ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Έχουμε πάνω από μισό μήνα και οι περισσότεροι επιλεγούν αυτήn την εποχή για την κυκλοφορία της δουλειάς τους oποτε......you damn right:BDGBGDB55:
O ένας λόγος που του είπα είναι αυτός που αναφέρεις
Ο άλλος είναι περισσότερο προσωπικός και πιο σύνθετος.
Λίγο το γιορτινό κλίμα, λίγο το κλείσιμο μιας εποχής, λίγο η ψευδαίσθηση μιας καινούργιας αρχής, μας κάνουν, εμένα δηλαδή σίγουρα με κάνουν πιο ευάλωτο. Ως πιο “ευάλωτος” γίνομαι και περισσότερο δεκτικός, λειτουργώ ως σφουγγάρι, οι κεραίες λειτουργούν καλύτερα. Μπορεί να σε συναντήσω για παράδειγμα, να μου δώσεις κάτι είτε καινούργιο είτε παλιό, και να του δώσω πολύ περισσότερη προσοχή από αυτήν που θα έδινα σε άλλες περιόδους.
Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με μια γενικότερη αίσθηση. Αισιόδοξος δεν υπήρξα ποτέ και πουθενά, αλλά ειδικά το τελευταίο τρίμηνο, νιώθω ότι κάτι υπάρχει στον αέρα. Ίσως κιόλας αυτό να μπορεί να συσχετιστεί και με το γεγονός ότι η μουσική κατηγορία τον τελευταίο καιρό κυριολεκτικά πετάει, και οι περισσότεροι εδώ έχουν γίνει πάρα πολύ “εύστοχοι” στις παρουσιάσεις τους. Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω πως γύρω μας υπάρχει πολύ καλή μουσική και συνειδητά ή ασυνείδητα το έχουν νιώσει όλοι αυτό.
Αν συμβαίνει όντως αυτό, και δεν περνάω απλά μια κρίση, τότε έχουμε να περιμένουμε πολλά, που μπορεί να έρθουν από μέρα σε μέρα