Γεια χαρα σε ολους τους καλοκαιρινους φιλους που ακομα γραφουν σε αυτο το φορουμ και μοιραζοντε εμπειριες με ολους εμας!!!!!!!
Θα ηθελα να πω και γω την αποψη μου σχετικα με εναν νεο σοβαροτατο παικτη στα ψηφιακα οπου πραγματικα εχει προκαλεσει παγκοσμιως το ενδιαφερον απο πολλους να ακουσουν αυτη την υλοποιηση απο την AMR-Abbighton research με το πολυ καλο CD-77.
Αν εχετε διαθεση ριξτε μια ματια σε ενα τεστ που εκανε το STEREOTIMES και με τι μηχανηματα αλλων εταιρειων το κοντραρισαν και με τι τιμες!!!!!
http://stereotimes.com/CD070708.shtml
Αλλωστε σε αυτο το τευχος του High fidelity μπορειτε να δειτε και εκτενεστερα το τεστ που εκανε ο Βαγγελης ο Μαρκουλης για να παρετε μια ιδεα!!!!!!!!
Το συγκεκριμενο player το ειχα ακουσει στην Αγγλια πριν 7 μηνες και απο τοτε ειλικρινα το ταξινομησα στα ονειρα μου σαν μια μελλοντικη αποκτιση οπου περνοντας ο καιρος η θεοβαρη αυτη κατασκευη με το αλουμινενιο κουτι της ηρθε επιτελους σπιτι μου και με ταξιδευει στις μουσικες μου αναζητησεις με τον καλλιτερο δυνατο μουσικο τροπο !!!!!!!
Εχω την εντυπωση οτι δεν εχω CD player αλλα ενα πικαπ χωρις ψηφιακιλα και
jiterica τερτιπια!!!!!!
Ειναι μια μηχανη με τρομερη κατασκευη λαμπατης σχεδιασης οπου η μουσικοτητα κυριαρχει με αναλυση και σωματα αξιοζηλευτα.........
Στην εκθεση της CES στην Αμερικη 10 περιπτερα ειχαν το CD-77 ως player αναπαραγωγης !!!!
Δεν ειναι φθηνο αλλα για καποιον που ψαχνει μια πολυ καλη ψηφιακη πηγη
θεωρω οτι ειναι μια αριστη επιλογη που ειλικρινα δεν υπαρχει περιπτωση να μετανοιωσει για αυτη του τηναγορα....
Στον ηχο του προιγουμενου μηνα ο φιλος ο Κωστας ο Παπαγεωργιου ειχε την ευκαιρια να το ακουσει στο σπιτι μου και να κανει μια παρουσιαση του συστηματος μου στο τευχος αυτο(γεια σου Κωστη...την επομενη φορα θα πιουμε και ουζα με θεα Κορινθιακο)
Σορυ για την εκτενη αναφορα μου αλλα μιας και μιλαω με φιλους χομπιστες θεωρησα οτι αυτοι που ψαχνοντε ....πρεπει να το ακουσουν......βεβαια οι περισσοτεροι θα εχουν την ευκαιρια να το ακουσουν και να το τσεκαρουν απο κοντα στην εκθεση τον Νοεμβριο....
Να ειστε καλα και καλα ψαξιματα λεβεντες μου!!!!!!!