EMO & TRENDY

Re: Απάντηση: Re: EMO & TRENDY

γιατι πρεπει να το κανουν με ολο το Σχολειο για να μην χωρισουν στο Γαμο τους στα 35 + τους ;;;;;;;;;

εδω δεν μιλαμε για τις ... εμπειριες που ισως εχουνε /με ολοι σαν πιτσιρικαδες ! μιλαμε για ΚΥΡΙΩΛΕΚΤΙΚΟ χασιμο των οριων και του ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ !!!!!!!!
...

ηθελα να ξερα τα κοριτσακια που ξεκ#λιαζονται μπροστα στα κινητά των συμμαθητών τους, σκεφτονται ότι ισως το βιντεακι να φτασει στα ματια του πατερα τους και να παθει εγκεφαλικο ? αλλα ετσι να μαθανε οι μαναδες τους ( = παλι οι γυναικες φταινε για ολα χαχαχαχ :flipout:)

Re: Απάντηση: Re: EMO & TRENDY

ηθελα να ξερα τα κοριτσακια που ξεκ#λιαζονται μπροστα στα κινητά των συμμαθητών τους, σκεφτονται ότι ισως το βιντεακι να φτασει στα ματια του πατερα τους και να παθει εγκεφαλικο ? αλλα ετσι να μαθανε οι μαναδες τους ( = παλι οι γυναικες φταινε για ολα χαχαχαχ :flipout:)

Eλα ρε συ , πως κανης ετσι ? τα παιδια κανουν demo για να βρουν δουλεια αργοτερα στο δημοσιο .:flipout:

εγώ θα ήθελα να μάθω, πόσοι από τους συμμετέχοντες στο παρόν θέμα έχουν παιδιά και αν έχει περάσει από το μυαλό τους ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν (έστω και με διαφορετικά σύμβολα) ΜΠΟΡΕΙ να αφορούν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιδί....

ή μήπως νομίζουν ότι ξορκίζουν το κακό, επειδή υποσυνείδητα αναφέρονται στα παιδιά ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....:tdown:

εγώ θα ήθελα να μάθω, πόσοι από τους συμμετέχοντες στο παρόν θέμα έχουν παιδιά και αν έχει περάσει από το μυαλό τους ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν (έστω και με διαφορετικά σύμβολα) ΜΠΟΡΕΙ να αφορούν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιδί....

ή μήπως νομίζουν ότι ξορκίζουν το κακό, επειδή υποσυνείδητα αναφέρονται στα παιδιά ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....:tdown:

Oι εκφρασεις ειναι αυτες που χρησιμοποιουμε ολοι στην καθημερινοτητα μας , που χρησιμοποιουν τα ιδια τα παιδια , οι εκφρασεις μας πειραξαν ?

Εκτος αν προκειται για το κλασικο πια θεμα της αισθητικης εικονας του φορουμ..

Οταν προκειτε για λαθος ............ΠΑΝΤΑ φταινε ολοι οι αλλοι και ποτε τα δικα μας παιδια .
Ειναι Greece made αυτος ο νομος , να φταινε οι κακες παρεες , οι δασκαλοι , οι καθηγητες και γενικοτερα ολοι οι αλλοι εκτος απο το παιδι μας .

Ετσι κανουμε και energy save βαζοντας το προγραμα του Kid alert στο sleep mode .

ΥΣ
Κατα τον ιδιο τροπο που ψηφιζουμε ...........μεγαλωνουμε και τα παιδια μας , ετσι ολο και καποιος θα υπαρχει να του φορτωσουμε τα κακως κειμενα .

α καλά εντάξει.. πρέπει ντε και καλά όλα να είναι στο ένα ή στο αλλο άκρο. Μέση δεν υπάρχει..

Ακολουθώντας λοιπόν το δικό σου σκεπτικό επιχειρηματολογίας, τα κοριτσάκια που ρουφάνε τους συμμαθητές τους μπροστά στους υπολοιπους μεσα στην τάξη απο το γυμνάσιο, δεν θα χωρίσουν στα 30τους γιατι θα εχουν χαρεί την ζωή... Ενώ οι σεμνότυφες ανοργασμικές μυξοπαρθένες ξαφνικά θα ανακαλύψουν τον ερωτα και θα χωρισουν για να κανουν ότι δεν εκαναν εφηβες..

μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα... ισα-ισα που το γεγονός των αυξημένων διαζυγίων στην συγχρονη εποχή, στην οποια οι νεοι είχαν όντως την ελευθερία και δυνατότητα να ζησουν την ζωή τους (σε αντιθεση με τους γονείς μας), αποδεικνύει το ακριβώς αντιθετο.

