Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Γιάννη σε παρακαλώ όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί ζήτησα βοήθεια και απο αλλού αλλά απο ότι φαίνεται εσύ και το AVCLUB είστε οι καλύτεροι!!!

Θα δώσω σε όλους... ένας-ένας!

Νάσο καλωσόρισες,ένα μήνυμα έφτανε... Ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά μετά την πρόσκληση.

Μπηκα κι εγώ απο σημερα το πρωί!

Thanks Γιάννη! -bye-

Να κανονισουμε και καποιες ωρες κοινες (απο βραδακι) να συναντιόμαστε όλοι μεσα στο home!

Και οσοι εχουμε ακουστικα να μιλαμε κιολας μεταξύ μας
...:a0210:

Επίσης, με τον sharing λογαριασμό του Γιάννη, θα μπορουσαμε να αγορασουμε απο κοινου και αλλα Games απο το PS-store και να μοιραστουμε το κοστος... Θα τα βαλουμε στον κοινο λογαριασμό και θα τα κατεβαζουμε μετα απο εκει....:grandpa:

Απάντηση: Re: Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

PlayStation®Home Sharing

Θα μοιράσω για τα μέλη του αγαπημένου μας Club,έναν από τους λογαριασμούς μου,για την επίτευξη πρόσβασης στο "Home".

Όσοι ενδιαφέρονται εκφράζουν το ενδιαφέρων τους εδώ! Έπειτα ακολουθεί private message με τις απαραίτητες πληροφορίες και ακολουθείται τα βήματα για τον "παραλήπτη" του Ελληνικού Οδηγού για game sharing στο playstation store.

How to download

After you have signed in with your PlayStation®Network Account:
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen

The PlayStation®Network
Sony Computer Entertainment America

WELCOME TO HOME BETA by AvClub.gr
Θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια.
Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργώ το νεο λογαριασμό *******....αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτο το email και να βαλω αλλο.
Τι κάνω τώρα?
Ευχαριστώ πάντως για την προσκληση.

Last edited by a moderator:
Δημιουργώ το νεο λογαριασμό....αλλά μου λέει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει αυτο το email και να βαλω αλλο.
Τι κάνω τώρα?
Ευχαριστώ πάντως για την προσκληση.

Μου φαίνεται ότι δεν διάβασες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα... Δημιουργείς ένας λογαριασμό ο οποίος υπάρχει και όχι καινούργιο: No, I will use an existing account.

Μου φαίνεται ότι δεν διάβασες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα... Δημιουργείς ένας λογαριασμό ο οποίος υπάρχει και όχι καινούργιο: No, I will use an existing account.

Αυτο έκανα αλλά μου λεει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησω email που ηδη χρησιμοποιηται και να βαλω αλλο!!!

Δοκίμασε πάλι το βράδυ... αν σου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα θα προσπαθήσω να βρω άλλον λογαριασμό, διότι αυτός ενδέχεται να μην μπορεί να υποστηρίξει άλλους.

Δοκίμασε πάλι το βράδυ... αν σου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα θα προσπαθήσω να βρω άλλον λογαριασμό, διότι αυτός ενδέχεται να μην μπορεί να υποστηρίξει άλλους.

Το ξαναέκανα ,τωρα ειναι ok ,κατεβηκε το HOME, εγινε και το installation.
OK.
Tο χρησιμοποιω τωρα με τα δικα μου στοιχεια εισοδου ?????????????
THANKS THANKS.
Εισαι πρώτος.

Το ξαναέκανα ,τωρα ειναι ok ,κατεβηκε το HOME, εγινε και το installation.
OK.
Tο χρησιμοποιω τωρα με τα δικα μου στοιχεια εισοδου ?????????????
THANKS THANKS.
Εισαι πρώτος.

Ωραία! Να εισέρχεσαι στο "Home" με τον δικό σου λογαριασμό και προσοχή μην διαγράψεις τον sharing λογαριασμό.

Περιμένω απο το Home του αδελφού μου ένα reply για να γραφτώ στο club θα σας κάνω add και απο το δικό μου HOME