ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
Αναγώρισες καπου τον εαυτό σου και θίχτηκες με αποτέλεσμα να είσαι αγενής ή απλώς σπεύδεις να υπερασπιστείς τη λαική μάζα;Καλά που υπάρχεις κι εσύ πρωτευουσιάνε, εγγράμματε γαλαζοαίματε, με την απόλυτα ορθή καταναλωτική συνείδηση που δεν τρέχεις σαν το βόιδι και αποτελείς την μειοψηφία.
Και βέβαια συμφωνώ με τον Θ. Τραγική η τοποθέτηση του spcav.
Τα ίδια με τον Ηλία σκεφτόμουν χθες που πρωτοείδα τα νέα αυτά τηλεοπτικά σποτ της εταιρείας. Σήμερα άκουσα και ένα ραδιοφωνικό.
Ηθελα να ήξερα αν πληρώνουν διαφημιστική εταιρεία, ή τα φτιάχνουν μόνοι τους.
Αν υπήρχαν (μπορεί βέβαια και να υπάρχουν) χρυσά βατόμουρα διαφήμισης, δεν θα είχαν αντίπαλο. Στο τσεπάκι ο τίτλος.
Οσο για το νόημα της υπόθεσης, το "τσάμπα", όσες φορές έχω συγκρίνει τιμές σε συγκεκριμένα είδη, ποτέ δεν ήταν φθηνότεροι.....
Αναγώρισες καπου τον εαυτό σου και θίχτηκες με αποτέλεσμα να είσαι αγενής ή απλώς σπεύδεις να υπερασπιστείς τη λαική μάζα;
Either way, επειδή όντως ανήκω στην μειοψηφία και δεν έχω κανενα πρόβλημα να το πω, σου εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, καλή μέρα![]()
Εχουν παει απο εκει ''δικοι μας'' Δημήτρη και έχουν αγοράσει μια χαρα (οχι αναγκαστικα σε χειρότερες τιμές αλλά πραγματα που απλως δεν θα αγοραζαν απο αλλού (και δεν μιλαμε για φθηνά πράγματα - τουναντιον....))Το "τζάμπα" σε όλους αρέσει, απλά οι "δικοί μας" όταν πάνε από 'κει θα δουν τις τιμές και δεν θα ξαναπατήσουν..![]()
Χωρις να εχω τπτ μαζι σου, ειλικρινα δεν θα ηθελα να συνεχισω την κουβεντα, ειδικα εδώ μεσα, γιατι ξερω ότι δεν θα βγαλει κάπου. Είναι από τις περιπτώσεις κάποιοι ‛’συνεννοούνται’’ ή όχι.Αντεύχομαι την καλημέρα. Όσο για το αν είμαι αγενής, το τσουβάλιασμα και οι χαρακτηρισμοί είναι ευγένεια?
Ακριβώς αυτό εννοούσα βρε! Ότι "διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον".Τωρα ρε συ αυτο λες ?
Εδω συνεχιζει και υπαρχει μετα το σκανδαλο με τις παρακολουθησεις τηλεφωνων πολιτικων και την περιεργη ιστορια με τον θανατο του εργαζομενου......η διαφημιση σας εκανε εντυπωση.....?
Ετσι!Αρκεί να γλιτώνουμε 2-3 ευρουλάκια λιγότερα το μήνα στο λογαριασμό κι όλα τ' άλλα στ' αρχεία μας.
Τόσο αξιολογούμε την αξιοπρέπειά μας... 'τάνες και μάλιστα απ' τις φτηνές.
η διαφήμιση συμβαδίζει με την εν γένει ποιότητα της τηλεόρασης που έχουμε ....
και ντοκιμαντέρ καλά υπάρχουν και ταινίες καλές κοκ....
μιλάω για την πλειοψηφία και το γενικό επίπεδο της τηλεόρασης ....
Δεν πιστεύω ότι μπορούσε να βγάλει αυτή τη διαφήμιση σήμερα μία εταιρεία Ιταλικών συμφερόντων για παράδειγμα.
Νομίζω ότι κάπου όμως το συγκεκριμένο “επίπεδο” της Media Markt δεν το έχουμε ξανα-ματαδεί στο Ελλάδα. Δεν θυμάμαι ποτέ αντίστοιχο επίπεδο σε βάθος χρόνου.
Είναι ειδική περίπτωση από …μόνη της.
Ειλικρινά δεν αποκλείω να εκφράζει και την οπτική γωνία που βλέπουν τους Έλληνες , οι Γερμανοί λόγω κρίσης.
Ίσως βγάζει και μία πολιτική λογική λαικογερμανικού εντύπου= όποιος χρωστάει τόσα είναι σίγουρα γελοίος.
Δεν ξέρω… . Δεν πιστεύω ότι μπορούσε να βγάλει αυτή τη διαφήμιση σήμερα μία εταιρεία Ιταλικών συμφερόντων για παράδειγμα.
Μα... τι νόημα έχει να λες σ' έναν έξυπνο ότι δεν είναι βλάκας; Κανένα!...
Μας αρεσει να μας λενε οτι ''δεν ειμαστε και κοροιδα'' (οπως οι διαφημίσεις της ΜΜ).
Μας τονώνει το πατριωτικό αίσθημα, την μαγκιά μας βρε αδερφέ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.