Δεν υπάρχουν τέτοια χωσίματα σήμερα Σπύρο.
Είναι για κλάματα η σημερινή (τ)ραπ.
Ενα ατέλειωτο μουρμουρητό,μια γκρίνια συνεχόμενη με auto tune,Βαριούνται να ραπάρουν, χέσε μέσα..
Πολύ γ@μ@το !Χώσιμο κάργα,γλώσσα που τσακίζει και μουσική όσο (και ότι) πρέπει.Συντομογραφίες.
Freeway & Jake One - Know What I Mean
Ποστάρεις διαμαντάκια και τρελλαίνομαι για αυτό το νήμα.Είναι από τα λατρεμένα μου.Λοιπόν..Ακoύστε πως έχει η κατάσταση..Ο Ihsahn των Emperor και ο Steven Wilson (Porcupine Tree ,No-Man κ.α.) βγήκαν και είπαν φόρα παρτίδα πως το σωστό hip hop πάει την μουσική μπροστά.
Ας μην περιμένουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας πει τη γνώμη του.
Earl Sweatshirt-Hoarse
Διαμαντάκια δεν ξέρω αν είναι Δημήτρη, (για πολλούς είναι σκουπίδια) ,αλλά σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό.Ποστάρεις διαμαντάκια και τρελλαίνομαι για αυτό το νήμα.Είναι από τα λατρεμένα μου.
Εξαιρετικό !
Ωραίο, μακάρι να προωθούσαν τέτοια..Λοιπόν..Ακoύστε πως έχει η κατάσταση..Ο Ihsahn των Emperor και ο Steven Wilson (Porcupine Tree ,No-Man κ.α.) βγήκαν και είπαν φόρα παρτίδα πως το σωστό hip hop πάει την μουσική μπροστά.
Ας μην περιμένουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας πει τη γνώμη του.
Earl Sweatshirt-Hoarse
"Tραγουδάνε" και ο 2pac με τον Eminem. Ωραίοι καιροί..Ωραίο, μακάρι να προωθούσαν τέτοια..
Θυμήθηκα και ένα που ειχα προσέξει, ισως λόγω του συμφωνικού στύλ
50 Cent - Ready For War HQ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.