Ένα κατατοπιστικό review

file nikpapa, τα Hansen δεν έχουν κεραμικές μονάδες, άσχετα αν είναι αυτά που άκουσες ή όχι, σε προσκαλώ να έρθεις να τα ακούσεις στημένα σε καλύτερο περιβάλλον από έκθεση, αφού μόνο σε έκθεση μπορεί να τα άκουσες.
Και να κάνεις τη σύγκριση σου πιο δίκαια, γιατί τα Tidal δεν ήταν στην ίδια έκθεση.

Γενκά όλα τα αυστήματα, ειδικά αυτά με μεγάλα ηχεία, δεν νομίζω ότι σε μια 3λεπτη ακρόαση σε έκθεση είναι ασφαλές να βγαίνει ένα συμπέρασμα και μετά αυτό να συγκρίνεται με μια σωστή παρουσίαση σε χώρο και χρόνο ενός σωστά στημένου άλλου συστήματος.

Είμαι στη διάθεση σου τηλ. 6945468789 για να έχεις ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη [και με δικά σου δισκάκια - όχι με μια φωνή unplugged]

Φιλικά

Γιώργος

Γιώργο,

Σαφώς αναφέρομαι στα Hansen, αυτά άκουσα και εννοείται οτι δεν αναφέρομαι σε ολιγόλεπτο άκουσμα σε έκθεση και μάλιστα στην Αθήνα. Σε παρακαλώ μη το πάρεις προσωπικά, απλώς αυτή είναι η αίσθηση που αποκόμισα. Οσον αφορά τις μονάδες τους, ζητώ συγνώμη, πίστευα οτι είναι κεραμικές από την εμφάνιση και μόνον, δεν ενδιαφέρθηκα να ασχοληθώ εκτενέστερα.
Φιλικά,

Νίκος.

Νίκο,
κανένα πρόβλημα, συμβαίνουν αυτά δεν αρέσουν όλα σε όλους, άλλωστε εξαρτάται και σε τι σύστημα και συνθήκες γίνεται μια ακρόαση.
Κι εγώ πέρυσι στο Μόναχο ήθελα με πολύ να ακούσω τα GermanPhysics αλλά σε παρόμοιο set-up όπου αναφέρεις εσύ ότι σου άρεσε (με Bergman κλπ) απογοητεύθηκα, ενώ περίμενα πολλά περισσότερα. Μάλιστα το συγκεκριμένο σύστημα πέρασε απαρατήρητο από τους χομπίστες, δεν είδα θετικά σχόλια.

¨Ομως η μακρόχρονη ενασχόληση με το χόμπυ αυτό, δεν με πείθει ότι αυτές είναι και οι δυνατότητες του συγκεριμένου συστήματος. Από την άλλη βέβαια με απέτρεψε από το να προχωρήσω και να διαπραγματευτώ την αντιπροσώπευση της GermanPhysics.

Καλές ακροάσεις.

Τα German Physics στις εκθέσεις παίζουν πάντοτε με Vitus.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

ΟΚ
Το σύστημα στο Μόναχο είχε GermanPhysics, Bergman & Vitus.....εσύ άκουσες GermanPhysics, Bergman & Fmacoustics, η διαφορά είναι στα ενισχυτικά.

'Ομως και τα 2 ενισχυτικά είναι κοντινά σε ήχο-φιλοσοφία και είναι κοινό μυστικό ότι ήχο βγάζουν μόνο τα πιο ακριβά fma.
Μεταξύ των προσιτών vitus και "προσιτών" fma προτιμώ τα πρώτα, είναι και πιο τίμια.

Γενικά σαν σύνολο με όποιο σετάρισμα ήχος που δεν σε εμπλέκει στην μουσική.

Αντίθετα vitus-marten-jorma design είναι πιο ουδέτερο κι ακριβές σετάρισμα.

Φυσικά πάντα με αποκλίσεις υποκειμενικές.

"'Ομως και τα 2 ενισχυτικά είναι κοντινά σε ήχο-φιλοσοφία και είναι κοινό μυστικό ότι ήχο βγάζουν μόνο τα πιο ακριβά fma.
Μεταξύ των προσιτών vitus και "προσιτών" fma προτιμώ τα πρώτα, είναι και πιο τίμια.
Γενικά σαν σύνολο με όποιο σετάρισμα ήχος που δεν σε εμπλέκει στην μουσική."

Ok, δικαίωμα του καθενός είναι οι προσωπικές προτιμήσεις, όμως όλα τα άλλα που έγραψες, σόρρυ, αλλά δεν ισχύουν και νομίζω οτι είναι έμπνευση της στιγμής.