Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Επίδειξη μαγκιάς δεν κάνει κανένας όταν υπάρχει υλικό για αποδεικτικό στοιχείο βαρβαρότητας...... πρόκληση σωματικών βλαβών κλπ...

Η ηλιθιότητα δεν τιμωρείται....

Re: Απάντηση: Re: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Γιατί ρωτάω.....

Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγάζει φόρα παρτίδα τη μούρη ο Λιμενικός και να μοιράζει σφαλιάρες αβέρτα.... κάτι δεν μου στέκει....

Πρόσεξε Παντελή.... μιλάω μόνο για τις σφαλιάρες, όχι για τις υπόλοιπες εξυπνάδες τις οποίες θα τις ακούσεις σε όποια επαρχιακή πόλη και να πας....

Πολλές φορές κινηματογραφούν τα "κατορθώματά" τους και είναι τόσο αφελείς που διαρρέουν γιατί τα στέλνει ο ένας στον άλλο για να γελάνε. Να θυμίσω το βίντεο με τον αμοιβαίο ξυλοδαρμό των Αλβανών στο Α.Τ. Ομόνοιας, αλλά και το βίντεο με τις κοπέλες ελευθέρων ηθών που τις έβαλαν να κάνουν στριπτίζ και αυτοί κινηματογραφούσαν.

Γιατί δε διοργανώνουν οι αρχές ασφαλείας ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους; Θα έχει εγγυημένη επιτυχία. Μπορεί να ανακαλύψουμε και τους επόμενους Αϊζενστάιν!

Τώρα τι σχέση έχει ο τουρισμός της Ελλάδας με την εκμετάλλευση και βαναυσότητα των "αρχών" και μη, επάνω στους μετανάστες, δεν το καταλαβαίνω....

Τώρα αν απο αυτά τα γεγονότα πλήττεται ο τουρισμός.......τι να πω.
Ας πολεμήσουν και οι θιγόμενοι για μια δίκαιη μεταναστευτική πολιτική απο το να κάθονται και να μασάνε όσα οι "τουρισταράδες" ρατσιστές αφήνουν.

Ναι δεν έχει σχέση ο τουρισμός απλά θήχτικε ο τουρισμός και επειδή ασχολούμαι και ζω απ τον τουρισμό(ξενοδοχουπάλληλος) και η οικογένεια μου επίσης όπου βλέπω τέτοια σχόλια θα λέω την γνώμη μου.
όλοι πρπει να πολεμήσουμε για μια δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, τι θα πει να μασάνε όσα οι "τουρισταράδες" ρατσιστές αφήνουν?

Last edited:

Πολλές φορές κινηματογραφούν τα "κατορθώματά" τους και είναι τόσο αφελείς που διαρρέουν γιατί τα στέλνει ο ένας στον άλλο για να γελάνε. Να θυμίσω το βίντεο με τον αμοιβαίο ξυλοδαρμό των Αλβανών στο Α.Τ. Ομόνοιας, αλλά και το βίντεο με τις κοπέλες ελευθέρων ηθών που τις έβαλαν να κάνουν στριπτίζ και αυτοί κινηματογραφούσαν.

Γιατί δε διοργανώνουν οι αρχές ασφαλείας ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους; Θα έχει εγγυημένη επιτυχία. Μπορεί να ανακαλύψουμε και τους επόμενους Αϊζενστάιν!

Αν έχουν φτάσει στη σημείο να κινηματογραφούν με σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας με HD κάμερα στα 1080ρ ..... τότε μπράβο τους....

Να το στείλουμε και στις Κάννες......

To όλο concept φαίνεται να έχει σενάριο.
Σενάριο τέτοιο που να δείχνει την μία όψη του νομίσματος.
Θα ήθελα να ήξερα εάν αυτοί που το έφτιαξαν έχουν να προτείνουν λύση/λύσεις στο πρόβλημα.
Βέβαια το δράμα των ταλαιπωρημένων ψυχών "πουλάει" περισότερο......

Απάντηση: Re: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Επίδειξη μαγκιάς δεν κάνει κανένας όταν υπάρχει υλικό για αποδεικτικό στοιχείο βαρβαρότητας...... πρόκληση σωματικών βλαβών κλπ...

Η ηλιθιότητα δεν τιμωρείται....

Σαν να έχεις δίκιο.

Πάντως αποκλείεις την περίπτωση να τα τράβηξαν με σκοπό να τα δείξουν σε συναδέρφους τους για να γελάσουν;

Κάτι δεν μου πάει καλά...

Σαν να έχεις δίκιο.

Πάντως αποκλείεις την περίπτωση να τα τράβηξαν με σκοπό να τα δείξουν σε συναδέρφους τους για να γελάσουν;

Κάτι δεν μου πάει καλά...

Δες ποστ 44......

Ας περιμένουμε. Μπορεί στην πορεία να προκύψει κάποιο στοιχείο, ειδικά αν πάρει έκταση το θέμα, και να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε το βίντεο πιο ψύχραιμα.

Είχα μια φαγούρα αν δεν έρθουν οι βρωμοπόδαροι με τα γιοτ , και άλλη τόση εαν αφήσουν εδώ φράγκα ..

Δεν έχει και μεγάλη διαφορά αυτό που λες σε περιστατικό με κάποιον που τσακώστηκα κάποτε επειδή πετούσε σκουπίδια στους δρόμους, λέει είχα μια φαγούρα έρθουν δεν ξανάρθουν οι βρωμοτουρίστες για τα σκουπίδια.Ελληναραδες!
Τα άλλα τα ειρωνικά σας ασχολίαστα.

Last edited:
Μια στιγμή ρε παιδιά, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι κάποιοι το γύρισαν αυτό επίτηδες???

Για ποιο λόγο για πείτε μου....να μάθω ο αφελής...

Η εταιρία Αντώνη είναι αυτή, και???

www.bioptic.eu

Re: Απάντηση: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Με συγχωρείτε για αυτό που θα δείτε....

http://www.youtube.com/watch?v=vRVD65tbIRo&feature=player_embedded

Απορία, οι λιμενικοί τραβάνε βίντεο με HD κάμερες στα 1080ρ ???????

To όλο concept φαίνεται να έχει σενάριο.
Σενάριο τέτοιο που να δείχνει την μία όψη του νομίσματος.
Θα ήθελα να ήξερα εάν αυτοί που το έφτιαξαν έχουν να προτείνουν λύση/λύσεις στο πρόβλημα.
Βέβαια το δράμα των ταλαιπωρημένων ψυχών "πουλάει" περισότερο......

Μιλαμε για πολυ στημενο βιντεο. Το οτι το υλικο ειναι HD δεν ειναι μονο περιεργο. Το φανερο ειναι ο τροπος που εχουν στηθει τα πλανα απο επαγγελματια 100%. Ενας αλλος επαγγελματιας τα αναγνωριζει απο μακρυα αυτα.
Πλανα ομορφα ζυγισμενα, τα πλανα στο καφενειο μεχρι και τα ουζακια στο τραπεζι εχει στησει, το πλανο με την ταμπελα και τους μεταναστες ειναι για ταινια και το πλανο που μπαινει το πλεουμενο στο καδρο αφαιρει καθε ιχνος αμφιβολιας...

Στην δουλεια μας ειναι δυσκολο να κανεις κατι λιτο και να φανταζει ερασιτεχνικο για να πεισει.

Τωρα ποιος μπηκε στον κοπο (γιατι εδω εχει πεσει δουλεια οχι αστεια...) να κανει κατι τετοιο...και κυριως γιατι ?
Την επομενη φορα να παρει καναν λιγοτερο επαγγελματια πειτε του γιατι καρφωνεται ασχημα...

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά....??

Δηλαδή τους μαύρους, άσπρους κλπ τους βαράνε και μετά τους δίνουν και φράγκα απο πάνω....??

Βασίλη τι εννοείς αυτό πουλάει τελευταία????

Μήπως και στην Υπατία οι 300 το βράδυ τρώνε κανένα χοιρομέρι ??? και το πρωί ντάγκλα με τις κουβέρτες???

Δεν σας πιάνω για ενημερώστε με να ξυπνήσω.....

Μια στιγμή ρε παιδιά, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι κάποιοι το γύρισαν αυτό επίτηδες???

Για ποιο λόγο για πείτε μου....να μάθω ο αφελής...

Ειναι στημενο Αιμιλιε. Το γιατι δεν το ξερω. Αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι προιον επαγγελματια.

Εκεινο το βιντεο εκανε κρα οτι ηταν τραβηγμενο απο αυτους. Το γιατι ειναι κατι που δεν μπορω να σκεφθω.
Υπαρχουν ζωα και ανωμαλοι που μπορει να την βρισκουν με τετοια.
Αυτο παντως καμια σχεση δεν εχει με εκεινο της ομονοιας.
Αυτο ειναι 100% σκηνοθετημενο .

Οκ πάω πάσο....

Ελπίζω να είναι στημένο......

Ειναι . Αυτο που μου περασε απο το μυαλο ειναι οτι ειναι ντοπια παραγωγη για να κλονισει καταστασεις. Τωρα τι μπιλιαρδο παιζουν καποιοι ποιος να ξερει ?

Ποτε φτιαχτηκε ?

Καλά η παραγωγή μπορεί να είναι επαγγελματική αλλά τα πλάνα ειδικά με τους μετανάστες (τέτοιες φάπες ούτε ο Τζανετάκος) να έχουν τραβηχτεί στο έτσι.Το θέμα είναι όμως ότι αντικατοπτρίζεται η πραγματικότητα.

Ειναι στημενο Αιμιλιε. Το γιατι δεν το ξερω. Αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι προιον επαγγελματια.

Τελικά με έχεις μάθει πράγματα....... αν αποτύχω στη δουλειά θα το ρίξω στις ταινίες....:D