Ένα ....Βρώμικο Project

Γιωργο γνωριζεις οτι η υγεια μου δεν επιτρεπει αυτη την στιγμη να εργαζομαι ολες τις ωρες που χριεαζεται ...υποχρεωτικα κανω τα απολυτως απαραιτητα θα γινει μια προσπαθεια μεσα στην εβδομαδα να σου παραδοθει μαζι με τις μετρησεις αλλα γενικα τα πραγματα ειναι πολυ πιεσμενα .Απο την αλλη επειδη το παιχνιδακι σου ξερεις πολυ καλα οτι το αγαπησα και ο μονο που δεν θελω να κανω μαζι του ειναι ...ξεπετα ...

Οποτε λιγη υπομονη ακομα και θα σε τελειωσω .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Παιδιά, θυμάστε ΠΟΤΕ ξεκίνησε αυτό το νήμα;

ΑΚΟΜΑ δεν έχω παραλάβει τον ενισχυτή μου.

Περιμένω μετρήσεις (και παράδοση μετά) εδώ και κάτι ...εβδομάδες.

Δεν επεκτείνομαι, απλώς περιμένω.. ΑΚΟΜΑ.

Την υπομονή μου την έχασα πια.

Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με τον Σάκη, σε πρώτη φάση.

Σε δεύτερη φάση, επειδή εδώ ασχολούμαστε καθαρά με ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, το να έχουμε δημόσιες διαφωνίες μεταξύ πελατών και επαγγελματιών είναι το τελευταίο που μας χρειάζεται. Νήματα σαν αυτό είναι ευπρόσδεκτα, γιατί έχουν ενδιαφέρον και από τη δική μας πλευρά.

Κατανοητό το πρόβλημα σου αγαπητέ gkon961, αλλά το μήνυμα σου είναι και το τελευταίο αυτού του είδους...Συγγνώμη κιόλας, ελπίζω όμως να εξήγησα επαρκώς το γιατί.

Παιδιά, χίλια συγγνώμη! ΠΟΤΕ δεν αμφισβήτησα τη καλή πρόθεση του Σάκη! Ισα ίσα που θεωρώ ότι είναι σπάνιος άνθρωπος και που αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει!
..και για αυτό του εμπιστεύθηκα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και άνευ όρων την ανακατασκευή που για μένα σημαίνει πάρα πολλά!

Και Σάκη, συγγνώμη γμτ, αλλά πότε το ένα πότε το άλλο με βάλανε σε διαδικασία άστοχης καχυποψίας και λυπάμαι πραγματικά πολύ. :(

Εβαλα στο μυαλό μου πολλά.. άδειες, μπάνια, είπα "καλό σεπτέμβρη θα το πάρω" και όλα αυτά..

Και ξέσπασα το θυμό μου.. :(

Και μέσα σε όλα αυτά, να βάλουμε και τη διαδικασία να δοκιμάζω καλώδια (interconnects) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ!!! και να περιμένω να επιλέξω με φόβο λάθους!

Θα περιμένω.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη και πάλι..

Παιδιά, χίλια συγγνώμη! ΠΟΤΕ δεν αμφισβήτησα τη καλή πρόθεση του Σάκη! Ισα ίσα που θεωρώ ότι είναι σπάνιος άνθρωπος και που αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει!
..και για αυτό του εμπιστεύθηκα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και άνευ όρων την ανακατασκευή που για μένα σημαίνει πάρα πολλά!

Και Σάκη, συγγνώμη γμτ, αλλά πότε το ένα πότε το άλλο με βάλανε σε διαδικασία άστοχης καχυποψίας και λυπάμαι πραγματικά πολύ. :(

Εβαλα στο μυαλό μου πολλά.. άδειες, μπάνια, είπα "καλό σεπτέμβρη θα το πάρω" και όλα αυτά..

Και ξέσπασα το θυμό μου.. :(

Και μέσα σε όλα αυτά, να βάλουμε και τη διαδικασία να δοκιμάζω καλώδια (interconnects) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ!!! και να περιμένω να επιλέξω με φόβο λάθους!

Θα περιμένω.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη και πάλι..

ποτέ δεν αμφισβήτησες αλλά την "μπηχτή" σου την έριξες !
ενα τηλέφωνο να έκανες θα σου λυνόταν η απορία.......τέλος πάντων !

Ψυχραιμία. Σε όλους έχει συμβεί να χάσουμε την ψυχραιμία μας αλλά οι καταστάσεις να μας "αδειάσουν" / εκθέσουν.
Θέλει παντελόνια όμως να ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να παραδεχτείς το λάθος.
Ανθρώπινο είναι και τελικά προς τιμήν του.

Όλα καλά τέλος καλό θέλω να πιστεύω.
Ο κ. Σάκης έχει αποδείξει ότι ξεπερνάει τα στενά όρια του επαγγελματία.

Σε ευχαριστώ πολύ Gojakia. Ναι, ο Σάκης το έχει όντως αποδείξει αυτό που λες! και για αυτό του εμπιστεύτηκα ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ που λέμε το ....παιδί μου!
Και τηλέφωνο τον πήρα μια εβδομάδα πριν. Και ξέρω καλά πως είμαι η εξαίρεση πλέον σε αυτή τη καθυστέρηση. :)

Και όποιος λέει 'αγάπησα το μηχάνημα σου' όπως ο Σάκης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ! Είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ με τη κυριολεκτική και πραγματική έννοια του όρου! :)

Eντάξει συμφορουμίτες, μετά και τις εξηγήσεις του φίλου gkon961, να το λήξουμε εδώ. Το θέμα δεν είναι αν έχει δίκιο ή άδικο ο Σάκης ή εγώ ή δεν ξέρω ποιος άλλος, αλλά ότι δεν μπορούμε εδώ να συζητάμε τέτοια πράγματα. DIY είναι το φόρουμ, όχι η Γενική Γραμματεία Προστασίας Καταναλωτή.

εγω παλι λεω οτι δεν πρεπει να κραζουμε ανθρωπους χωρις να ειμαστε σιγουροι για το τι συμβαινει πραγματικα

Κώστα, Σήφη, σόρι για τη διαγραφή, ήταν λόγω της αναφοράς σε αυτό του συμφορουμίτη που επιμένει να μας χρησιμοποιεί ως κυτίο παραπόνων, παρά τις παρακλήσεις που έκανα να μην ξανασυμβεί αυτό...

Το τελευταίο μου ποστ κάθε άλλο παρά κυτίο παραπόνων ήταν.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που, η προσπάθεια μου να επαναφέρω στη τάξη υπολήψεις που πραγματικά άθελα μου έθιξα, το ποστ μου διαγράφηκε. Κρίμα σας.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Υπάρχουν και άλλα φόρουμ πολύ πιο ανθρώπινα.

ΑΝΤΙΟ.

Απάντηση: Re: Ένα ....Βρώμικο Project

Το τελευταίο μου ποστ κάθε άλλο παρά κυτίο παραπόνων ήταν.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που, η προσπάθεια μου να επαναφέρω στη τάξη υπολήψεις που πραγματικά άθελα μου έθιξα, το ποστ μου διαγράφηκε. Κρίμα σας.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Υπάρχουν και άλλα φόρουμ πολύ πιο ανθρώπινα.

ΑΝΤΙΟ.

Το προτελευταίο σου ήταν εκβιασμός μέσω τη δημοσιότητας. Και στο είχα ζητήσει όσο πιο ευγενικά μπορούσα να το αποφύγεις στο μέλλον.
Μη κάνεις το χαζό. Πήγαινε αλλού να τα κάνεις αυτά.

Προσπάθησα να επαναφέρω τη τάξη, και μέσω της πράξης μου εμμέσως αλλά πολύ σαφώς να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν παραφέρθηκα (που ήθελα να παραλάβω τον ενισχυτή μου εντός εύλογης προθεσμίας). Αρχικά παρεξήγησα τις καθυστερήσεις του Σάκη που όμως - και αυτό έγραφα - είχε ο άνθρωπος θέμα υγείας.. Είχα στενοχωρηθεί και κατανόησα και κατανοώ ακόμα.

Ακόμα να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκα.. :(

Το μηχάνημα, μετά από συννενόηση με Σάκη θα το παραλάβω τη Κυριακή, και αυτό το είπα!

Τι δεν καταλαβαίνεις Κωνσταντίνε; Τι; Καυγάς για το καυγά;

Λυπάμαι πολύ.. :(

Φιλε Σηφη μετα απο πανω απο μηνα απουσιας με μια γερη υπερκοπωση αλλα ευτυχως χωρις αλλα σοβαρα προβληματα υγειας τελικα ανελαβα στην δουλεια ...μολις χτες . Φρεσκος και γεματος ενεργεια απο τα πρωτα πραγματα που θα ανεβασω ειναι η δουλεια που εχω κανει στο συγκεκριμενο μηχανημα που τελικα πηγε τοσο καλα που ενα απο τα χειμερινα προτζεκτ θα ειναι η κλωνοποιηση του με συχρονα ημιαγωγα ...

Μετα την αργια του 15αυγουστου θα ανεβασω πληρες φωτο και μετρησεις

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

να πω καλο χειμωνα η θα παιξουν και αλλες διακοπες ;

σε χασαμε και μας ελειψες ελπιζω απο εδω και περα ολα να πανε καλα χωρις προβληματα

καποιο νεο?

Από όσο είδα φίλε μου ο Σάκης είχε σοβαρό θέμα υπερκόπωσης. Δε μπορώ να πω τίποτα.. Ανθρώπινο και κατανοητό, ειδικά από εμένα που επίσης πρόσφατα είχα θέμα ΚΑΙ ΕΓΩ υγείας και νοσηλεύτηκα στον Ευαγγελισμό από υπερκόπωση μέσα στο καύσωνα..
Μου βγήκε σε καλό όμως γιατί μου κάνανε γενικό check-up και βγήκα ok!
Οπως ο Σάκης ψάχνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε ένα μηχάνημα, έτσι ψάξανε και μένα! Τυχαιο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Επανέρχεται όμως με μεγάλη μου(μας) χαρά! :)
Με καθυστέρησε αλλά:
ανάμεσα στο να μου το παραδώσει εντός ορίων και να καταρεύσει ή
να μου το παραδώσει εκτός και να είναι καλά, προτιμώ το δεύτερο!

Ανθρωποι είμαστε ΠΑΝΩ και ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΌΛΑ! :)
Ας μη το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

Last edited: