supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
δεν ειναι σαφες
δηλ απο 222 με wasapi μεχρι τωρα ακουει με 222 με ασιο?
Εγκατέστησα τη νύχτα την κάρτα και το λογισμικό, όμως δεν μου βγάζει στο output επιλογή για : ''ASIO EMU 0404 / USB ''. Μήπως δεν έχει εγκατασταθεί; Κατέβασα βεβαίως τo asio από την ιστοσελίδα του φούμπαρ. Κάτι δεν κάνω καλά, όμως δεν ξέρω τι. Από την άλλη έχω ήχο και μάλιστα καλής ποιότητας. Υπάρχει καμμιά σκέψη;
λεει: μέχρι να ενεργοποιήσω την 0404
και: αναρωτιέμαι πως θα είναι με την 0404.
άρα τώρα δεν ακούει με την 0404.
το ερώτημα παραμένει: με τί άκουγε πριν και με τι τώρα?
μάλλον είναι απορροφημένος....
(και ευτυχισμένος)
όπως και νάχει το ερώτημα είναι ακαδημαικο
δηλαδη νομίζω ότι δεν είχε άλλη εμπειρία με άυλη μουσική, εκτός της 222, και πριν, από cd
πάντως σκέφτομαι και εγώ μια 0404 (αν και είμαι καλυμένος από άποψης hifi) σαν ηχογραφιστικό εργαλείο αν και έχω πάλι και άλλες εναλλακτικές για την κιθάρα.
Είναι καθαρά επαγγελματικό εργαλείο και τίμιο.
Ειδικά η 0404 είναι πολυεργαλείο.
Μέχρι και σε και σε μικρό καφέ την έχω δει,να εκτελεί χρέη dac.
Έχει και τις ισορροπημένες εξόδους που βολεύουν.
Απ' την άλλη η μικρή,για προσωπικές ηχογραφήσεις,μια κιθάρα κι ένα μικρόφωνο π.χ.,είναι ιδανική.
Έχει και phantom 5V για τα μικρόφωνα που το χρειάζονται ή για τα μετρητικά.(Δεν έχω δοκιμάσει μικρόφωνο και δεν ξέρω,αλλά κάποιοι περνούν εκεί τα μικρόφωνα για ισοστάθμιση του χώρου επειδή έχει και προενισχυτή γραμμής.)
Η EMU 404 USB και Fostex 4.0 είναι αληθινοί Giant Killers. Ξεμπροστιάζουν πολύ-μα πάρα πολύ ακριβότερα συστήματα.
Να τα χαίρεσαι και να τ' απολαμβάνεις!![]()
τελικά η 404 έχει volume control για ενεργά ηχεία?
Και πόσο κάνει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.