Ευχαριστώ!
Με πρόλαβες.. όντως το μισό φιλέτο που έχει μείνει σκέφτομαι να το φτιάξω στην λαδόκολα!

4 τρόποι για σολωμό που είδα στο βιντεάκι..
Όντως έβαλα λίγο σάλτσα σόγιας για να "σπάσει" λίγο η γεύση του.. γιατί δεν μου αρέσει η πολύ έντονη γεύση της ψαρίλας γενικά..
Χάρη όντως αφήνει οσμή ο σολωμός!

Τον έφτιαξα στην σχάρα της φριτέζας και χρειάστηκαν 2 πλυσίματα (στο χέρι..) για να φύγει γενικά καλά η οσμή..
** Η σχάρα θα μου φανεί όντως χρήσιμη εδώ..
θα την έχω για κρεατικά η ψάρια.. και το καλαθάκι για πατάτες, τυροπιτάκια και σχετικά!
Ο κάδος πάντως καθάρισε με ένα πλύσιμο από τα λίγα λάδια.. και γενικά μου έχει κάνει εντύπωση..
με την επίστρωση που έχει, καθαρίζει εύκολα.. και γενικά η επίστρωση απωθεί όλα τα υγρά που έρχεται σε επαφή! :a0210: