EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Το metronome νομιζω ειναι σε τελειως αλλη κατηγορια τιμης.

Κοιταξε και η EMM LΑΒΣ και η dCS ειναι κορυφη. Στη μεν μια εταιρια με 15000 θα αγορασεις ολη της την τεχνογνωσια στη δε αλλη θα αγορασεις ενα entry level μοντελο. Μην ξεχνας οτι η dCS βρισκεται στην Αγγλια αρα τα 20.000 δολλαρια πρεπει να ειναι γυρω στα 15000 δολλαρια στην Αγγλια. (10000 λιρες περιπου νομιζω). Ενω το αλλο ειναι εχει 10.000 δολλαρια πραγματικα και ερχεται στην τιμη αυτη εδω. Δεν ξερω αν γινομαι καταννοητος...

τα metronome ειναι στην ιδια και πολυ παραπανω κατηγορια τιμης βλ. kallista

ασ πουμε γυρω στα 15000 ευρω
ποια μηχανηματα θα ακουγε κανεις?

για την metronome δεν γραφει κανεις....

Eλα ντέ, για την metronome δεν γράφει κανείς? Την εμπορεύεται ο κ. Ελευθεριάδης. Κορυφαία , τουλάχιστον.

O αντιπρόσωπος της Metronome τυχαίνει να είναι γνωστός μου (εως και φίλος) και μπορώ να σας κανονίσω ένα ραντεβού να ακούσετε τα Metronome , εχει και το κορυφαίο transport-dac (kallisτa) και είναι εξαιρετικό. Και τα υπόλοιπα. Ολα εξαιρετικά. Βγάλτε εσεις συμπέρασμα διότι τα εξίσου εξαιρετικά DCS και EMM δεν τα έχω ακούσει εκτεταμμένα έως και καθόλου τα πρώτα.

πως λεγεται η αντιπροσωπεια της metronome?

Την εισάγει μια εταιρία που δημιουργήθηκε φέτος , της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο κ. Ελευθεριάδης (Κώστας) και από όσο γνωρίζω προς το παρόν τα metronome (και το Kallista) βρίσκονται προς παρουσίαση σε εναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Χαλάνδρι (τον οποίο έχω επισκευθεί). Υπάρχει το τηλέφωνο στο περιοδικό hi-fidelity και έγινε νομίζω και παρουσίαση στο περιοδικό.

Καλά, είναι απίστευτο ρε ..στη μου. Χτυπάς στο Google DCS Puccini, και βρίσκεις με τη μια αυτό που ψάχνεις. Αν μπει γυναίκα στη μέση, ας πούμε αν χτυπήσεις Puccini Turandot DCS, ψάχνεις με τις ώρες και άκρη δε βρίσκεις. Όπου μπει γυναίκα στη μέση, το πράγμα γίνεται μαντάρα. :p

Κώστα πολύ καλό, μην πείς τίποτ' άλλο.

Μόλις επιστρέψουμε τον Σεπτέμβρη να οργανώσουμε μιά ακρόαση;(άν δεν το έχεις προσέξει το έχω γράψει/προτείνει 2-3 φορές μέχρι τώρα).-bye-

Re: Απάντηση: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Αυτα που θα πω ειναι τελειως προσωπικη γνωμη.

1) Πρωτον ξεχνας το Esoteric, νομιζω ειναι αρκετα πιο κατω απο τα αλλα δυο σε αποδοση.

Που το άκουσες μανάρι μου το Esoteric X1 D2 και έβγαλες και το
συμπέρασμα ότι είναι αρκετά πιο κάτω από τα άλλα δύο σε απόδοση?

Πάντως εξαιρετικά καιτα δύο players (Dcs,EmmLabs) το Esoteric είναι και για εμένα μία κλάση πιο κάτω απο άποψη μουσικότητας.Το Emm το έχω ακούσει όπως επίσης και το Esoteric το προηγούμενο όχι το D2 και πιστεύω ένω είναι εξαιρετικό σε ανάλυση είναι αρκετά ''στεγνό'' σε σχέση με τα άλλα δύο.
Πάντως ρίξε και μία ματιά στο πιο ''αναλογικό'' απο όλα αυτά πιστεύω το Sim Andromeda το οποίο έχω και μετά βεβαιότητας σου λέω ότι θα νομίζεις ότι ακούς βινίλιο και όχι ψηφιακή πηγή.

