- 20 May 2008
- 1,429
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί όπου και έψαξα για Ελληνική δισκογραφία σε 24/96 δεν βρήκα τίποτα.
Αν υπάρχει κάτι τότε ας δοθεί το λίνκ της δισκογραφικής εδώ.
Αν υπάρχει κάτι τότε ας δοθεί το λίνκ της δισκογραφικής εδώ.
Αν δεν κάνω λάθος η πρόσφατη επανακυκλοφορία της δισκογραφίας του Χατζηδάκη από την Καθημερινή είναι στα 24bit.
Τόσο δύσκολο ήταν να δοθούν τα ίδια έργα και σε 24bit 96Khz από κάποιο site επί πληρωμή.
Και δεν μιλάω για το ενδιαφέρον μόνο από Ελλάδα γιατί ο Χατζηδάκης είναι γνωστός παγκόσμια με το έργο του.
Έχουμε πολλές Έλληνικές δισκογραφικές αλλά μας λείπει μία σαν την 2L που επιδοτήται από το Νορβηγικό κράτος για να προβάλει τον μουσικό πλούτο της χώρας.
Και για να ευλογήσω και τα Ελληνικά και δικά μου "γένια" ο μαέστρος Βύρων Φιδετζης κι εγώ, σχεδόν με δικά μας έξοδα και το κράτος απόν, έχουμε ηχογραφήσει σχεδόν όλες τις όπερες του Κερκυραίου Σπύρου Σαμάρα, σύγχρονο και ανταγωνιστή του Πουτσίνι στην Ιταλία, και γενικά την πλειονότητα των Ελλήνων συνθετών από το '83 μεχρι σήμερα.
Αυτά και συγνώμη για τα πολλά off topic, αλλά ...αγανάκτηση ένεκα.
Που μπορούμε να τις βρούμε αυτές Θέμη;
τα τελευταία remaster του Χατζιδάκι είναι απλά απαράδεκτα , φτάνει να ακούσει κανείς τις πρώτες κόπιες
απορώ πως κατάφεραν να εμπλέξουν την δισκογραφία του Χατζιδάκι στον γνωστό loudness war
αυτό είναι από το πρώτο track απο τους δεκαπέντε εσπερινούς Έκτη έκδοση (Δεκέμβριος 1987): CD (EMI: 70240 - MINOS EMI).Τι εννοείς πρώτες κόπιες και που βρήκες loudness war.
τα τελευταία remaster του Χατζιδάκι είναι απλά απαράδεκτα , φτάνει να ακούσει κανείς τις πρώτες κόπιες
απορώ πως κατάφεραν να εμπλέξουν την δισκογραφία του Χατζιδάκι στον γνωστό loudness war
και το χαμόγελο της τζοκοντας έτσι είναι αλλα μη με βάζετε να ριπαρω και να βγάζω screenshot
είπα όποιος έχει ακούσει τα παλιά καταλαβαίνει
Εγώ δε βλέπω τις φωτό. συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
@themiloc. Τους χορούς τους έχω, δεν γνώριζα ότι υπάρχουν σε SACD. ήξερα για ένα SACD με το Δεύτερο Κοντσέρτο για Πιάνο, υπάρχουν κι άλλα;
Υ.Γ. Προς τι ο πληθυντικός;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.