Eχει δοκιμασει κανεις το Remote Desktop των 7 ?
Εγω γιατι δεν μπορω να συνδεθω...?:bigcry:Ναι, κανένα πρόβλημα...
Home Premium εχω ναι. Αλλα νομιζω πως υπαρχει σε ολες τις εκδοσεις.Μηπως εχειw την εκδοση home και οχι καποια καλύτερη όπως πχ professional ή ultimate
Δυστυχώς, δε βρήκα ακόμα τρόπο να βάλω Hotkey για εναλλαγή οθονών, οπότε προσωρινά επιστροφή στα XP. Το Powerstrip δε φαίνεται να λειτουργεί στα 7 και οι drivers της Nvidia για τα 7 δεν το υποστηρίζουν.
Δυστυχώς μάλλον είναι θέμα των drivers της Nvidia για Win 7 γιατί στα XP, το Powerstrip τελικά λειτουργεί με τη συγκεκριμένη κάρτα (αν και δεν ενεργοποιείται το "enable color correction").Με την συγκεκριμένη κάρτα είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει πρόβλημα, είναι γνωστή η κακή σχέση του Powerstrip με την Nvidia.
Να ρωτήσω κάτι και γω με την σειρά μου..
Έχω κλειδί για τα Windows 7 Professional GR, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σε Windows 7 Professional EN??
Επίσης ένα κλειδί σε πόσα pc μπορεί να μπει?
Επίσης ένα κλειδί σε πόσα pc μπορεί να μπει?
Είναι απόλυτη η Microsoft εδώ ή υπάρχει ευελιξία; Πχ. αν κάνω activate σε 2 pc το ίδιο (retail) κλειδί και δεν τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα θα υπάρξει πρόβλημα; Αυτή η περίπτωση δε διαφέρει πολύ από το να αναβαθμίσει κάποιος το pc του και να ξαναπεράσει τα (retail πάντα) Windows, κάτι που είναι εντελώς νόμιμο.1 (εφόσον τα ενεργοποιήσεις)
Είναι απόλυτη η Microsoft εδώ ή υπάρχει ευελιξία; Πχ. αν κάνω activate σε 2 pc το ίδιο (retail) κλειδί και δεν τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα θα υπάρξει πρόβλημα; Αυτή η περίπτωση δε διαφέρει πολύ από το να αναβαθμίσει κάποιος το pc του και να ξαναπεράσει τα (retail πάντα) Windows, κάτι που είναι εντελώς νόμιμο.
Αν και είμαι μεγαλος οπαδος του ubuntu, βρίσκω τα windows 7 άνετα σαν τον καναπέ μου:blush: Για σύνγχρονο μηχάνημα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο (τα ΧΡ δε βλέπουν όλη τη μνήμη, αφήνουν τα μισά registers του CPU να κάθονται...)
Λοιπον μιας που εβαλα και εγω τα 7,σαν πρωτη αποψη,υπερταχυτατα.Τα Vista μοιαζουν σα "χαλασμενα" μπροστα τους.Το μονο προβλημα που εχω,μπορει να μη συμβει και σε πολλους βεβαια,ειναι οτι εχω καποια μικροπροβληματακια με τους drivers της VGA 4850 πιο συγκεκριμενα.Απλα δε μου τρεχει το ati catalyst ,δε βρισκει ενα αρχειο, δε ξερω τι ακριβως τι,απλα αναμενουμε για νεοτερες εκδοσεις.
Γενικα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το κρυφό administrator account και να δείς αν θα τρέξει από εκεί. Στα Vista μου είχε λύσει το ιδιο πρόβλημα. Μάλλον φταίει ο catalyst γιατί είναι ο μόνος που κολλάει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.