Ένα ....Βρώμικο Project

Φιλε .... ευτυχως χωρις αλλα σοβαρα προβληματα υγειας τελικα.... Φρεσκος και γεματος ενεργεια ..

Γεια σου Σακη μαστορα!
Αναμενω με αγωνια τις τελικες φωτο και μετρησεις!

Τελικά, επειδή μίλησα με Σάκη προχτές, το 99.999% του χρόνου το παίρνει το 0.001% της δουλειάς!

μετα απο το διαλεειμα για να περασω ΚΤΕΟ ουρολογικες αιματολογικες μανητικες και ολα τα σχετικα ...( βαλε μεσα και μερικες μερουλες πραγματικες διακοπες σε θαλλασα και μπανια με τα μωρακια μου ) τουρμπισμενος μια χαρα αλλα και με χαρτι γιατρου ξεκιναω σιγα σιγα να μαζεψω το project του Γιωργου .

Αρχιζω με μερικες φωτο απο τις πλακετες συμμαζεμενες πλεον με φιλτρα στην εισοδο τους αρκετα εξαρτηματα αλλαγμενα γιοα λογους φθορας και ποιοτητας πολυστροφα τριμερακια αλλα και καινουργιο bias stabilizer ( φροντιζει ωστε η ακουστικη να μην διαμορφωνει την πολωση ) καινουργιες βαττικες, οδηγο, εξοδου κλπ κλπ κλπ

Η δουλεια που εγινε εχει σκοπο να διατηρησει τα χρωματα και τις χροιες του συγεκρκιμενου μηχανηματος και να λυσει κυριως δομικα και κατασκευαστικα προβληματα .

Ακολουθουν οι φωτο απο τις πλακετες ... αμεσως μετα φωτο απο το σταδιο της κατασκευης και του μονταρισματος και στο τελος οι μετρησεις ....Θα μας παει βραδυ αλλα δεν πειραζει

enjoy

DSC00590.JPG

DSC00591.JPG

DSC00588.JPG

ακολουθουν οι φωτο απο το κατω μερος της πλακετας οπου επελεξα να καταργησω τις χαοτικες διαδρομες απο την πλακετα προς τα τρανσιστορ εξοδου ..ειδικοτερα η καλωδιωση εκει ευκολα μπορει να δημιουργησει καποιο θεμα το οποιο ευκολα οδηγει σε ταλαντωσεις....

επισης επελεξα να φυγω απο την τεχνολογια all ground που ειχε ο ενισχυτης σαφως εμπνευσμενη απο λαμπατα δημιουργηματα η οποια δεν εχει απολυτως καμμαι εφαρμογη στις μερες μας αλλα και σοβαρα κατασκευασματα και πηγα σε απλο κλασσικο και σιγουρο απο καθε σκοπια star ground

Επελεξα ασημι werden για την καλωδιωση οχι πως πιστευω οτι κανει κανενα θαυμα απλα γιατι ηταν οτι καλυτερο ειχα στο μαγαζι για τις τοπικες ενωσεις

DSC00592.JPG

DSC00593.JPG

μεσα Τιγρη στο κουτακι του θειου Σακη ( ειμαι μαλλον σε ποιητικο μουντ ) Λογικο ειναι αρχη του καλοκαιριου ηταν οταν τραβηχτηκαν οι φωτο αυτες

DSC00594.JPG

DSC00595.JPG

DSC00596.JPG

Ανυπομονώ για τις μετρήσεις και κυρίως να "την ακούσω" ακούγοντας τον!
Και προφανώς να διαπιστώσω ιδίοις ώτας τη διαφορά που μπορεί μια εξαιρετικά καλή -όπως βλέπω- υλοποίηση. :)

Ωχ, τα αυτιά παραπάνω τα έκανα σα τον πρώτο tiger! Ιδίοις ωσίν νομίζω είναι το σωστό.

Last edited:
Ο Τίγρης παίρνει τα βιαγκρα του και είναι ετοιμος να δουλεψει αλλα 30 χρόνια!! Τι ωραιο thread
Και πάλι μπράβο στον Κο Σάκη!

ειναι δευτερη μερα πανω στον παγκο για τις μετρησεις τις πολωσεις και το κλεισιμο αφησε ενα ψεγαδακι ( εκανα την αλχημεια να τον αφησω ολη νυχτα χτες στο μαγαζι να ψιλοπαιζει και μαλιστα με τα ρευματακια του τσιμπημενα ωστε να τον πιεσω και να δω αν θα μου βγαλει καποιο προβλημα ) το οποιο και εβγαλε αλλα ευτυχως ηταν δικο μου λαθος στα ""θερμικα"" του μηχανηματος και οχι κυκλωματικο λαθος ...αντιμετωπισιμο μεν ...μας καθυστερει δε ...

Ολα καλα παντως