Ενα καλο σκληρό δίσκο για αποθήκευση ;

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω για αποθήκη ταινιών. Χρειάζομαι red? Έχω 2 green και τα πάνε προς το παρόν μια χαρά.

Εγώ δε χρησιμοπιώ ούτε green ούτε red, μόνο black. Έβαλα τον red για τον παραπάνω χρόνο της εγγύησης. Ούτε και εξωτερικούς χρησιμοποιώ.

Εγώ δε χρησιμοπιώ ούτε green ούτε red, μόνο black. Έβαλα τον red για τον παραπάνω χρόνο της εγγύησης. Ούτε και εξωτερικούς χρησιμοποιώ.

Επειδή έχω βάλει ταινίες και δεν υπάρχουν απαιτήσεις αποδοσης δεν προβληματίστηκα όταν έβαλα τους green. Δεν με έχουν προδώσει μέχρι τώρα και τους έχω από το 2011. Επειδή όμως γέμισαν και θέλω άλλον ένα στα 2tb έλεγα να ακολουθήσω κάτι σίγουρο.

Επειδή έχω βάλει ταινίες και δεν υπάρχουν απαιτήσεις αποδοσης δεν προβληματίστηκα όταν έβαλα τους green. Δεν με έχουν προδώσει μέχρι τώρα και τους έχω από το 2011. Επειδή όμως γέμισαν και θέλω άλλον ένα στα 2tb έλεγα να ακολουθήσω κάτι σίγουρο.
Η υπεροχή των black, δεν εντοπίζεται μόνο στη διαφορά απόδοσης, αλλά κυρίως στην αξιοπιστία και την διάρκεια εγγύησης.

Εάν ήμουν στη θέση σου και εάν τα αρχεία δεν ήταν σημαντικά, θα κοιτούσα για κάποιον green σε συνδυασμό με κάποια εξωτερική θήκη.
Εάν ήταν σημαντικά και μπορούσα να ανταποκριθώ στο κόστος, θα κοιτούσα για κάποιον black (πάλι σε συνδυασμό με μια εξ. θήκη).

Τους green wd20earx τους είχα αγοράσει σαν WD elements desktop. Μετά έφτιαξα ένα htpc με κουτί fractal design 304 και άνοιξα τα enclosures και του πήρα για να τους βάλω μέσα στο κουτί. Προτιμώ εσωτερικούς για να μην έχω χάος καλώδια τροφοδοτικά κλπ. Το κουτί χωράει 6!

Τους green wd20earx τους είχα αγοράσει σαν WD elements desktop. Μετά έφτιαξα ένα htpc με κουτί fractal design 304 και άνοιξα τα enclosures και του πήρα για να τους βάλω μέσα στο κουτί. Προτιμώ εσωτερικούς για να μην έχω χάος καλώδια τροφοδοτικά κλπ. Το κουτί χωράει 6!

Προσπάθησα να απαντήσω με ένα μήνυμα τόσο στον ts όσο και σε εσένα, έχοντας κατά νου πως ψάχνετε για εξωτερικό δίσκο.

Βέβαια, ομοίως και στην περίπτωση των εσωτερικών λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν...

Προσπάθησα να απαντήσω με ένα μήνυμα τόσο στον ts όσο και σε εσένα, έχοντας κατά νου πως ψάχνετε για εξωτερικό δίσκο.

Βέβαια, ομοίως και στην περίπτωση των εσωτερικών λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν...

Το κατάλαβα και σε ευχαριστω, δεν επιμένω για green, απλά αυτους είχα αυτούς έβαλα. Εννοείται πως φαίνεται πως οι black είναι καλύτερη επιλογή. Είναι όμως value 4 money?

Το κατάλαβα και σε ευχαριστω, δεν επιμένω για green, απλά αυτους είχα αυτούς έβαλα. Εννοείται πως φαίνεται πως οι black είναι καλύτερη επιλογή. Είναι όμως value 4 money?

Το vfm εξαρτάται από τη σημαντικότητα των αρχείων...

Πολλοί από εμάς κάποια στιγμή χάσαμε (ή κινδυνέψαμε να χάσουμε) σημαντικά αρχεία
και εκείνη ακριβώς είναι η στιγμή που θα δίναμε πολλαπλάσια χρήματα για να επανακτήσουμε τα αρχεία αυτά.

Προσωπικά έχω τους ίδιους ακριβώς προβληματισμούς και εγώ διότι είμαι στην αναζήτηση σκληρού.
Ευτυχώς έως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τους green, αλλά διαβάζω διάφορα και ανησυχώ...

Παραγγειλα και media player western digital λέτε να πάω σε αυτη την μάρκα για εξωτερικό για καλύτερη συμβατότητα

Παραγγειλα και media player western digital λέτε να πάω σε αυτη την μάρκα για εξωτερικό για καλύτερη συμβατότητα

Τους 2 green τους δούλευα με USB σε ένα WD TV live hub. Δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα, ούτε όμως και παρατήρησα κάτι που να δείχνει συνεργασία. Ήταν απλά δίσκοι σε ένα media player. Πάντως δεν ένοιωθα άνετα αν έμεναν στο ρεύμα για αυτό τους έκλεινα όταν έκλεινα το hub. Ήταν λίγο σπαστικο αυτό.

θεωρητικά θα έχεις καλύτερη συμβατότητα με προϊόντα ίδιας μάρκας.
Πρακτικά -κατά την γνώμη μου πάντα-, δεν παίζει σημαντικό ρόλο.

Καλησπέρα βλέπω γίνεται κουβέντα για GREEN-BLACK. Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση που ακουλούθησα προσφατα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. WD RED 3χρονια εγγύηση, και φτιαγμένος για να αντεχει σε SERVERS και NAS , δλδ χρήση 24/7. Πήρα στα 149 ευρώ τον 3tb, είναι αθόρυβος, και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Νομίζω είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο ενας red.

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα για τους RED.Είμαι κι εγώ έτοιμος να πάρω έναν αλλά είμαι σε δίλλημα μεταξύ 2ΤΒ και 3ΤΒ.Προορίζεται για το Zyxel NSA320