Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Εγώ πάντως θα κατέβω από Θεσσαλονίκη για να τη δω.

και γω .απλως στο βραδυνο τρενο θα κοιταξω αυτην την φορα να παρω και ενα καλο ποτο για να κοιμηθω στα ..σιγουρα:D για να κρατησω δυναμεις στο σοου αλλα και γιατι βαριεμαι να εξηγω στην τυπισσα που θα καθεται απεναντι στις 3:00 η ωρα τα χαραματα οτι παω αθηνα να δω λυχνιες,κορνες,πικαπ κτλπ :D

καλύτερα δες την τύπισσα πρώτα και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις, μπορεί και να'χει ενδιαφέρον η συζήτηση για λυχνίες :speechless-smiley-0

πάντως βλέπω πολλά ονόματα που λείπανε από την προηγούμενη έκθεση και πιστεύω και αυτή να έχει ενδιαφέρον, και μιλάω πάντα για δικάναλο ήχο και μόνο

εγω παντως βλεπω οτι οσοι δεν πηγαν στην 1 εκθεση για καποιο λογο (οικονομικο?, συμπαθειες/αντιπαθειες) πανε σε αυτη .
ειμαι περιεργος να δω εαν παει κανενας και στις 2 ...

Θα πάει, θα πάει..!

Το θέμα είναι ότι επανεμφανίζεται, ύστερα από χρόνια αν δεν απατώμαι, το studio 17 με ένα από τα πιο καυτά ηχεία των ημερών.
Το Harbeth monitor 30.1 που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές παντού. Για να δούμε...

Απάντηση: Re: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Το θέμα είναι ότι επανεμφανίζεται, ύστερα από χρόνια αν δεν απατώμαι, το studio 17 με ένα από τα πιο καυτά ηχεία των ημερών.
Το Harbeth monitor 30.1 που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές παντού. Για να δούμε...

Υπάρχει Harbeth που να μην έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές;
Ελπίζω το studio 17 να μην αρκεστεί μόνο στα ηχεία...

Re: Απάντηση: Re: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Υπάρχει Harbeth που να μην έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές;
Ελπίζω το studio 17 να μην αρκεστεί μόνο στα ηχεία...

Για τους reviewers δεν ξέρω, αλλά στους χομπίστες είναι λίγο διφορούμενο ηχείο.

Μακαρι να ειναι της προκοπης και οχι προχειράντζα / μιζεροκατάσταση όπως μου μυρίζει....

Re: Απάντηση: Re: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Για τους reviewers δεν ξέρω, αλλά στους χομπίστες είναι λίγο διφορούμενο ηχείο.

Eξαιρετικά είναι αρκει να μην τους ζητάς υπερβολές..

List of Exhibitors from Hxos-Eikona site

Anakrousis
Aphrodite's Vision
Audio Design
Audio Evolution
Audio Soul
Aurion
AV Art
AV next
Cosmote
Crystal Audio
Epson
Geometrix Harmony
Golden Acoustics
JVC
LG
Location Sound
MF Audio
Panasonic
Philips
Rois Acoustics
Samsung
Solid Foundation
Sony
Studio 17
Ultra Audio
Videorythmos
Yamaha

http://hxoseikona.gr/nea/item/870-high-end-show-audio.html

PS Pity I am coming to Athens on the 21st .....

Mε τέτοια λίστα εκθετών σίγουρα θα έχει επιτυχία. Προσωπικά ανυπομονώ να δώ αν θα φέρει Lux η golden Acoustics αλλα αλλα και να δώ απο κοντά το περίπτερο του βιντεορυθμού (Michell Meridian) και της sony οπου επίζω να δώ τα νέα ES..

Τελικά θέλει κάποια πρόσκληση η μπαίνεις ελεύθερα;

Bασική η απορία του Πελοπίδα αλλα ποιός θα μας την λύσει;..

Σε πρώτη φάση θα υπάρχει πρόσκληση στο τεύχος του Ηχου που θα κυκλοφορήσει πριν την Εκθεση..

Είμαστε σε επαφή με τους διοργανωτές για περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσουμε.

Νεώτερα μετά από τηλ. επαφή με τον Φ.Φωτιάδη:

Υπάρχει σκέψη για είσοδο 3 ευρώ για τους μη έχοντες πρόσκληση, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο.