Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Παιδιά κανείς που να έχει το siren k να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή? Έχω το Crash Team Racing, Precipe of Darkness, Prince of Persia epilogue..

Last edited by a moderator:
Hi guys! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Εγω εχω account στο ps store και μπαινω για να αγορασω games και βλεπω μονο κατι παλια στυλ worms και κατι πολυ φθηνα στυλ bowling! Τα βαρια παιχνιδια τυπου assasigns creed, gt5, mgs4 που τα βρισκω???

sto store βγαινουν οσα παιχνιδια δεν παιρνουν εγκριση για να βγουν σε γραμμη παραγωγης και τα παιρνεις φθηνοτερα επειδη δεν υπαρχει δισκακι.

καλησπερα Παιδια, Ενδιαφερον το αρθρο διαβασα ολες τις Σελιδες αλλα καπου ειμαι μπερδεμενοσ με την ολη διαδικασια, μπορει καποιος να με βοθησει ???τι πρεπε να κανουμε και γενικα οτι πληροφοριες υπαρχουν ...
απο οτι καταλαβα μοιραζομαστε τα παιχνιδια μεταξυ μασ ετσι ειναι? καταλαβα σωστα?

ευχαριστω

Καλωσόρισες!

Μοιράζεσαι ένα λογαριασμό σε 5 κονσόλες,κατ'επέκταση μοιράζεσαι και τα παιχνίδια που υπάρχουν στον λογαριασμό. Η διαδικασία περιγράφεται στον οδηγό.

παιδια κανεις για lara croft: guardian of light; εχω κ το super stardust hd αν ενδιαφερεται κανεις...

Re: Απάντηση: Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Χρήσιμο πολύ.