Θα το δουμε αυτο...τα ζευγαρια που παντρευονται και χωριζουν και ανηκουν πχ στην ηλικια των 30 +-( γιατι εκει γινονται οι περισσοτεροι γαμοι) ειναι μια γενια πισω απο τα σημερινα παιδακια...και πριν 10 -15 χρονια που ηταν αυτοι νεοι ποσα περιστατικα με κοριτσακια που βγαινανε σε κινητα με περιπτυξεις ηξερες ?
Δεν ξερω μπορει αυτη η σημερινη ευκολια στο σεξ να οδηγησει αργοτερα σε μια μεταστροφη , μπορει και οχι..

Oι εκφρασεις ειναι αυτες που χρησιμοποιουμε ολοι στην καθημερινοτητα μας , που χρησιμοποιουν τα ιδια τα παιδια , οι εκφρασεις μας πειραξαν ?

Εκτος αν προκειται για το κλασικο πια θεμα της αισθητικης εικονας του φορουμ..

ρώτησα κάτι, απάντηση δεν πήρα...

αντ αυτού άλλες σοφιστείες...:SFGSFGSF:

Το θέμα της αισθητικής εικόνας του φόρουμ, δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

ρώτησα κάτι, απάντηση δεν πήρα...

αντ αυτού άλλες σοφιστείες...:SFGSFGSF:

Το θέμα της αισθητικής εικόνας του φόρουμ, δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Σου απαντησε ο smoothbore , σου απαντησα και εγω (που δεν εκφραστηκα ετσι ,αλλα δεν συγκινηθηκα κιολας )..τι απαντηση περιμενεις ?

εγώ θα ήθελα να μάθω, πόσοι από τους συμμετέχοντες στο παρόν θέμα έχουν παιδιά

αυτή ήταν η ερώτηση....
Αλλά...είναι πιό εύκολο να απαντήσει κανείς στο ...εύκολο...

εγώ θα ήθελα να μάθω, πόσοι από τους συμμετέχοντες στο παρόν θέμα έχουν παιδιά

αυτή ήταν η ερώτηση....
Αλλά...είναι πιό εύκολο να απαντήσει κανείς στο ...εύκολο...

Eγω οχι παντως.....παντως αν ειχα γιο η κορη δεν θα εκφραζομουν με αυτες τις λεξεις....βεβαια αν ειχα παιδι που ανηκε στο πολιτικο γραφειο καποιου μπορει να μην ελεγα οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι ψευτες , αν ειχα παιδι ιερωμενο μπορει να μην ελεγα οτι ολοι οι παπαδες ειναι κλεφτες , αν ειχα παιδι δημοσιο υπαλληλο μπορει να μην ελεγα οτι ολοι ειναι τεμπεληδες ,(οι αλλοι μπορει να συνεχιζαν να τα ελεγαν..)...σε καλυψα καθολου ?

Last edited:
Μηπως να ασχολιομασταν καλυτερα με το ιδιο το προβλημα απο την ιδια τη γλωσσα ?

πολλές φορές η ίδια η γλώσσα που χρησιμοποιούμε, δηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ασχολούμαστε με το θέμα, ή πως το βλέπουμε...

Εγώ πάντως καλύφθηκα (όσον αφορά προς εσένα - μιά και η ερώτησή μου ήταν γενική)

πολλές φορές η ίδια η γλώσσα που χρησιμοποιούμε, δηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ασχολούμαστε με το θέμα, ή πως το βλέπουμε...

Εγώ πάντως καλύφθηκα (όσον αφορά προς εσένα - μιά και η ερώτησή μου ήταν γενική)

Last off topic

Βεβαια θα επρεπε να συνειδητοποιησουμε οτι οποιαδηποτε κριτικη κανουμε μπορει να αφορα το παιδι καποιου , τη γυναικα καποιου, τον αδελφο καποιου ..ετσι δεν ειναι ? Η μηπως εκει να το παραβλεψουμε λιγο ?

δηλαδή άντε κανα 15χρονο κοριτσάκι που ψάχνει για κανα στερεοφωνικό να φτάσει να διαβάσει αυτά που γράφτηκαν εδώ ....

Sorry αλλά εγώ δεν θα πάρω ...

δηλαδή άντε κανα 15χρονο κοριτσάκι που ψάχνει για κανα στερεοφωνικό να φτάσει να διαβάσει αυτά που γράφτηκαν εδώ ....

Sorry αλλά εγώ δεν θα πάρω ...

Δεν εχετε εντελως αδικο...η γλωσσα που χρησιμοποιηθηκε δεν ειναι και η καλυτερη αλλα επιμενω οτι τα σημερινα παιδια εχουν δει και εχουν ακουσει πολυ περισσοτερα απο οτι νομιζουμε , και επισης πρεπει να αποφασιστει αν αυτο το φορουμ ειναι ενα φορουμ που απευθυνεται και διαβαζεται απο παιδια , γιατι αμα ειναι ετσι πρεπει να αναθεωρηθει ο τροπος που γραφουμε ολοι μας , και να ειμαστε προσεκτικοι ...αλλα σε ολα τα θεματα...