Γεια χαρα σε ολους τους καλοκαιρινους φιλους που ακομα γραφουν σε αυτο το φορουμ και μοιραζοντε εμπειριες με ολους εμας!!!!!!!
Θα ηθελα να πω και γω την αποψη μου σχετικα με εναν νεο σοβαροτατο παικτη στα ψηφιακα οπου πραγματικα εχει προκαλεσει παγκοσμιως το ενδιαφερον απο πολλους να ακουσουν αυτη την υλοποιηση απο την AMR-Abbighton research με το πολυ καλο CD-77.
Αν εχετε διαθεση ριξτε μια ματια σε ενα τεστ που εκανε το STEREOTIMES και με τι μηχανηματα αλλων εταιρειων το κοντραρισαν και με τι τιμες!!!!!
http://stereotimes.com/CD070708.shtml
Αλλωστε σε αυτο το τευχος του High fidelity μπορειτε να δειτε και εκτενεστερα το τεστ που εκανε ο Βαγγελης ο Μαρκουλης για να παρετε μια ιδεα!!!!!!!!
Το συγκεκριμενο player το ειχα ακουσει στην Αγγλια πριν 7 μηνες και απο τοτε ειλικρινα το ταξινομησα στα ονειρα μου σαν μια μελλοντικη αποκτιση οπου περνοντας ο καιρος η θεοβαρη αυτη κατασκευη με το αλουμινενιο κουτι της ηρθε επιτελους σπιτι μου και με ταξιδευει στις μουσικες μου αναζητησεις με τον καλλιτερο δυνατο μουσικο τροπο !!!!!!!
Εχω την εντυπωση οτι δεν εχω CD player αλλα ενα πικαπ χωρις ψηφιακιλα και
jiterica τερτιπια!!!!!!
Ειναι μια μηχανη με τρομερη κατασκευη λαμπατης σχεδιασης οπου η μουσικοτητα κυριαρχει με αναλυση και σωματα αξιοζηλευτα.........
Στην εκθεση της CES στην Αμερικη 10 περιπτερα ειχαν το CD-77 ως player αναπαραγωγης !!!!
Δεν ειναι φθηνο αλλα για καποιον που ψαχνει μια πολυ καλη ψηφιακη πηγη
θεωρω οτι ειναι μια αριστη επιλογη που ειλικρινα δεν υπαρχει περιπτωση να μετανοιωσει για αυτη του τηναγορα....
Στον ηχο του προιγουμενου μηνα ο φιλος ο Κωστας ο Παπαγεωργιου ειχε την ευκαιρια να το ακουσει στο σπιτι μου και να κανει μια παρουσιαση του συστηματος μου στο τευχος αυτο(γεια σου Κωστη...την επομενη φορα θα πιουμε και ουζα με θεα Κορινθιακο)
Σορυ για την εκτενη αναφορα μου αλλα μιας και μιλαω με φιλους χομπιστες θεωρησα οτι αυτοι που ψαχνοντε ....πρεπει να το ακουσουν......βεβαια οι περισσοτεροι θα εχουν την ευκαιρια να το ακουσουν και να το τσεκαρουν απο κοντα στην εκθεση τον Νοεμβριο....
Να ειστε καλα και καλα ψαξιματα λεβεντες μου!!!!!!!

Attachments

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzamr.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzamr.jpg
    27.3 KB · Views: 49
  • 1f02.jpg
    1f02.jpg
    35.6 KB · Views: 67
  • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    26.6 KB · Views: 62
Last edited:
Θα εχω την ευκαρια να το ακουσω πολυ συντομα στο συστημα μου. Οντως τα σχολια παγκοσμιως ειναι τουλαχιστον διθυραμβικα. Σιγουρα ειναι μια κουρφαια πηγη. Ειμαι πολυ περιεργος.

Το μονο που προβληματιζει ειναι η λαμπα. Λαμπα στη πηγη?χμμ...Για ποιο λογο?

Re: Απάντηση: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Θα εχω την ευκαρια να το ακουσω πολυ συντομα στο συστημα μου........ .Miχαλη το μονο σιγουρο ειναι οτι ...θα δυσκολευτεις πολυ να το αποχωριστεις παλλικαρι μου........Κυριολεκτω!!!!!!!

Το μονο που προβληματιζει ειναι η λαμπα. Λαμπα στη πηγη?χμμ...Για ποιο λογο? Ο λογος θα απαντηθει μονος του παλλικαρι μου οταν το στησεις με τα Sarastro σου...........