- 13 July 2007
- 17,263
Απάντηση: Re: ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.
Επίσης.
Αφού δεν σε ικανοποιούν ή βρίσκεις ανεφάρμοστα εδώ τα εις Εσπερίαν συμβαίνοντα,τι προτείνεις;
'Η να υποθέσουμε,ότι όλα βαίνουν καλώς;
Η συζήτηση ξεκίνησε από το μέλος DIPIE, άσχετα αν κάποια στιγμή πήγε να "ξεφύγει".
Για να υπάρξει, λοιπόν, αυτή η απορία, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά...
Το να καταθέτει κανείς τη γνώμη του, την άποψή του, να την τεκμηριώνει με επιχειρήματα έχει ως αποτέλεσμα τη συζήτηση...
Πάντα από μία συζήτηση και ένα υγιή διάλογο/αντίλογο, υπάρχουν θετικά αποτελέσματα!
Ο "αφορισμός" και η άποψη "δε με ενδιαφέρει", το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι η συντήρηση του "ωχαδερφισμού" ή του "να πεθάνει ο σκύλος του γείτονα" με αποτελέσματα, που αν μη τι άλλο τα ζούμε καθημερινά στην οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής μας...
Η εμπειρία μας ως φοιτητές, επισκέπτες εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή απλά τουρίστες, ΠΟΤΕ δεν μας δίνουν την πραγματική κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα επίσκεψής μας.
Άρα, προσωπικά και μόνο, θεωρώ ουτοπία να αναφέρομαι σε καταστάσεις που μπορεί να υπολογίζω ότι ισχύουν στο εξωτερικό και να τις φέρω ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.
Επίσης, αν έζησα πριν κάποια χρόνια σε μία χώρα, έχοντας κόψει πλέον τους δεσμούς μου με αυτή και έχω σαν αποτέλεσμα τη μη γνώση των εξελίξεων εκεί, με κρατά διστακτικό ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.
Για το τέλος κράτησα το...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ![]()
Επίσης.
Αφού δεν σε ικανοποιούν ή βρίσκεις ανεφάρμοστα εδώ τα εις Εσπερίαν συμβαίνοντα,τι προτείνεις;
'Η να υποθέσουμε,ότι όλα βαίνουν καλώς;