Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

Γινεται να εχω μονο Ελληνικο πληκτρολογιο (και πως) και οχι Ελληνικα μενου κλπ ?
Εχω βαλει κι εγω το summerboard.

Βαλε το mobile enhancer και το ελληνικο πληκτρολόγιο μόνο, χωρίς τα extra και applications. Άλλος τρόπος είναι να βάλεις του ρώσσου τα καλούδια που έχουν και τον enhancer και να βάλεις τα 5 αρχεία που έχω ανεβάσει στα downloads με τον τρόπο που περιγράφω. Αν βρεις δυσκολία πέστο ή πάρε με τηλ.

Δεν ειμαι σίγουρος για το πώς δουλεύει το ελλ. πληκτρ. στο 1.1.1 , αλλα σε καθε περίπτωση δεν χαλάει τίποτα. Το πολύ-πολύ να μην δουλεύει οπότε το βγάζεις.

Κυριάκο σου βρήκα bug...
Στο πληκτρολόγιο που έχω εγώ, αυτό που ανέβασες δλδ στο φόρουμ, αν πατήσω το κουμπάκι της cosmote κ μετά συνεχίσω να γράφω στα ελληνικά, το μήνυμα φτάνει κανονικά αλλά μήνυμα παράδοσης δεν μου έρχεται...αν πατήσω το κουμπάκο της cosmote κ μετά το μήνυμα είναι στα αγγλικά τότε μου έρχεται αναφορά παράδοσης...άβυσσος...

Κυριάκο σου βρήκα bug...
Στο πληκτρολόγιο που έχω εγώ, αυτό που ανέβασες δλδ στο φόρουμ, αν πατήσω το κουμπάκι της cosmote κ μετά συνεχίσω να γράφω στα ελληνικά, το μήνυμα φτάνει κανονικά αλλά μήνυμα παράδοσης δεν μου έρχεται...αν πατήσω το κουμπάκο της cosmote κ μετά το μήνυμα είναι στα αγγλικά τότε μου έρχεται αναφορά παράδοσης...άβυσσος...

Μιχάλη Καλησπέρα.

Αυτό το έχω γράψει κάποια μηνύματα πίσω και δεν φταίει ο Κυριάκος αλλά η Cosmote. Δεν το υποστηρίζει στα Ελληνικά.

Μιχάλη Καλησπέρα.

Αυτό το έχω γράψει κάποια μηνύματα πίσω και δεν φταίει ο Κυριάκος αλλά η Cosmote. Δεν το υποστηρίζει στα Ελληνικά.
Νεκτάριε δεν το είδα αυτό που είχες γράψει...άτιμη κοσμοτέ...:furious3:
Σύντομα θα ετοιμάσω...μόλις βρω χρόνο σπίτι μου...κ άλλα πληκτρολόγια, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά κτλ.

Last edited:
δεν μπορώ να διαβάσω το readme αρχείο... πρόβλημα γραμματοσειρών...

μήπως γίνεται κάποιο pdf??

τελικά κατάφερα και το είδα! (μετά κόπων και βασάνων!)
μήπως Κυριάκο γίνεται να έχουμε και κάτι ανάλογο για το πληκτρολόγιο των επαφών? εκεί μου βγάζει το παλιό με τους τόνους...

Βρήκα άκρη και με το πληκτρολόγιο. Βασικά ο Ρώσος έβγαλε έκδοση για 1.1.1 οπότε κοιτάω πως θα το μετατρέψω στα Ελληνικά. Αν βρει χρόνο και ο Κυριάκος και βοηθήσει σύντομα θα έχουμε πλήρη 1.1.1 ελληνικό. Αν προλάβει το greek-iphone και βγάλει έκδοση τότε δεν πειράζει. Τουλάχιστον μαθαίνουμε...:ears:

Re: Απάντηση: Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

Βρήκα άκρη και με το πληκτρολόγιο. Βασικά ο Ρώσος έβγαλε έκδοση για 1.1.1 οπότε κοιτάω πως θα το μετατρέψω στα Ελληνικά. Αν βρει χρόνο και ο Κυριάκος και βοηθήσει σύντομα θα έχουμε πλήρη 1.1.1 ελληνικό. Αν προλάβει το greek-iphone και βγάλει έκδοση τότε δεν πειράζει. Τουλάχιστον μαθαίνουμε...:ears:

στο μεταξύ η παρούσα έκδοση θα λήξει στις 13 Νοε 2007...

τί γίνεται μετά?

by the way, εξαιρετικό το πληκτρολόγιό σας παιδιά!!

μπορεί κάποιος να μουστείλει τα αρχεία για τα ελληνικά σε 1.0.2 για να τα περάσω με SFTP?
δεν θέλω να αλλάξω ακόμη firmware σε 1.1.1 και μέσω του installer.app μπορεί κανείς πλέον να εγκαταστήσει μόνο το keyboard για την 1.1.1 , η οποία φυσικά και κρασάρει...

Για 1.0.2
ερωτηση
Τα Ελληνικο πληκτρολογιο ''σταματησε'' παλι.
Τι κανουμε?
απαντηση
Πολυ απλα, βαζουμε αυτο που ειναι για την 1.1.1 και παίζει αψογα στην 1.0.2 :2thumb22sup:

Αν έχω καταλάβει καλά πως δουλεύουν τα ελληνικά, η μόνη διαφορά μεταξύ των 2 versions είναι ο mobile enchancer. Οπότε λογικά το πληκτρολόγιο για 1.1.1 πρέπει να κάνει για την 1.0.2 όπως έγραψε και ο φίλος μας.
Εμένα πάντως στην 1.1.1 δεν έληξαν, απλά που και που μου βγάζει ένα σπαστικό μήνυμα για την έκδοση του πληκτρολογίου.

Εμένα πάντως στην 1.1.1 δεν έληξαν, απλά που και που μου βγάζει ένα σπαστικό μήνυμα για την έκδοση του πληκτρολογίου.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Φαίνεται τώρα ο Ρώσος από το να το κάνει να λήγει, προτίμησε να μας υπενθυμίζει ποιός το έφτιαξε..

Λυση για την 1.0.2 για να μην γινονται expire υπαρχει.

Πηγαινετε στον installer και στα sources κανετε edit και add .
Επειτα πληκτρολογειτε το http://i.unlock.no και πατατε οκ.
Κανετε refresh sources και μετα κατω απο τον καταλογο install βλεπετε μια νεα κατηγορια που ονομαζεται unlocking tools.
Εκει διαλεγετε εφοσον εχετε ηδη εγκατεστημενα τα ελληνικα και δεν τα εχετε βγαλει το Localized keyboard fix. Λογικα τωρα ειστε οκ.

geia...xrhsimopoiw ton installer v2.63 kai den exei kapou edit kai add...mipos prepei na kanw update ton istaller?pragma pou to apofeygw giati exw parathrhsei oti crasharoun alla programata opws to IM apollo....Exeis na proteineis allo tropo ...eyxaristw poly

Telika katevasa th katevasa thn kathgoria unlock utilities mesw safari wstoso otan kanw auto pou les mou leei oti xrhsimopoiw thn ekdosh 1.1.1 hdh kai oti den prepei na to xrhsimopoiw ayto????Exw thn ekdosh 1.02