Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Και ομως,η διαφημηση της durex εχει δυο να γλυκοκοιταζονται.Τελευταια σκηνη.Αποκλειεται πχ να διαφημισεις στην Ελλαδα προφυλακτικο και να δειξεις δυο αντρες σε τρυφερες στιγμες....
Και ομως,η διαφημηση της durex εχει δυο να γλυκοκοιταζονται.Τελευταια σκηνη.Αποκλειεται πχ να διαφημισεις στην Ελλαδα προφυλακτικο και να δειξεις δυο αντρες σε τρυφερες στιγμες....
Και ομως,η διαφημηση της durex εχει δυο να γλυκοκοιταζονται.Τελευταια σκηνη.
Ποιά η διαφορά της βρεγμένης σανίδας του jumbo που την σταματήσανε
και του τζάμπα των ΜΜ? Είναι διαφήμηση παραπλανητική 100% αφού μόνο τζάμπα δεν αγοράζεις εκεί μέσα. & μόνο που αναφέρεται στη λέξη τζάμπα έπρεπε να τη σταματήσουν.
Το κυριως θεμα ειναι οτι δεν ""ποναει "" η ΜΜ εκεινη που ποναει σε τετοια πραγματα ειναι η διαφημιστικη που εκανε την διαφημιση ....Να το ψαξω ??
(σχεδον) τσαμπα δουλευουν οι εργαζομενοι μαλλον...
Υπηρχε και μια σχετικη τους διαφημιση, κατι σε "τσαμπα τρεχω για εσενα" κλπ...
Δεν ξέρω στην ευρωπαϊκή νομοθεσία τι παίζει αλλά στην αντίπερα όχθη, αν βάλει κάποιος τέτοια παραπλανητική δήλωση σε διαφήμιση, του την πέφτει ο ανταγωνισμός και του αλλάζει τα φώτα....Είναι διαφήμηση παραπλανητική 100% αφού μόνο τζάμπα δεν αγοράζεις εκεί μέσα. & μόνο που αναφέρεται στη λέξη τζάμπα έπρεπε να τη σταματήσουν.
Ποιά η διαφορά της βρεγμένης σανίδας του jumbo που την σταματήσανε
και του τζάμπα των ΜΜ? Είναι διαφήμηση παραπλανητική 100% αφού μόνο τζάμπα δεν αγοράζεις εκεί μέσα. & μόνο που αναφέρεται στη λέξη τζάμπα έπρεπε να τη σταματήσουν.
Το ότι βάζουν την τιμή δεν τους σώνει. Το "τζάμπα" φεύγει σούμπιτο σε κάθε περίπτωση, γιατί δημιουργεί ψευδή προσδοκία (αν θυμάμαι καλά τον όρο).& το τζάμπα πρέπει να το τεκμηριώσεις. Αλλιώς δεν είναι λογικό. Να βγάλω & εγώ διαφήμηση πως είμαι γιατρός? ο καλύτερος
Εξυπακούεται! Γι' αυτό έγραψα ούτε...
edit Στο τέλος της διαφήμισης βάζουν την (τζάμπα) τιμή του προϊόντος διορθώστε με αν δε θυμάμαι καλά, οπότε στηρίζοντε σε αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.