EMO & TRENDY

πέρα απ την πλακα νομίζω ότι μεγαλύτερο κακό σ αυτή την κοινωνία κάνουν οι
"μυαλωμένοι" 30ρηδες--40ρηδες--50ρηδες παρά τα 15 χρονα ,,,ότι ταμπέλα και να χουν βάλει πάνω απ το κεφάλι τους...

πέρα απ την πλακα νομίζω ότι μεγαλύτερο κακό σ αυτή την κοινωνία κάνουν οι
"μυαλωμένοι" 30ρηδες--40ρηδες--50ρηδες παρά τα 15 χρονα ,,,ότι ταμπέλα και να χουν βάλει πάνω απ το κεφάλι τους...

Εεε τι λεμε καλε μου τοσα ποστ τωρα ? Οτι φταινε τα νομοσχεδια του Ρεπα ?

Εεε τι λεμε καλε μου τοσα ποστ τωρα ? Οτι φταινε τα νομοσχεδια του Ρεπα ?

α δεν λέγατε για τον Ρεππα τόση ώρα?:ears:......μάλλον προσπέρασα κάποια posts,,,μην με παρεξηγείτε,,, τώρα γύρισα από δουλειά....

α δεν λέγατε για τον Ρεππα τόση ώρα?:ears:......μάλλον προσπέρασα κάποια posts,,,μην με παρεξηγείτε,,, τώρα γύρισα από δουλειά....

αντε συγχωρεμενος

Attachments

• 3143915_10.jpg
    3143915_10.jpg
    45.1 KB · Views: 6
αντε καλυνηχτα ωρα για σχολασμα την καναμε την καλη πραξη σημερα , γελασε καποιος :flipout:.
Παω για εναν emo υπνο στον τρεντυ καναπε μου ...............

εγώ προτείνω το εξής,,,,να βγάλουμε βρώμα προς τα έξω ότι υπάρχει και μια άλλη φυλή οι AUDIO FANATICS (εμείς δηλαδή) οι οποίοι είναι ορκισμένοι εχθροί του κακού ήχου και της κακής μουσικής γενικότερα,,,:flipout:

Ναι, μετά όμως θα αναλάβει η μουσική κατηγορία να ξεσκαρτάρει τις καλές μουσικές από τις κακές! :argue:

Εκεί να δεις γέλιο που έχει να πέσει! :flipout:

Ον τόπικ τώρα, μήπως, αναρωτιέμαι μήπως, αυτά τα φαινόμενα, οι μόδες, οι τάσεις κλπ. δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται;

Μην ξεχνάμε, πριν μια δεκαετία (που ήμουν εγώ έφηβος) δεν υπήρχαν κινητά με κάμερες και ίντερνετ να αναμεταδίδονται τα βίντεο γρήγορα, οπότε και δε μαθαίνονταν τα "αίσχη" μας.
Τώρα, οι δημοσιογράφοι (μη χ3σω), φουσκώνουν το κάθε γεγονός που περιλαμβάνει ή υπονοεί κάτι από το τρίπτυχο της καλής ακροαματικότητας: Σεξ, βία, ξεκατίνιασμα.
"το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας"
"που βαδίζουν τα παιδιά μας"
κι άλλα όμορφα.

Μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν; Μήπως απλά καθόματε και ασχολούμαστε με τους έμο και τους τρέντυ, αντί να κοιτάξουμε πώς θα συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα σ' αυτή τη χώρα (και στον κόσμο κατ' επέκταση);

Απάντηση: Re: EMO & TRENDY

Ναι, μετά όμως θα αναλάβει η μουσική κατηγορία να ξεσκαρτάρει τις καλές μουσικές από τις κακές! :argue:

Εκεί να δεις γέλιο που έχει να πέσει! :flipout:

Ον τόπικ τώρα, μήπως, αναρωτιέμαι μήπως, αυτά τα φαινόμενα, οι μόδες, οι τάσεις κλπ. δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται;

Μην ξεχνάμε, πριν μια δεκαετία (που ήμουν εγώ έφηβος) δεν υπήρχαν κινητά με κάμερες και ίντερνετ να αναμεταδίδονται τα βίντεο γρήγορα, οπότε και δε μαθαίνονταν τα "αίσχη" μας.
Τώρα, οι δημοσιογράφοι (μη χ3σω), φουσκώνουν το κάθε γεγονός που περιλαμβάνει ή υπονοεί κάτι από το τρίπτυχο της καλής ακροαματικότητας: Σεξ, βία, ξεκατίνιασμα.
"το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας"
"που βαδίζουν τα παιδιά μας"
κι άλλα όμορφα.

Μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν; Μήπως απλά καθόματε και ασχολούμαστε με τους έμο και τους τρέντυ, αντί να κοιτάξουμε πώς θα συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα σ' αυτή τη χώρα (και στον κόσμο κατ' επέκταση);

+1000

εγώ θα ήθελα να μάθω, πόσοι από τους συμμετέχοντες στο παρόν θέμα έχουν παιδιά

αυτή ήταν η ερώτηση....
Αλλά...είναι πιό εύκολο να απαντήσει κανείς στο ...εύκολο...

εγω δεν εχω !

αλλα φοβαμε για την ανηψια μου που ειναι ακομα μωρο ...

οταν θα βγει να παει στο Ελληνικο Μπ@υρδελο πλεον .... σχολειο τοτε θα τρεμω πιο πολυ μηπως και ενταχτει η στους φρεντυ η στους ΞΕΜΟ .....

α.......στα διαλα ....λες και δεν μπορουν να ειναι ο εαυτος τους πρεπει οπωσδηποτε να ειναι κατι !

α καλά εντάξει.. πρέπει ντε και καλά όλα να είναι στο ένα ή στο αλλο άκρο. Μέση δεν υπάρχει..

Ακολουθώντας λοιπόν το δικό σου σκεπτικό επιχειρηματολογίας, τα κοριτσάκια που ρουφάνε τους συμμαθητές τους μπροστά στους υπολοιπους μεσα στην τάξη απο το γυμνάσιο, δεν θα χωρίσουν στα 30τους γιατι θα εχουν χαρεί την ζωή... Ενώ οι σεμνότυφες ανοργασμικές μυξοπαρθένες ξαφνικά θα ανακαλύψουν τον ερωτα και θα χωρισουν για να κανουν ότι δεν εκαναν εφηβες..

μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα... ισα-ισα που το γεγονός των αυξημένων διαζυγίων στην συγχρονη εποχή, στην οποια οι νεοι είχαν όντως την ελευθερία και δυνατότητα να ζησουν την ζωή τους (σε αντιθεση με τους γονείς μας), αποδεικνύει το ακριβώς αντιθετο.

συμφωνω !!

δεν νομιζω οτι επειδη στην εποχη των Γονεων μας ηταν ΤΑΜΠΟΥ και ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ο χωρισμος ......γιαυτο δεν χωριζαν !!!
ενω τωρα με το τσακ χωριζουν...
ΔΕΝ το πιστευω οτι τωρα χωριζουν επειδη ειναι Ευκολο!

απλα χωριζουν /με γιατι ΤΟΥΣ/ΜΑΣ τρωει ο ποπος μας !!!!!!!!!

Απλα δεν εχουμε σεβασμο για τον συντροφο Γυναικα /Ανδρας μας και γιαυτο χωριζουμε !!!!

απλα ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ να εχουμε σεβασμο στο σχολειο στην οικογενεια μας και σαν μεγαλωσουμε μεταφερουμε οτι μαθαμε στο Σπιτι μας ......

και αντι να κανουμε οικογενεια φτιαχνουμε δραματα ...... :grandpa:

Eγω οχι παντως.....παντως αν ειχα γιο η κορη δεν θα εκφραζομουν με αυτες τις λεξεις....βεβαια αν ειχα παιδι που ανηκε στο πολιτικο γραφειο καποιου μπορει να μην ελεγα οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι ψευτες , αν ειχα παιδι ιερωμενο μπορει να μην ελεγα οτι ολοι οι παπαδες ειναι κλεφτες , αν ειχα παιδι δημοσιο υπαλληλο μπορει να μην ελεγα οτι ολοι ειναι τεμπεληδες ,(οι αλλοι μπορει να συνεχιζαν να τα ελεγαν..)...σε καλυψα καθολου ?

ετσι ακριβως ειναι !!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: EMO & TRENDY

Δεν αντέχω..
ΕΜΟ είναι οι κάτοχοι LCD
TRENDY οι κάτοχοι PLASMA
:BDGBGDB55:

αντε, χρονιάρες μέρες με τι ασχολείστε.-bye-

________
Αη Βασίλης

emo οι lcd;

Αφού δεν δείχνουν βαθύ μαύρο και αυτοί είναι μέσα στη μαύρη μαυρίλα
:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EMO & TRENDY

emo οι lcd;

Αφού δεν δείχνουν βαθύ μαύρο και αυτοί είναι μέσα στη μαύρη μαυρίλα
:flipout::flipout:

Είναι, είναι ΕΜΟ οι LCD.....αυτοκαταστροφικές...με θολούρα στην κίνηση....χωρίς το μαύρο που θα ήθελαν....