όσο αυτο για το αν τους παίρνουν στην δουλειά που υπόθηκε δεν έχει καμία σχέση το πώς φαίνεσαι, τι σκέφτεσαι απλά να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. Στην Γαλλία είδα υπάλληλο σε εκδοτήριο εισιτηρίων τίγκα στο σκουλαρίκι και το μαλλί punk...και δεν ήταν η μόνη περίπτωση.

πριν χρόνια σε μια μεγάλη εταιρεία που δούλευα οργανώθηκε ένα ταξίδι για κάποιους στην Αγγλία - επίσκεψη στα κεντρικά της πολυεθνικής που θα μας αγόραζε.
Οι περισσότεροι όταν γύρισαν μονολογούσανε " πω πω Πανσπερμία ..!!" ... "ρε συ εκεί μέσα δουλεύανε μαύροι, κινέζοι , άραβες με κελεμπίες ..." .... " τον τύπο με τα κοτσιδάκια ράστα στο Λογιστήριο τον είδατε ??" .... " την γκόμενα με τα σκουλαρίκια στο πρόσωπο ?? " (όχι δεν την είπανε πουτ@ν@) ...... και άλλα ωραία ...... βέβαια όλοι όσοι τα λέγανε αυτά ήταν πάνω από 50 χρονών (δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι) .... αλλά μερικοί νέοι (όχι απαραίτητα στην ηλικία) που ήταν μαζί προσέξανε άλλα πράγματα (υποδομές, οργάνωση, περιβάλλον κλπ κλπ κλπ αλλά σίγουρα όχι φάτσες).

Γιατι μπορει ενα κοριτσακι να το τραβηξει το θεμα ''εμο'' και να το διαβασει..αλλα μπορει πχ να το τραβηξει και το θεμα του φοιτητη που εκαψε το σκυλακι...τι θα σκεφτοταν λοιπον οταν ολοι εδω μεσα υποστηριζαν ουτε λιγο ουτε πολυ ...να τον κρεμασουμε...ας μην ειμαστε (ολοι μας..και εγω μαζι..) λοιπον υποκριτες και ας αποφασισουν μερικοι ποια ειναι τα ορια ακριβως..

Δεν εχετε εντελως αδικο...η γλωσσα που χρησιμοποιηθηκε δεν ειναι και η καλυτερη αλλα επιμενω οτι τα σημερινα παιδια εχουν δει και εχουν ακουσει πολυ περισσοτερα απο οτι νομιζουμε , και επισης πρεπει να αποφασιστει αν αυτο το φορουμ ειναι ενα φορουμ που απευθυνεται και διαβαζεται απο παιδια , γιατι αμα ειναι ετσι πρεπει να αναθεωρηθει ο τροπος που γραφουμε ολοι μας , και να ειμαστε προσεκτικοι ...αλλα σε ολα τα θεματα...

τα γραπτά μένουν ...

και είναι προσβάσιμα από όλους (πιστέυω πιο εύκολα από τα 15χρονα παρά από τους άνω των ήντα που δεν έχουν καμία σχέση με υπολογιστές).

Γιατι μπορει ενα κοριτσακι να το τραβηξει το θεμα ''εμο'' και να το διαβασει..αλλα μπορει πχ να το τραβηξει και το θεμα του φοιτητη που εκαψε το σκυλακι...τι θα σκεφτοταν λοιπον οταν ολοι εδω μεσα υποστηριζαν ουτε λιγο ουτε πολυ ...να τον κρεμασουμε...ας μην ειμαστε (ολοι μας..και εγω μαζι..) λοιπον υποκριτες και ας αποφασισουν μερικοι ποια ειναι τα ορια ακριβως..

άλλο είναι να τοποθετηθείς σε μία συγκεριμένη πράξη - ενέργεια - πρόσωπο και να κρίνεις ή ακόμη και να προτείνεις την ποινή που εσύ νομίζεις οτι αρμόζει

και άλλο να κρίνεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων από αυτά που διαβάζεις στις εφημερίδες , και όχι απλώς να κρίνεις αλλά να υποβαθμίζεις

και επισης πρεπει να αποφασιστει αν αυτο το φορουμ ειναι ενα φορουμ που απευθυνεται και διαβαζεται απο παιδια , γιατι αμα ειναι ετσι πρεπει να αναθεωρηθει ο τροπος που γραφουμε ολοι μας , και να ειμαστε προσεκτικοι ...αλλα σε ολα τα θεματα...

πάντως δεν είναι ούτε θα είναι ποτέ adult site....

γιά τον παραπάνω λόγο θέλησα να παρέμβω και από ό,τι κατάλαβα οι προβληματισμοί μου δεν ήταν μόνο δικοί μου...