Γιατί ρωτάω.....
Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγάζει φόρα παρτίδα τη μούρη ο Λιμενικός και να μοιράζει σφαλιάρες αβέρτα.... κάτι δεν μου στέκει....
Πρόσεξε Παντελή.... μιλάω μόνο για τις σφαλιάρες, όχι για τις υπόλοιπες εξυπνάδες τις οποίες θα τις ακούσεις σε όποια επαρχιακή πόλη και να πας....
Τώρα τι σχέση έχει ο τουρισμός της Ελλάδας με την εκμετάλλευση και βαναυσότητα των "αρχών" και μη, επάνω στους μετανάστες, δεν το καταλαβαίνω....
Τώρα αν απο αυτά τα γεγονότα πλήττεται ο τουρισμός.......τι να πω.
Ας πολεμήσουν και οι θιγόμενοι για μια δίκαιη μεταναστευτική πολιτική απο το να κάθονται και να μασάνε όσα οι "τουρισταράδες" ρατσιστές αφήνουν.
Πολλές φορές κινηματογραφούν τα "κατορθώματά" τους και είναι τόσο αφελείς που διαρρέουν γιατί τα στέλνει ο ένας στον άλλο για να γελάνε. Να θυμίσω το βίντεο με τον αμοιβαίο ξυλοδαρμό των Αλβανών στο Α.Τ. Ομόνοιας, αλλά και το βίντεο με τις κοπέλες ελευθέρων ηθών που τις έβαλαν να κάνουν στριπτίζ και αυτοί κινηματογραφούσαν.
Γιατί δε διοργανώνουν οι αρχές ασφαλείας ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους; Θα έχει εγγυημένη επιτυχία. Μπορεί να ανακαλύψουμε και τους επόμενους Αϊζενστάιν!
Επίδειξη μαγκιάς δεν κάνει κανένας όταν υπάρχει υλικό για αποδεικτικό στοιχείο βαρβαρότητας...... πρόκληση σωματικών βλαβών κλπ...
Η ηλιθιότητα δεν τιμωρείται....
Σαν να έχεις δίκιο.
Πάντως αποκλείεις την περίπτωση να τα τράβηξαν με σκοπό να τα δείξουν σε συναδέρφους τους για να γελάσουν;
Κάτι δεν μου πάει καλά...
Είχα μια φαγούρα αν δεν έρθουν οι βρωμοπόδαροι με τα γιοτ , και άλλη τόση εαν αφήσουν εδώ φράγκα ..
Με συγχωρείτε για αυτό που θα δείτε....
http://www.youtube.com/watch?v=vRVD65tbIRo&feature=player_embedded
Απορία, οι λιμενικοί τραβάνε βίντεο με HD κάμερες στα 1080ρ ???????
To όλο concept φαίνεται να έχει σενάριο.
Σενάριο τέτοιο που να δείχνει την μία όψη του νομίσματος.
Θα ήθελα να ήξερα εάν αυτοί που το έφτιαξαν έχουν να προτείνουν λύση/λύσεις στο πρόβλημα.
Βέβαια το δράμα των ταλαιπωρημένων ψυχών "πουλάει" περισότερο......
Μια στιγμή ρε παιδιά, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι κάποιοι το γύρισαν αυτό επίτηδες???
Για ποιο λόγο για πείτε μου....να μάθω ο αφελής...
Πολλές φορές κινηματογραφούν τα "κατορθώματά" τους και είναι τόσο αφελείς που διαρρέουν γιατί τα στέλνει ο ένας στον άλλο για να γελάνε. Να θυμίσω το βίντεο με τον αμοιβαίο ξυλοδαρμό των Αλβανών στο Α.Τ. Ομόνοιας, αλλά και το βίντεο με τις κοπέλες ελευθέρων ηθών που τις έβαλαν να κάνουν στριπτίζ και αυτοί κινηματογραφούσαν.
Γιατί δε διοργανώνουν οι αρχές ασφαλείας ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους; Θα έχει εγγυημένη επιτυχία. Μπορεί να ανακαλύψουμε και τους επόμενους Αϊζενστάιν!
Οκ πάω πάσο....
Ελπίζω να είναι στημένο......
Ειναι στημενο Αιμιλιε. Το γιατι δεν το ξερω. Αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι προιον επαγγελματια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.