οσο μεγαλυτερο ειναι το μηκος τοσο μεγαλυτερη απωλεια υπαρχει σε οποιαδηποτε καλωδιο για οποιαδηποτε χρηση.Αρα οσο πιο κοντα καλωδια εχουμε τοσο πιο κοντα στο ιδανικο ερχομαστε.
P.S Νομιζω οτι η απωλεια ειναι μετρησιμη .
Επειδη ο Γιαννης εχει απολυτο δικιο και λογω σεβασμου μου προς τους Ελληνες κατασκευαστες τα δικα μου γραφτα μπορουν να διαγραφουν η να μετακινηθουν απο εδω. Αυτο το δηλωνω απολυτα σοβαρα.
Δεν είναι το θέμα να διαγραφούν...
Χρειάζεται να γίνει κατανοητό,ότι μ' αυτό τον τρόπο καταστρέφονται θέματα κι απωθούνται τα μέλη να συμμετάσχουν σε κάτι που πιθανά θα τους ενδιέφερε.
Αυτό δεν διορθώνεται με την διαγραφή:FSGSFGS4:...
ΙΜΗΟ :grandpa:ο σεβασμός φίλοι μου,έχει αμφίδρομη ισχύ.Οταν ζητάμε σεβασμό πρέπει να σεβόμαστε και τους άλλους.
Εχμ...
Διονύση κάνεις quote και απαντάς στον εαυτό σου...
Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Μην το αφήσεις έτσι καμάρι μου!
κανει παρεα με τον Μανωλακο μαλλον...τεκιλες απο τις 9 το πρωι..που θα παει αυτο το πραγμα!!!!!
+1 kai τα δικα μου βεβαιως
Χμμμ... Δηλαδής άμα είναι να έρθει ο Μανωλάκος με τον Dipie στο σπίτι για ακρόαση να έχω αγοράσει καινούργιο μπουκάλι αψέντι γιατί τελειώνει το 80άρι ε;
Μετά θα μπούμε μέσα να απαντάμε σε ότι βρούμε! :ADFADF1:
Θα προτεινα αν ειναι δυνατον να γραψουμε τις γνωμες των Ελληνων κατασκευαστων στους διαφορους προβληματισμους που εχουμε.
Δηλαδη ποσο επηρεαζεται ο ηχος απο μαρκες λυχνιων, απο καλωδια ολων των τυπων διασυνδεσης, απο το ρευμα, απο πολυμπριζα, απο τα ματσαρισματα των συσκευων, η τοτοθετηση του συστηματος στο χωρο, τον λογο τιμης προς αποδοση, και οτι αλλο θελουμε να αναφερθει για να βοηθηθουμε.
Ευτηχως ολοι οι Ελληνες κατασκευαστες δημιουργουνε λυχνιακα μηχανηματα απολαυσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.