος. Το μπάσο μου άφησε κάποια ερωτηματικά, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου καθώς ο χώρος των δωματίων στα ξενοδοχεία δεν είναι και ο καλύτερος για να βγάλεις μπάσα.
Επίσης να σημειώσω ότι έπαιζαν και με ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ενισχυτή.