- 30 May 2008
- 87
Γιατί δεν το γράφεις? Πώς να το καταλάβουμε?
Εδώ είσαι.
Σκέφτομαι και εγώ να πάρω για αποθήκη ταινιών. Χρειάζομαι red? Έχω 2 green και τα πάνε προς το παρόν μια χαρά.
Εγώ δε χρησιμοπιώ ούτε green ούτε red, μόνο black. Έβαλα τον red για τον παραπάνω χρόνο της εγγύησης. Ούτε και εξωτερικούς χρησιμοποιώ.
Η υπεροχή των black, δεν εντοπίζεται μόνο στη διαφορά απόδοσης, αλλά κυρίως στην αξιοπιστία και την διάρκεια εγγύησης.Επειδή έχω βάλει ταινίες και δεν υπάρχουν απαιτήσεις αποδοσης δεν προβληματίστηκα όταν έβαλα τους green. Δεν με έχουν προδώσει μέχρι τώρα και τους έχω από το 2011. Επειδή όμως γέμισαν και θέλω άλλον ένα στα 2tb έλεγα να ακολουθήσω κάτι σίγουρο.
Τους green wd20earx τους είχα αγοράσει σαν WD elements desktop. Μετά έφτιαξα ένα htpc με κουτί fractal design 304 και άνοιξα τα enclosures και του πήρα για να τους βάλω μέσα στο κουτί. Προτιμώ εσωτερικούς για να μην έχω χάος καλώδια τροφοδοτικά κλπ. Το κουτί χωράει 6!
Προσπάθησα να απαντήσω με ένα μήνυμα τόσο στον ts όσο και σε εσένα, έχοντας κατά νου πως ψάχνετε για εξωτερικό δίσκο.
Βέβαια, ομοίως και στην περίπτωση των εσωτερικών λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν...
Το κατάλαβα και σε ευχαριστω, δεν επιμένω για green, απλά αυτους είχα αυτούς έβαλα. Εννοείται πως φαίνεται πως οι black είναι καλύτερη επιλογή. Είναι όμως value 4 money?
Παραγγειλα και media player western digital λέτε να πάω σε αυτη την μάρκα για εξωτερικό για καλύτερη συμβατότητα
Παραγγειλα και media player western digital λέτε να πάω σε αυτη την μάρκα για εξωτερικό για καλύτερη συμβατότητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.