Δεν είχε δουλεία το νησί ,, εάν είχε θα πηγαίναν όλοι στη λάτζα και στις χέστρες για ξεσκάτισμα ,, με αμοιβή τα αποφάγια και 5 ευρώ την μέρα ..
Γιατί ρε τους άξιζε κάτι καλύτερο??? Αφου είναι παράνομοι.....
Δεν είχε δουλεία το νησί ,, εάν είχε θα πηγαίναν όλοι στη λάτζα και στις χέστρες για ξεσκάτισμα ,, με αμοιβή τα αποφάγια και 5 ευρώ την μέρα ..
Τώρα τα είπες όλα...Είπαμε ,, ΕΞΩ ΟΙ ΞΈΝΟΙ !!!!!
εκτός και εαν έχουν λεφτά !!!
Πολλές ερωτήσεις σε ένα μόνο post'
Αυτοί οι δυτικοευρωπαίοι ηγέτες και πολίτες λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την εξαθλίωση του Τρίτου κόσμου, συλλογική ευθύνη μάλιστα.. τι προτείνεις να τους στερήσουμε την είσοδο στη χώρα μια και καλη?
Μακριά από μένα η συλλογική ευθύνη. Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, τα έχουν πει καλύτερα οι Θεωρίες της Εξάρτησης. Δε νοείται η ανάπτυξη του Πρώτου Κόσμου χωριστά από την υπανάπτυξη του Τρίτου Κόσμου. Στοιχειώδες! Η λύση δεν είναι φυσικά να διώξουμε τους τουρίστες, αλλά δε χρειάζεται να βγάζουμε το άχτι μας σε ανθρώπους που έρχονται να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της πίτας που με αίμα έχουν παράγει. Πόσω μάλιστα με τόσο έντονο μεταναστευτικό παρελθόν όπου μας αντιμετώπιζαν ως κωλο-έλληνες.
να κλείσουμε τα ξενοδοχεία? για πες μας την γνώμη σου τι πρέπει να γίνει.
Για ορισμένους που φοροδιαφεύγουν και μάλιστα σε ένα από τους κατεξοχήν χώρους όπου βασιλεύει η μαύρη εργασία, δεν είναι και άσχημη η ιδέα. Και φυσικά να ληφθεί μέριμνα για τους εργαζόμενους που δε φταίνε σε τίποτα. Αλλά τι λέω; Αυτό χρειάζεται ένα σοβαρό κράτος και ισχυρή πολιτική βούληση. Εδώ υπήρχε μαύρη εργασία και εργατικά ατυχήματα στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν υπό κρατική επιστασία.
Το που πάει η χώρα το διαβάζω ανελλειπώς, τώρα πως εσύ σύνδεσες τους τουρίστες της Ελλάδας με την εξαθλίωση του Τρίτου κόσμου είναι αξιοπερίεργο, ο Τουρισμός είναι κάτι διαφορετικό απ αυτό που νομίζεις,επίσης για κάνε πιο λιανά αν δεν βαριέσαι αυτο με την αίσθηση ιστορικής συνέχειας, μπας και καταλάβω μιας και κουφός.
Δε συνδέω άμεσα τους τουρίστες με την εξαθλίωση του Τρίτου Κόσμου. Απλώς μέμφομαι την υποκρισία της Δύσης που ξαφνικά ανακάλυψε την Αμερική. Η αίσθηση ιστορικής συνέχειας έχει να κάνει με το να διαβάζουμε και να ερμηνεύουμε αυτό που συμβαίνει τώρα, με όρους του "εδώ και τώρα" χωρίς να κοιτάμε πώς φτάσαμε εκεί. Και φίλε μου, δε σε υποτιμώ καθόλου. Αν δόθηκε αυτή η εντύπωση, ανακαλώ. Απλώς έχω βαρεθεί την αέναη επανάληψη μιας επιχειρηματολογίας που, από τη στιγμή που δεν πείθει κανένα, έχει καταντήσει κουραστική. Ας κρατήσει ο καθένας την άποψή του.
Από μετανάστευση ξέρω πολύ καλά απ την οικογένεια μου, ήδη το μελετώ, για πες μου όμως τι προτήνεις να γίνει στον τουρισμο για να μην πουλάνε σε τέτοιες τιμές?
Για τον τουρισμό δεν είμαι αρμόδιος να προτείνω. Αυτά που ξέρω ως πελάτης είναι ότι από τη στιγμή που μπαίνεις στο καράβι, πρέπει να τσακώνεσαι συνεχώς για να μη σε κλέβουν. Δεν είναι διακοπές αυτές. Έτσι πρόπερσι πήγα Βερολίνο, ξόδεψα πολύ λίγα χρήματα, ψώνισα τα κέρατά μου και κυρίως δε συγχύστηκα.
Γιατί ρε τους άξιζε κάτι καλύτερο??? Αφου είναι παράνομοι.....
Μα και αυτοί ρε παιδάκι μου να μην πάνε μιά βόλτα απο την νομαρχία να πάρουν ένα κωλοχαρτο νομιμότητας ... τς τς τς τς
τόσο δρόμο κάνανε και αφήσαν το παραδεισό τους ,,
αλλα τι περιμένεις απο μαυρους ,,μην σου πω ότι είναι και μουσουλμάνοι !!!!
απαπαααααπαααα
Είπαμε μολύνουν μέχρι και τα κουνούπια τα οποία με την σειρά τους μολύνουν τους Ευρωπαίους..
Και υπόψιν ο λιμενικός δεν τους έριχνε σφαλιάρες...τα κουνούπια σκότωνε..:slapface:
Τι να σου πω,πάντως τραβάνε κάτι χαστούκια H DΑπορία, οι λιμενικοί τραβάνε βίντεο με HD κάμερες στα 1080ρ ???????
Τι να σου πω,πάντως τραβάνε κάτι χαστούκια H D
Δηλαδή ρε μεγάλε με αυτά που λες, είναι σαν να υπονοείς ότι την μεταχείριση που είχαν έπρεπε και να την περιμένουν......Πραγματικά όταν άνοιγα το thread ήταν το μόνο που δεν περίμενα να ακούσω....
Ήμαρτον....με τι ισοδυναμεί για εσάς η λέξη άνθρωπος??? Την βάζετε στην ίδια κλίμακα με την λέξη παράνομος??
Δηλαδή στους "παράνομους" θα συμπεριφερόμαστε σαν ζώα και στους "νόμιμους" με το γάντι???
Που τα μαθαίνετε αυτά??
Πιθανών να το έχει φτιάξει κάποιος ιδιώτης...Γιατί ρωτάω.....
Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγάζει φόρα παρτίδα τη μούρη ο Λιμενικός και να μοιράζει σφαλιάρες αβέρτα.... κάτι δεν μου στέκει....
Πρόσεξε Παντελή.... μιλάω μόνο για τις σφαλιάρες, όχι για τις υπόλοιπες εξυπνάδες τις οποίες θα τις ακούσεις σε όποια επαρχιακή πόλη και να πας....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.