ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

Απάντηση: Re: ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το μέλος DIPIE, άσχετα αν κάποια στιγμή πήγε να "ξεφύγει".
Για να υπάρξει, λοιπόν, αυτή η απορία, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά...

Το να καταθέτει κανείς τη γνώμη του, την άποψή του, να την τεκμηριώνει με επιχειρήματα έχει ως αποτέλεσμα τη συζήτηση...
Πάντα από μία συζήτηση και ένα υγιή διάλογο/αντίλογο, υπάρχουν θετικά αποτελέσματα!
Ο "αφορισμός" και η άποψη "δε με ενδιαφέρει", το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι η συντήρηση του "ωχαδερφισμού" ή του "να πεθάνει ο σκύλος του γείτονα" με αποτελέσματα, που αν μη τι άλλο τα ζούμε καθημερινά στην οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής μας...

Η εμπειρία μας ως φοιτητές, επισκέπτες εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή απλά τουρίστες, ΠΟΤΕ δεν μας δίνουν την πραγματική κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα επίσκεψής μας.
Άρα, προσωπικά και μόνο, θεωρώ ουτοπία να αναφέρομαι σε καταστάσεις που μπορεί να υπολογίζω ότι ισχύουν στο εξωτερικό και να τις φέρω ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.
Επίσης, αν έζησα πριν κάποια χρόνια σε μία χώρα, έχοντας κόψει πλέον τους δεσμούς μου με αυτή και έχω σαν αποτέλεσμα τη μη γνώση των εξελίξεων εκεί, με κρατά διστακτικό ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.

Για το τέλος κράτησα το...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :-)

Επίσης.

Αφού δεν σε ικανοποιούν ή βρίσκεις ανεφάρμοστα εδώ τα εις Εσπερίαν συμβαίνοντα,τι προτείνεις;
'Η να υποθέσουμε,ότι όλα βαίνουν καλώς;

Η συζήτηση ξεκίνησε από το μέλος DIPIE, άσχετα αν κάποια στιγμή πήγε να "ξεφύγει".
Για να υπάρξει, λοιπόν, αυτή η απορία, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά...

Indeed.

Το να καταθέτει κανείς τη γνώμη του, την άποψή του, να την τεκμηριώνει με επιχειρήματα έχει ως αποτέλεσμα τη συζήτηση...
Πάντα από μία συζήτηση και ένα υγιή διάλογο/αντίλογο, υπάρχουν θετικά αποτελέσματα!
Ο "αφορισμός" και η άποψη "δε με ενδιαφέρει", το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι η συντήρηση του "ωχαδερφισμού" ή του "να πεθάνει ο σκύλος του γείτονα" με αποτελέσματα, που αν μη τι άλλο τα ζούμε καθημερινά στην οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής μας...

Από την πλευρά του καταναλωτή, με ενδιαφέρει μόνο το "τι" μου προσφέρει ένα κατάστημα και δεν με ενδιαφέρει το "πως". Έχουν ήδη ακουστεί ενδιαφέρουσες ιδέες και σίγουρα υπάρχουν κι άλλες. Τον αν μπορούν να εφαρμοστούν, σε ποιο βαθμό και με ποιο τρόπο, δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε.
Εγώ θα προτείνω ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους? Δε νομίζω. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ειδικοί σε αυτό (αλλά φυσικά πρέπει να πληρωθούν) κι αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ξέρει που να τους βρει. Εμένα θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ με τα προβλήματα της δικής μου εργασίας.

Η εμπειρία μας ως φοιτητές, επισκέπτες εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή απλά τουρίστες, ΠΟΤΕ δεν μας δίνουν την πραγματική κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα επίσκεψής μας.
Άρα, προσωπικά και μόνο, θεωρώ ουτοπία να αναφέρομαι σε καταστάσεις που μπορεί να υπολογίζω ότι ισχύουν στο εξωτερικό και να τις φέρω ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.
Επίσης, αν έζησα πριν κάποια χρόνια σε μία χώρα, έχοντας κόψει πλέον τους δεσμούς μου με αυτή και έχω σαν αποτέλεσμα τη μη γνώση των εξελίξεων εκεί, με κρατά διστακτικό ως παράδειγμα στις συζητήσεις μου.

Το να ζεις σε μία χώρα (έστω και ως φοιτητής) δεν συγκρίνεται με την επίσκεψη για λίγες μέρες. Νόμιζα πως ήταν προφανές. Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Αγγλία - από την οποία δεν έχω "ξεμπερδέψει" ακόμη - και δεν χρειάζεται να μαντέψω τίποτα περί αυτού. Eιλικρινά, αν μπορούσα να φέρω 1-2 δικά μου άτομα μαζί μου στο Λονδίνο, δεν θα σκεφτόμουν να επιστρέψω στην Ελλάδα για τίποτε άλλο εκτός από διακοπές (και σύνταξη).

Πάντως δεν είναι αυτό το θέμα του thread νομίζω.

Μιλήσαμε αποκλειστικά για το τι μπορεί να βρει ο Έλληνας audiophile από site του εξωτερικού (Ευρώπη, Αμερική - και φυσικά δεν μιλάμε αποκλειστικά για το eBay όπως ίσως νομίζει κάποιος)

Για το τέλος κράτησα το...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :-)

Καλό μήνα! -bye-

Last edited:
Tzimisce, σταματώ τη συζήτησή μας, αν όλα πάνε καλά θα τα πούμε στην έκθεση του Hi end, χωρίς quote :)

Εγώ να ξέρεις πάντος σου κρατάω κακία γιατί μόνο στα δικά μου μηνύματα απαντούσες με αυτό το είδος quote... Στους άλλους κανονικά! -bye-