Καλή περίπτωση.
Εφόσον τα μεταχειρισμένα δίνουν και παίρνουν, κάποια καταστήματα που να ασχολούνται αποκλειστικά μ' αυτό θα βοηθούσαν πολύ, με την προϋπόθεση να δίνουν demo.
Demo τα ήδη μεταχειρισμένα; Δεν θα καταλήξουν ΥΠΕΡμεταχειρισμένα εώς άχρηστα προς πώληση;
Δεν έχεις ζητήσει μέχρι τώρα να ακούσεις ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα ή σύστημα;Πολλές φορές το έχω κάνει κι όχι μόνο εγώ.
Δεν έχεις ζητήσει μέχρι τώρα να ακούσεις ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα ή σύστημα;Πολλές φορές το έχω κάνει κι όχι μόνο εγώ.
Βρε φιλε μου Dipie, μπορεις να εξηγησεις πως μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο μηχανημα σε καλη τιμη, χωρις να το εχει σκοτωσει αυτος που το πουλαει´?Η το ενα θα συμβει η το αλλο. Και τα δυο μαζι δεν γινεται.
Φίλε Ισοβίτη, τα πράγματα είναι απλά...
Αν οι καταστηματάρχες θεωρούν πως η αγορά έχει πρόβλημα θα πρέπει να κάνουν κάτι να βελτιώσουν τη θέση τους και τις πωλήσεις τους. Το τι θα κάνουν, ως καταναλωτή, δε με αφορά, αλλά σίγουρα μπορώ να κρίνω και να συγκρίνω τα δικά μας με το τι γίνεται στο εξωτερικό - κάτι που σίγουρα δεν είναι υπέρ για όσους ψάχνουν για εύκολες λύσεις και αρπαχτές. Σίγουρα πάντως αυτό το κάτι δεν μπορεί να είναι το να προσπαθούμε να φέρουμε τους πελάτες και τις απαιτήσεις τους στα μέτρα μας. Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί ή να το καταλάβει απλά αλλάζει επάγγελμα.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην αγορά και όλα βαίνουν καλώς, τότε δεν έχουμε θέμα συζήτησης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.