Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

Μόλις το εγκατέστησα. Κάνει update πάνω απο το παλιό και δουλεύει αμέσως. Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση ο Mobile Enhancer.

Μ' αρέσει που μας ενημερώνει τώρα ο ρώσος για το πότε θα λήξει με popup παράθυρο την πρώτη φορά που ανοίγουμε το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Ηθελα να ξερα μετά τον ρώσο το χάος; δεν υπάρχει άλλος προγραμματιστής στον πλανήτη;

πάντως άσχετα με τον ρώσο , επειδή πιστεύω ότι τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και επειδή θέλω να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό, έκανα DONATE.

Re: Απάντηση: Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

1.0b2

Δεν έχει τόνους αλλά καλύτερα, γιατί είναι τα "κουτάκια" μεγαλύτερα και πληκτρολογείς πιό γρήγορα χωρίς λάθη.

Όποιος θέλει αυτό με τους τόνους, πάει Ρυθμίσεις->Γενικές->Πληκτρολόγιο όπου του βγάζει μια έξτρα ρύθμιση πλέον που λέγεται '' Enable ''E'' '' η οποία είναι για να του βγάζει το πληκτρολόγιο με τους τόνους και τα μικρά πλήκτρα.

Στο οριζόντιο πληκτρολόγιο σας βγάζει ρώσικα πάλι; γιατί εμένα μου βγάζει γ#%&$^^!!% .

-bye-

εμένα ρώσικα ακόμη δεν έβγαλε και τώρα γράφει Ελληνικά και στην γραμμή του internet browser άσχετο αλλά πριν δεν έγραφε θυμάστε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

Στο οριζόντιο πληκτρολόγιο σας βγάζει ρώσικα πάλι; γιατί εμένα μου βγάζει γ#%&$^^!!% .

-bye-

Μια χαρά Κυριάκο παίζει σ' εμένα στο οριζόντιο.

Όποιος θέλει και Summerboard και ελληνικά κάνει αυτό:
Κάνει κανονικά install το Summerboard, αφου έχει βαλει τα ελληνικά (οι περισσότεροι τα έχουν ήδη).
Κατεβάζει αυτό που είναι ένα αρχείο το οποίο αλλάζει το summerboard κατα το install του, και ριχνοντας το στην θεση του επαναφέρουμε το αρχείο στην πρό-summerboard κατάσταση, οπου είχαμε ελληνικά.
Το ρίχνουμε στον φάκελο '' /System/Library/LaunchDaemons '' μεσω ibrick, οπου κάνει replace το πειραγμένο.
Reboot και έτοιμοι.

ΥΓ: Το έκανα και δουλεύει άψογα, μιας και το summerboard ειναι απίθανο και το ήθελα αλλα δεν είχαμε ελληνικα. Το αρχείο το ανέβασα εγω, ειναι οκ.

:cool:

Last edited:
πάντως εγώ πλέον με το Ελλληνικό πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω στο SAFARI με το πρώτο γράμμα πέφτειιιιιιιιιιιιιιι

Εγω που εχω το 1.1.1 firmware μπορω να περασω το ελληνικο πληκτρολογιο?