Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δεν υπάρχουν τέτοια χωσίματα σήμερα Σπύρο.
Είναι για κλάματα η σημερινή (τ)ραπ.
Ενα ατέλειωτο μουρμουρητό,μια γκρίνια συνεχόμενη με auto tune,Βαριούνται να ραπάρουν, χέσε μέσα..
Πολύ γ@μ@το !Χώσιμο κάργα,γλώσσα που τσακίζει και μουσική όσο (και ότι) πρέπει.Συντομογραφίες.
Freeway & Jake One - Know What I Mean
Ποστάρεις διαμαντάκια και τρελλαίνομαι για αυτό το νήμα.Είναι από τα λατρεμένα μου.Λοιπόν..Ακoύστε πως έχει η κατάσταση..Ο Ihsahn των Emperor και ο Steven Wilson (Porcupine Tree ,No-Man κ.α.) βγήκαν και είπαν φόρα παρτίδα πως το σωστό hip hop πάει την μουσική μπροστά.
Ας μην περιμένουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας πει τη γνώμη του.
Earl Sweatshirt-Hoarse
Διαμαντάκια δεν ξέρω αν είναι Δημήτρη, (για πολλούς είναι σκουπίδια) ,αλλά σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό.Ποστάρεις διαμαντάκια και τρελλαίνομαι για αυτό το νήμα.Είναι από τα λατρεμένα μου.
Εξαιρετικό !
Ωραίο, μακάρι να προωθούσαν τέτοια..Λοιπόν..Ακoύστε πως έχει η κατάσταση..Ο Ihsahn των Emperor και ο Steven Wilson (Porcupine Tree ,No-Man κ.α.) βγήκαν και είπαν φόρα παρτίδα πως το σωστό hip hop πάει την μουσική μπροστά.
Ας μην περιμένουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας πει τη γνώμη του.
Earl Sweatshirt-Hoarse
"Tραγουδάνε" και ο 2pac με τον Eminem. Ωραίοι καιροί..Ωραίο, μακάρι να προωθούσαν τέτοια..
Θυμήθηκα και ένα που ειχα προσέξει, ισως λόγω του συμφωνικού στύλ
50 Cent - Ready For War HQ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.