Τσάμπα, μη μιλάς καθόλου
Ο ΦΠΑ γιατί τόσο πολύ;
Επι των 137 δεν υπολογίζεται; (δλδ κανα 30αρι / όχι 49)
χαχαχα ΚΑΙ brevet...
anti-dumping λέγεται, όχι anti-dumbing
όχι, ο ΦΠΑ υπολογίζεται αφού έχουν προστεθεί οι δασμοί!!!
Ετσι.
Ελλαδάρα. ΦΠΑ στον φόρο. Το πληρώνουμε άλλωστε κάθε μήνα και στο κινητό (τέλος κινητής τηλεφωνίας και μετά + ΦΠΑ) και κάνουμε και τουμπεκί.
χαχαχα ακριβώς!!!
ΦΠΑ στον φόρο μόνο στην Ελλάδα!
Εδώ οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία θεωρούνται ‛εισοδημα’ και σε φορολογούν επιπρόσθετα δυο φορές, στο φόρο στο ΦΠΑ θα κολλούσαν;
Και για να γυρίσουμε στα του νήματος οι της DHL/Ger είναι φοβεροί! Ένα μήνα τώρα ένα πακέτο από Γερμανία έρχεται Ελλάδα με ρυθμό σαλιγκαριού
Καλά που υπάρχει και το PayPal και ρυθμίζει...’καταστασεις’![]()
ρυθμίζει...’καταστασεις’; πως;
Kappa,μπας και;Καλησπέρα.
Μήπως σου ειναι ευκολο να μου στείλεις ή να το γράψεις εδώ ,το link του Κινέζικου καταστήματος που αγόρασες το πλαίσιο;
Άσε έχω και εγώ ένα δέμα Deutsche post express economy, που ενώ πάντα έρχεται σε 8-10 μέρες με dhl στην πόρτα μου, ψάχνουν να το βρούνε.. σήμερα πήρα ένα που στάλθηκε με τον ιδιο τρόπο 11 μέρες μετά το "χαμένο".Εδώ οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία θεωρούνται ‛εισοδημα’ και σε φορολογούν επιπρόσθετα δυο φορές, στο φόρο στο ΦΠΑ θα κολλούσαν;
Και για να γυρίσουμε στα του νήματος οι της DHL/Ger είναι φοβεροί! Ένα μήνα τώρα ένα πακέτο από Γερμανία έρχεται Ελλάδα με ρυθμό σαλιγκαριού
Καλά που υπάρχει και το PayPal και ρυθμίζει...’καταστασεις’![]()
Άσε έχω και εγώ ένα δέμα Deutsche post express economy, που ενώ πάντα έρχεται σε 8-10 μέρες με dhl στην πόρτα μου, ψάχνουν να το βρούνε.. σήμερα πήρα ένα που στάλθηκε με τον ιδιο τρόπο 11 μέρες μετά το "χαμένο".
Έφυγε 17/2 από Γερμανία και έπρεπε να είχε έρθει τέλη Φεβρουαρίου. Το άλλο δέμα από το ίδιο μαγαζί και με το ίδιο τρόπο μεταφοράς έφυγε 1/3 και ήρθε χθες.
Ότι τότε το παρέλαβε το ταχυδρομίο, αν και συνήθως αυτό σημαίνει ότι τότε άνοιξε το tracking number στο σύστημα, οπότε μάλλον το αντικείμενο το παρέλαβε το ταχυδρομείο στις 7/2 κι όχι στις 28/2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...τι εννοει δλδ?
Ότι στις 28/2 η ταχυδρομική εταιρεία παρέλαβε το δέμα από τον πελάτη της, δηλαδή κατάστημα. Εσύ είσαι πελάτης του καταστήματος και το κατάστημα είναι πελάτης της ταχυδρομικής.Καλημερα σε ολους...!!!
Να ρωτησω κατι...στον Εντοπισμο Αντικειμενου ,μου γραφη : ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...τι εννοει δλδ?
View attachment 149966
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.