Re: Απάντηση: Εμπειρίες με 7?
Θεός....
Μέχρι στιγμής 3 και εγώ 4.
Εμπειρίες με 7 δεν έχω.
Θεός....
Μέχρι στιγμής 3 και εγώ 4.
Εμπειρίες με 7 δεν έχω.
Ε, εντάξει το έχουμε τραβήξει πολύ το θέμα με τα Vista.
Ναι, ήταν ψιλομανουριάρικα αλλά όχι όσο τραγικά όσο έχει καταντήσει να λέγεται.
Το γεγονός και μόνο ότι τα 7 είναι απλώς optimized Vista κάτι λέει.
Και φυσικά καμία σύγκριση με 98->Me.
Τα 7 πάντως ήταν μια ευχάριστη εκπληξούλα για εμένα. Οι αισθητικές / πρακτικές βελτιώσεις (που ναι, έπρεπε να είναι στα Vista) δίνουν έναν άλλον ʽαέρα στη χρήση.
λοιπόν ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις.
Βασικά με ενδιαφέρει γιά το σπίτι σε λαπτοπ σε πιθανή αντικατάσταση άλλου.
Εχω ήδη ένα 3ετίας και βάλε, με amd turion 1.κάτι και xp.
Με ένα gb πάει πολύ καλά.
Αντίστοιχα το ίδιο καλά πάει το λάπτοπ της συζύγου με core2duo και 4 gb vista.
Το ερώτημα είναι τι επεξεργαστή πρέπει να πάρω και μνήμη γιά νέο μηχάνημα με vista ώστε να δουλεύω ικανοποιητικά.
Κύρια χρήση αναπαραγωγή μουσικής.
Επειδή το φορμάτ δεν θα το γλιτώσω σκέφτομαι τα 7άρια.
Από συμβατότητες σε ματρόσκες (αναπαραγωγή κλπ) πως πάνε?
Επειδή το φορμάτ δεν θα το γλιτώσω σκέφτομαι τα 7άρια.
Από συμβατότητες σε ματρόσκες (αναπαραγωγή κλπ) πως πάνε?
Δεν είχα ποτέ μου vista Δημήτριε.
Μπορώ στον υπάρχον σκληρό, να περάσω τα 7 παράλληλα με τα XP, και να με ρωτάει με ποιο απ τα 2 θέλω να ξεκινήσω? (Δεν τον έχω σε partition)
Δεν είχα ποτέ μου vista Δημήτριε.
Μπορώ στον υπάρχον σκληρό, να περάσω τα 7 παράλληλα με τα XP, και να με ρωτάει με ποιο απ τα 2 θέλω να ξεκινήσω? (Δεν τον έχω σε partition)
Χμ, δε θυμάμαι αλλά νομίζω αν καταργήσεις εντελώς το UAC, τρέχουν όλα σαν admin. Ίσως φταίει η κάρτα γραφικών (9600XT), σαν κάτι να είχα διαβάσει για προβλήματα Nvidia-Powerstrip. Θα περιμένω λίγο πάντως και θα τα ξαναβάλω, είναι εξαιρετικά.Στο HTPC μου το Powerstrip παίζει μια χαρά στα 7 με κάρτα γραφικών Ati 4550. Μήπως δεν το τρέχεις ως administrator?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.