geopolitis
AVClub Addicted Member
Έχει πολύ γέλιο αυτό το χόμπυ..
Εγώ πάλι το έχω ακούσει το σύστημα και δεν είμαι ούτε τρελλαμένος ούτε απογοητευμένος όμως.Για έναν τύπο που θέλει ουδέτερο άκουσμα είναι πολύ καλό σύστημα άσχετα εάν θα διάλεγα άλλο σύστημα εάν ήθελα ουδέτερο άκουσμα εγώ προσωπικά..
Πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές σε εκθέσεις με φίλους να συμφωνώ 100% στα 4/5 συστήματα που ακούμε και στο ένα να έχουμε διαμετρικά αντίθετη άποψη.Γι' αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν "αυτιά" που εμπιστεύομαι που λένε..
Ααα, και Geopolitis το (ατυχές) παράδειγμα με την Sonus τί το έφερες?
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Δεν ξέρω για τα Tidal, αλλά δειγματοληπτικά στο λέω πως συνήθως όσοι γουστάρουνε ATC γουστάρουνε και Sonus, για διαφορετικούς λόγους..Κι επειδή γουστάρουμε Sonus δεν σημαίνει πως γουστάρουμε ΟΛΑ τα Sonus..![]()
γιατι αλλο να γουσταρεις τα Sonus και τα ATC και αλλο να αγοραζεις και τα δυο. Η για το ενα θα διαθεσεις τα λεφτα σου η για το αλλο. Και μενα μου αρεσε πολυ το σετ Sonus/Soulution αλλα αν το εβαζες σε studio θα σε επαιρναν με τις λεμονοκουπες. Ενω ηχεια σαν τα Tidal η τα Hansen στεκονται ανετα.... Αυτο δειχνει οτι ειναι σωστοι αναπαραγωγεις...